LightOne wrote:Ужасен съм. Ужасен съм, че ме е повече страх в настоящия момент от прогресивните либерасти, отколкото от шибаните нео-нацисти.
Да, наясно съм, че звучи абсурдно като поредната дрисня на coldie, ама аз поне си взимам предписаните хапчета, мерси.
Щото шибание нео-нацисти са ясни - те са зли и тактиките им са различими отдалеч.
Но прогресивните либерасти са от добрите момчета! На тях копче не можеш да им кажеш, щото са добри и прави и истината е с тях и прочие! Нищо, че тактиките им са ни на йота по-различни от тези на злите нео-нацита. Дай им да налагат равноправие чрез bullying, отказ от common sense, ореваване на всяка критика, и заклеймяване, че щом не си с тях, си срещу тях! Просто им трябва и малко власт да получат, за да вземат си строят и концлагерите за privileged people - щото така се бори умният човек за равноправие, със сляпо отмъщение и показване хак ли Ви е сега, аааа?!?! Много продуктивно, прогресивно и либерално, няма що.
И да, това поведение е от хора, видно интелигентни, хора с висше образование, но хора, които изведнъж сдават багажа стане ли дума за "-измите" и "смешният пример" за сравнение с републиканския промит мозък внезапно става абсурдна реалност.
Отговорът на това е прост: неонацистът също е добро момче което само иска най доброто за всички. Защото така работи омразата, тя трябва първо да се качи на бойния кон на състраданието за да може да се нарече любов. Да не мислиш че Хитлер е бил просто някакъв кретен който е мразел евреите? О, не той не е мразел евреите, а е обичал германците. Защото така се започва. После бавно пропадаш, ако има група на "Наще" това значи че има група на "Другите" които са лоши и искат да затрият нашето добро. Както поясних съществено важните неща са еднакви и от двете страни. Първо се установяваш с морална и интелектулна йерархия така че групата на "Наще" се оказва отгоре над всички други. Това не е нищо ново. Те и двете са почти еднакви
Колкото до образованието. Нека го поставя така, колко ще вярваш на книга за евреите издадена през 1940-та в берлинския университет? И дали случайно ще е толкова доколкото ще вярваш на книга за "Белия Човек" написана от конгломерат прогресивни и убедени в правотата си професори? Унтерменш съществува кано концепция отдавна, сега е само зора кой ще бъде обявен за такъв за да може да бъде унищожен от добрите и честни герои. Някога това са били злите евреи крадящи парите на горкия немски работникк. Сега както казах, принципът просто се прилага наново.