Бтв, аз ВЕЧЕ съм шестата раса сам по себе си, тъй че не виждам за кви "експерименти" си говорим. Най-малкото съм Тавирен, тъй че дечицата ше намажат ген, друго ако не.
Christmas Chat
Ма не, глей ся, ти ми приказваш за НЕЧИИ теории, а аз ти говоря за дъ риъл диъл. Все ми е пет с кви цветове искат да се асоциират разни латентни хомосексуалисти.
Енихау, Амелио, Скинса си е нужен, той не е магически, ма е миличък по некъв разюзден начин.
Енихау, Амелио, Скинса си е нужен, той не е магически, ма е миличък по некъв разюзден начин.
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
Мда. Признавам. Спипа ме. Винаги съм била много притеснена, че не изглеждам достатъчно мъжествена!!!DELgado wrote:Страх ги е че някой може да си помисли че не са достатъчно мъже.Предрасъдъци разни.
И, в интерес на истината, си падам по синьо, зелено, оранжево, резидавичко (много), индиго (показател, че сим минимално 7-та раса) и всякакви шаренийки!!!
Добавка: Аз мразя само това розово, демек тонът Барби. По мидено розово си умирам!
Last edited by BaYa on Tue Dec 11, 2007 5:18 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е, то и Агаси носеше розови тениски по едно време и му стояха добре... Ама все пак екипчето ти е емоционален подарък, скъп спомен, етц... Да не говорим, че след първото носене вероятно ше се разпадне, така че ще имаш извинение да не го слагаш повече 
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Roland wrote:Бтв, добре скроена розова блуза бих сложил без особени комплекси по въпроса
- Spoiler: show
http://i121.photobucket.com/albums/o232 ... G_1640.jpg
Google is your friend
Макар че квадратната челюст и русите къдрици ще си ги спестя
Ма за добра кройка се класира определено.
Google is your friend
Макар че квадратната челюст и русите къдрици ще си ги спестя
Ма за добра кройка се класира определено.
And you can't dance with a devil on your back...