Castle
- armageddon
- Forsaken
- tigermaster
- Elder God
Да разкарат капитанката и Алексис, казвам аз.
Гейтс напълно и тотално ми лази по нервите от самата си поява, а това до момента се беше удавало само на Камерън в "Доктор Хаус".
Алексис радваше в първите два сезона, обаче сега...
Гейтс напълно и тотално ми лази по нервите от самата си поява, а това до момента се беше удавало само на Камерън в "Доктор Хаус".
Алексис радваше в първите два сезона, обаче сега...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Алексис в последните няколко епизода ми стана направо досадна с постоянните си терзания и хленч.
Ама не е виновна Моли Куин, тя си играе каквото й напишат - просто вече не й пишат свежи сцени с татко й като в... (всички заедно)... ПЪРВИТЕ ДВА СЕЗОНА.
Ама не е виновна Моли Куин, тя си играе каквото й напишат - просто вече не й пишат свежи сцени с татко й като в... (всички заедно)... ПЪРВИТЕ ДВА СЕЗОНА.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Алексис отдавна е така, не само в последните епизоди.. Ма е обяснимо де - в тази възраст е ;р
(Макар че имаше една последна игра на лазери ей на съвсем наскоро...)
Абе нито Гейтс, нито сегшната Алексис ще ги жаля и да са редки, но Марта си я обичам и се надявам да живне!!
(Макар че имаше една последна игра на лазери ей на съвсем наскоро...)
Абе нито Гейтс, нито сегшната Алексис ще ги жаля и да са редки, но Марта си я обичам и се надявам да живне!!
shadow dance nikoga ne luje
Май при повторни гледания ще карам така:
Сезон 1 ---> Сезон 2 ---> 4.23 (---> Сезон 5, ако е як)
The Best of Mozart
Тъкмо сме на трети сезон шести епизод.. Аз не бих скипвала чак толкова, 3 сезон има гениални епизоди, ех (може би само финалните бих ги превърталя)passer-by wrote:Май при повторни гледания ще карам така:
Е, ще ходи с артистично разкопчано горно копче, колко му е. 
The Best of Mozart
Аз пък съм оптимист!! Вярвам, че режисьорът му е казал - ако не си се върнал в костюмите на сезон едно-две, сменяме те (или няма любовни сцени със Стана ;р)
Така де - не мога да си представя, че ще си позволи да надебелее повече!
Така де - не мога да си представя, че ще си позволи да надебелее повече!
- Spoiler: show
Ние от няколко дена ударно гледаме тоя сериал. Всъщност, Сашко го почна преди време и ми наду главата да го гледам и аз. На мен в началото ми беше скучно, щото имаше само един Нейтън Филиън и дотам, ама после малко по малко се зарибих. Не съм стигнала нивата на фенщина, които имах покрай Боунс и Леверъдж, ама сериалчето понастоящем искрено ме забавлява. Някъде в края на 3ти сезон сме.
Бекет ми беше много никаква, а и сега продължава да ми е сравнително никаква, обаче
Иначе Нейтън Филиън е все така безбожно як! Дано тая роля му отвори врати и към по-хубави неща. Самият Кесъл е сладур и доста пасва на тоя актьор. ОБАЧЕ, не мога да понасям дъщеря му и лигавите захарни отношения между двамата. Не мое ли да я пратят да учи някъде на пичковци и да не се налагаме да я гледаме повече? Бабиерката могат да я оставят - тя е пич, макар че викам да си седи на ниво забавна застаряваща актриса-майка, с която Кесъл се дрънчи от време на време, а не да ми я развиват с некви драми покрай некви първи любови и некви завещания.
Случаите са доста често супер предвидими, ама забавляват. Райън и Еспозито са големи сладури и те. Шефът на полицията е много епичен - искам и аз такъв шеф, мамка му! А Лейни я обожавам с нейното "Imma smack you!". То си стана няква фраза дето употребяваме в къщи от време на време.
Та така, да видим сега краят на трети сезон и целият 4ти как ще ни дойдат. Засега трети ми е на нивото на втори и като цяло ги намирам и двата за малко по-добри от първи.
Бекет ми беше много никаква, а и сега продължава да ми е сравнително никаква, обаче
- Spoiler: show
Иначе Нейтън Филиън е все така безбожно як! Дано тая роля му отвори врати и към по-хубави неща. Самият Кесъл е сладур и доста пасва на тоя актьор. ОБАЧЕ, не мога да понасям дъщеря му и лигавите захарни отношения между двамата. Не мое ли да я пратят да учи някъде на пичковци и да не се налагаме да я гледаме повече? Бабиерката могат да я оставят - тя е пич, макар че викам да си седи на ниво забавна застаряваща актриса-майка, с която Кесъл се дрънчи от време на време, а не да ми я развиват с некви драми покрай некви първи любови и некви завещания.
Случаите са доста често супер предвидими, ама забавляват. Райън и Еспозито са големи сладури и те. Шефът на полицията е много епичен - искам и аз такъв шеф, мамка му! А Лейни я обожавам с нейното "Imma smack you!". То си стана няква фраза дето употребяваме в къщи от време на време.
Та така, да видим сега краят на трети сезон и целият 4ти как ще ни дойдат. Засега трети ми е на нивото на втори и като цяло ги намирам и двата за малко по-добри от първи.
Сега сме на края на 3-ти сезон и сериалчето ми стана много любимо. Мен ме кефи повече от Bones и колкото Leverage с разликата, че бат Нейтън е непобедим! Първи сезон беше малко по-слаб, но втори е страхотен, а трети - също толкова за стандартните епизоди и още повече в тези включващи бъзици и/или развитие на персонажите. Надявам се 4-ти да запази страхотното ниво.