Значи - за де не повтарям нещата дето си ги говорихме сутринта.Roland wrote:Бтв, след разразилата се драматична епопея за оценката на играта в ГВ (която ВСЕ пак ще е 9, а не 10, мамка му), исках да задам един въпрос, който се дискутира активно:
Какво мислите (игралите играта очевидно) за това, че цялата може да се мине с ключ? Според мен е гениално. Истината е, че сам по себе си ключът не е чак толкова мощен и ако не го подкрепиш с тониците и подходящите плазмиди, към края на играта може и двайсет удара по сплайсър да не го свалят.
От друга страна обаче Биошокът предлага цял клон на развитие за игра само с него - няколко вида тоници, замразяването, електричеството. За мен това е гениална идея, направена с цел играта да може да се мине само с меле-оръжие, но повечето хора го изтъкват като някакъв груб минус и аргумент, че Биошок е твърде лесен. Което според мен е безумно. Искам да видя на хард трудност как някой пречуква Биг Деди с ключ без ПОНЕ 4 различни тоника забити в задника...
Ако ЕДНО от тези неща го нямаше всичко щеше да е ок. По-добре 2.
Bloodlust
Chameleon
Bouncer LVL 4 research + 50% damage with wrench.
Проблема не е в това, че ключът е алтернатива, а че е overpowered. Биг дедитата се бият с electric gel + electrick buck.