Мисля, че първия гол на Барса им изигра бая лоша шега и решиха, че ще е блага разходка като в Лондон и могат да се измъкнат за пореден път с игра на 50%. Лошото според мен е и че Златан беше взет специално за тоя мач, а точно в него беше счупен. Както и да е най-после ще видим Барса на макс мотивация в ШЛ, и ако има отбор който може да вкара 3+ гола на Интер, определено това са те, особено ако играят Ибрахимович и Иниеста. Въпросът по-скоро е колко ще вкара Интер, защото схемата с 3ма пресиращи здрави физически централни нападатели засега работи убийствено в такива мачове. Като сложим и Уесли, дето ми е любим играч още от Аякс, и калпавите Алвеш, и най-вероятно Милито, мисля че ще вкарат поне гол на Ноу Камп. Абе 50-50 е мача, ще е яко интересно...
Иначе тоя мач страхотна игра на Интер, първите 60 минути определено надиграха Барса. Бяха особено перфектни в защита - както и индивидуално, така и като отбор. Играха изключително чисто в защита, за което заслужават едно голямо евала.
Колкото до Меси - той си е същия, просто е много различно когато няма друг от подобна класа в атаката - цялата защита внимава на макс с него и не му се оставя и милиметър пространство. Като сложим и перфектната игра на Интер, просто този мач нямаше шанс.
А тоя Алвеш, е просто нечовек. Не мога да разбера как може да прави по 60 центрирания на мач и да продължава по същия некадърен начин да ги прави. Уникален е начина по който като получи топката се навежда над нея и със затворени очи буха с всичка сила "некаде у лево". Директното сравнение с Майкон беше болезнено. Бтв дано Майкон се оправи, че се видя как се разхвърчаха зъби при сблъсъка...
П.С. Абе Никола, я дай акъл малко, какво точно и има на статията?

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...