Няколко среднисти боклука:
Kotoura-san - опита се да вкара драма по толкова тъп начин, че ми беше чак комично...хуморът след драмата пък не беше толкова смешен...ъъъ...ще го следя с тенденция към drop.
Sasami-san Ganbaranai - това ме разочарова. Визуално е типична шафтщина. Нещо, като смесица между Arakawa и Nisemonogatari, но сюжетът клони повече към Nisemonogatari...аман от тези японски харемщини и инцестщини...ако не друго са скучни.
Vividred Operation - хубави картинки...обаче и порой от педофилски фенсървис.
Boku wa Tomodachi ga Sukunai NEXT - това ще го следя, защото гледах първи сезон, но е общо взето скука (ъъъ...харем).
Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo - това е някаква тъпня, която се различава от Dog Days по това, че артът не е толкова кавайски...и понеже последното го следях само заради арта - drop.
Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru - втората сери на тази училищна комедия (...познайте...и харем...или поне триъгълник) ми се видя дори по-тъпа от първата - drop.
Приключих rewatch-а на Cobra и установих, че междувременно съм го разлюбил...дори понижих оценката в MAL.
Сега пукам "Шчи-хъта"-ра

.
Интересна новина - най-накрая излезе превод на последния спешъл за Lupin III-ти от декември месец миналата година.
Довечера ще му хвърля едно око.