Малко Меджик :)
Moderator: AlDim
Какво като са баннали клампата? гоблините не станаха чак толкова по-слаб дек от това. Вярно, че няма вече - имам клампа, клампя като луд, намирам бидинг и печеля, но много хора си играеха гоблин биддинга без клампа и преди - просто клампата е добра само и единствено срещу контрол, иначе те бави. Заместваш клампата с Plunge, след което на края на хода на противника или като отговор на противниковия Wrath или Vengeance играеш Plunge into Darkness, сакваш си животните за кръв, като пътем стреляш със sharpshooter-a, после си гледаш горните N карти, взимаш си Bidding и на следващия ход го пребиваш до смърт. Онлайн си поиграх малко, действа доста добре, особено като гадна изненада за противниковия контрол играч.
Съгласен съм и аз с баннването на клампата,прецакаха цял сезон игра с тази корта.Но нищто повечето декове,които преди играха с клампа,сега ще играят само че с други заместители.
Pludge into darkness,тази карта толкова радва,ама много,сега я тествам,в Семетерито,върви чудесно,да не говорим зо Гоблин Биддинг.
Pludge into darkness,тази карта толкова радва,ама много,сега я тествам,в Семетерито,върви чудесно,да не говорим зо Гоблин Биддинг.
-
- Commoner
играха доволно малко количество хора, но за разнообразието си прав 
а този, срещу когото Starmonkey играеше беше поредният пример на някой, който играе гоблини и му се наливат за мултисветовно. Пича правеше толкова много грешки, че им загубихме бройката, с Whisper му седяхме зад гърба и го гледахме как топдеква Siege-Gang Commander, Blistering Firecat, Blistering Firecat на няколко пъти...
Сашето не го забравяй, голям карък на турнири, обаче играе малките зелени човечета без грешка. Само че се срещу кив така и не му дойде земя като хората и падна

а този, срещу когото Starmonkey играеше беше поредният пример на някой, който играе гоблини и му се наливат за мултисветовно. Пича правеше толкова много грешки, че им загубихме бройката, с Whisper му седяхме зад гърба и го гледахме как топдеква Siege-Gang Commander, Blistering Firecat, Blistering Firecat на няколко пъти...
Сашето не го забравяй, голям карък на турнири, обаче играе малките зелени човечета без грешка. Само че се срещу кив така и не му дойде земя като хората и падна
абсолютно вярно, скука - играли ли сте тото скоро? Който гепи клампата и равиджора пръв печели. Останалите са сложили 15 карти сайдборд и 7-8 мейн срещу афинити. В края на седмицата обаче нещата ще се променят - от спорт-тото/афинити срещу останалия свят/пълна скука, ще остане само пълната скука - да живее контрола...
не съм съвсем съгласен, че е мъртво афинитито - все още си има супербърза победа на 4-ход, при 4-ри cranial plating-a e все едно да играеш с 8 ravager-a. Само че след като wrath-не противника не можеш да се възстановиш като преди - няма го това теглене като луд с клампата. Все пак с повечко карти за теглене (Thoughtcast, Nights Whisper, Thirst for knowledge), дека има шанс за възстановяване
п.с: добре дошъл Мило
п.с: добре дошъл Мило