БТВ, по мои бегли спомени не е казал Батко Джорди, че ще ги пише прикуълите точно преди 12 и 13, ама аз го четох по диагонал това, къде по-интересни ми бяха отговорите на въпросите за истинските маниаци по теориите. Напоследък взе много да разкрива в интервютата, явно за компенсация, че в книгите нищо не става. Няма толкова RAFO.
Кой какво чете?
Moderator: Moridin
Аз пък мислех, че вече никой не се интересува от подобни новини, иначе досега да съм ви нaдул главите.
БТВ, по мои бегли спомени не е казал Батко Джорди, че ще ги пише прикуълите точно преди 12 и 13, ама аз го четох по диагонал това, къде по-интересни ми бяха отговорите на въпросите за истинските маниаци по теориите. Напоследък взе много да разкрива в интервютата, явно за компенсация, че в книгите нищо не става. Няма толкова RAFO.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Абе като стана въпрос за Джорди -
"... As an independent book, Eye Of The World is not a masterpiece of fantasy, but it ... Eagle
Entertainment has purchased the rights to make this book into a movie. ... "
Усещам как макар и "независима", money-making-а ще пороби и останалите - Усещам сапункииии

"... As an independent book, Eye Of The World is not a masterpiece of fantasy, but it ... Eagle
Entertainment has purchased the rights to make this book into a movie. ... "
Усещам как макар и "независима", money-making-а ще пороби и останалите - Усещам сапункииии
Либийци: Кадри и специалисти на световно равнище, много търсени по целия свят и предпочитани пред всички други. Но като патриоти те отказват да се продадат като Марадона, дори за по 1000 долара на час.
Муамар Кадафи
Муамар Кадафи
Подробности, ценни само за маниаци по теориите като мен. От рода на кой освободи Фейн в Фал Дара във началото на "Великият лов".
Ама ако много се интересуваш, ще ти дам 2-3 линка.
Ама ако много се интересуваш, ще ти дам 2-3 линка.
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
http://www.tor.com/jordan/questions.html
Има някои интересни, но повечето са тъпи as usual...
http://wotmania.com/wotmessageboardshow ... eID=101647
Има някои интересни, но повечето са тъпи as usual...
http://wotmania.com/wotmessageboardshow ... eID=101647
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
И после ще ми разправяш че си "бивш" фен на Джордан... 
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
- anime^girl
- Farmer
Zdraveite.Za purvi put pi6a vav forum-a tui kato skoro se registrirah
Emi az ne sam 4ela toooolkova mnogo knigi 4e da kaja koq mi e lubima.Vse pak zasega mnogo mi haresva 'Obetat na Sedminata' na Elena Emanuilova i 'Harry Poter 5'.Spestqvam za Zemlemoriq i skoro 6te si q kupq
.Predi vreme sestra mi si be6e vzela 'Smurtta e Zanimanie Samotno' sega mnogo iskam da q pro4eta.Mojete li da mi kajete koie avtorut???Plssssss!!!
I'm only happy when it rains...
- RossTheBoss
- Adept
Добре дошла :) Гледам още един аниме-фрийк към скромната ни дружинка от Знаещи® ;)
Само ще те помоля, ако не ти е възможно да пишеш на кирилица, използвай бутона Cyrillize под прозореца за постване, той ще ти кирилизира автоматично постовете. Лесно се свиква с него, а за всички е по-удобно да четат на кирилица :)
Само ще те помоля, ако не ти е възможно да пишеш на кирилица, използвай бутона Cyrillize под прозореца за постване, той ще ти кирилизира автоматично постовете. Лесно се свиква с него, а за всички е по-удобно да четат на кирилица :)
And you can't dance with a devil on your back...
- anime^girl
- Farmer