Почти 80% дотук на Доматите.Consensus: Economically paced, stylistically clever, and filled with scares.

Почти 80% дотук на Доматите.Consensus: Economically paced, stylistically clever, and filled with scares.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
DELgado wrote:Шайхири, как беше филмът.Аз може би ще го гледам утре, но нямам търпение да разбера как е?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
За зерглинчетата не съм съгласен.Roland wrote:За мой ужас съм съгласен с ботъмлайна на Алекс - Кловърфийлд е уникален, но за разлика от друг път, точно сега не мога точно да обясня кое му е толкова хубавото... Ше помисля и ше пиша ревю
Само зерглингите бяха БРУТАЛНО излишни, ма добре, че я събират две минути участие, я не.
Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest