Спам спам спам и още 100 пъти спам

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 13, 2009 11:15 am

Жените са изначално преебани, но мисля да си стоя такава все пак, щото съм много против насилствените и противоестествени промени по организма. Ще съм мъж в някой следващ живот - в този ще се оправям с квото разполагам. То си има и предимства, въпреки ежемесечния еструс, епилацията и сбърканата психика. :lol:

А ти ще ни осветлиш ли какво е мнението ти по повод смяната на пола и сексуалната ориентация, Новияброй?
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Dec 13, 2009 12:02 pm

Не бих отказъл и двете едновременно в името на забавлението :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Dec 13, 2009 2:32 pm

http://www.youtube.com/watch?v=kURVUXgaV0g

Корейска народна песен, със субтитри, руски.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

bsb
Paragon

Post by bsb » Sun Dec 13, 2009 3:04 pm

Amelia wrote:.......въпреки ежемесечния еструс, епилацията и сбърканата психика. :lol:
.......
Епилацията е обществено-психологически и съответно е до голяма степен самопричинен проблем, а не е физиологичен, за разлика от менструацията. Защо менструацията е проблем - ами преди два часа прочетох, че близо 30% от жените в едно проучване изпитвали от средни до силни болки при менструация (Exercise 'no aid' for period pain).
Щом в Avatar могат да прехвърлят съзнания към извънземен мозък (ако правилно съм разбрал де), би трябвало доста по-лесно това да става към човешки мозък. Но пък вероятно ще трябва да е "празен".
Също така имаше един приятен разказ, чието име обаче така и не мога да се сетя. В него поради лек дефект в телепортатора двама души (някаква свръхизвестна актриса и някакъв добре изглеждащ учен, също много известен в своите среди) се озоваха с разменени съзнания. (Не става дума за подобния разказ на Любен Дилов "Новогодишна трагедия".) Но понеже това беше дефект, се наложи да поживеят така няколко месеца, докато не бъде открито как е станало и как да бъдат върнати обратно. Въпреки че това се случи, накрая те не пожелаха да се сменят отново и си се ожениха в този си вид.
Разправям всичко това, за да посоча, че може и без операция да се мине - достатъчно е да измислите я телепортатор, я средство за запис и възпроизвеждане на човешкото съзнание.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 13, 2009 7:43 pm

Телепортатор е КРАЙНО ВРЕМЕ да бъде измислен. Не заради обмен на съзнания - има къде-къде по-практични неща, които да се правят с него. КЪДЕ БЛЕЯТ УЧЕНИТЕ И ЗАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ КАТО ГОРИВНИ КЛЕТКИ И ПРОЧЕЕ ШИТЗ???
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Sun Dec 13, 2009 10:38 pm

А къде ми е летящата кола? :)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Dec 13, 2009 11:11 pm

............................

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sun Dec 13, 2009 11:36 pm

Непоправими сте... :hihi:

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Dec 14, 2009 1:45 pm

Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Dec 14, 2009 5:27 pm

:shock: :shock: :shock: :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Dec 15, 2009 5:23 pm

Look at the darkness...
...around me.

Zee
Adept

Post by Zee » Tue Dec 15, 2009 5:58 pm

Невероятна планета! Прииска ми се да съм супержена и да прелетя над всички тези места без разните му физически неудобства - студ, жега, умора, митници, паспортни проверки, разходи...

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Wed Dec 16, 2009 2:27 am

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Dec 16, 2009 11:53 am

Have you ever realized that after Tuesday the calendar says W T F...?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Nowiqbroi
Scholar

Post by Nowiqbroi » Wed Dec 16, 2009 8:38 pm

Amelia wrote: А ти ще ни осветлиш ли какво е мнението ти по повод смяната на пола и сексуалната ориентация, Новияброй?
Смяната на пола, ако я направят да е обратима и да включва промяна на костната структура, може би бих я пробвал от някакво болно любопитство.
Другото не виждам смисъл да го менкам. Imo на човек като му паднат задръжките всичко може да прави, независимо дали е гей, или би, или хетеро, или каквото и да е.

Хайде още едно-две въпросчета :) :
Ако робовладелството беше законно, вие бихте ли си взели роб/робиня? За какво бихте го/я ползвали?