The Gladiatus Topic
Moderator: AlDim
Парите доста бързо вървят обаче >.<... поне сега ме убиват по-рядко като си купих по-добри дрешки. Уви, зелената пудра
все така липсва, а на пазара струва майка си и баща си. А и на 3-то ниво не е като да ми е фатална липсата й. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Чудно как тогава на пазара се продава зелена пудра за ловкост, все отнякъде трябва да я купуват, за да я препродават после.
Бтв ако сложа две пудри за чар на нещо ще ми даде ли +2 (т.е. стакват ли?). Въпросът важи и за другите ъпгрейди?
Щото ви гледам, че сте с +3, +2 на някои неща?...
Бтв ако сложа две пудри за чар на нещо ще ми даде ли +2 (т.е. стакват ли?). Въпросът важи и за другите ъпгрейди?
Щото ви гледам, че сте с +3, +2 на някои неща?...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Omg.... не е истина...
. Не знам какво стана, но станах от компа за 15-тина минути, в които геройчето ми работеше в конюшните. Бях направила 4-то ниво, бях си купила нови дрехи, енчанти и т.н. и бях тренирала някои от уменията си...
Сега като се върнах на компютъра и геройчето беше 3-то ниво, със старите дрехи!!!!!! И в съобщенията ми между днес сутринта, когато събрах парите от среднощната работа в конюшнята и момента (преди малко), в който говорих по телефона, липсва една сурия съобщения за битки, куестове, пазаруване и какво ли не. Все едно никога не съм ги правила нези неща >.<.
Ебаси, върна ме 1 лвл назад, смъкна ми точките и гиъра го няма, със стария съм си.

Сега като се върнах на компютъра и геройчето беше 3-то ниво, със старите дрехи!!!!!! И в съобщенията ми между днес сутринта, когато събрах парите от среднощната работа в конюшнята и момента (преди малко), в който говорих по телефона, липсва една сурия съобщения за битки, куестове, пазаруване и какво ли не. Все едно никога не съм ги правила нези неща >.<.
Ебаси, върна ме 1 лвл назад, смъкна ми точките и гиъра го няма, със стария съм си.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хмммм, това, което бих те посъветвал, е да видиш дали някой не е писал нещо във форума (доколкото гледах над рамото на Морви, това жувотно си има форум). Това понамирисва на проблем при сървърите - нещо да им се е случило с базата данни, в която държат цялата информация за героите, и да са възстановили резервно копие от сутринта или от вчера вечерта или нещо такова. Ако е това... неприятно
малка е вероятността да са запазили каквато и да е информация за всичко, което се е случило след това
Макар че всъщност е възможно де, но... мрън 
Добавено: всъщност... хм... знам, че може да не прозвучи много приятно и съчувствено (макар че всъщност е!), но... аз на ваше място по-скоро бих се радвал за това, че изобщо са възстановили нещо, отколкото да им се ядосвам за проблемите с базата. Все пак хората си играят да правят такова нещо със свободен достъп и на практика безплатен достъп за почти всички участници... хубаво е, че са го направили в огромна степен както трябва
Щеше да е по-неприятно, ако бяха загубили всичката информация 

Добавено: всъщност... хм... знам, че може да не прозвучи много приятно и съчувствено (макар че всъщност е!), но... аз на ваше място по-скоро бих се радвал за това, че изобщо са възстановили нещо, отколкото да им се ядосвам за проблемите с базата. Все пак хората си играят да правят такова нещо със свободен достъп и на практика безплатен достъп за почти всички участници... хубаво е, че са го направили в огромна степен както трябва

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.