Prometheus
- RRSunknown
- Elder God
Цял ДЕН а не цяла вечер - най-близкото кино ми в Стара загора - 2 часа и половина път в едната посока.
На Avengers тръгнахме в два часа на обяд и се върнахме по нощите.
На Avengers тръгнахме в два часа на обяд и се върнахме по нощите.
Last edited by RRSunknown on Sun Jun 10, 2012 5:53 pm, edited 1 time in total.
Аз също работя 6 дни в седмицата, от 10 до 7-8. Не се оплаквам, не ми е бреме да отида на кино, отивам за удоволствие. А Прометей е достатъчно ай канди и готино озвучен, че определено не беше трудно да му се порадвам. Иначе и мен ме дразнят бутафорните учени и сдухания сюжет, но това не ми попречи да остана доволен от филма.RRSunknown wrote:Еми да човеко , като работиш 6 дни в седмицата от 9 до 7 вечерта свободното време е фактор.
Лафа ти за децата не го схващам наистина - вероятно е много оригинален.
- RRSunknown
- Elder God
б.т.в абсолютно офтопик - ти нали си в Индиана , колко струва да купиш билет за мач на Индиана Пейсърс?
И колко време ще загубиш да отидеш до залата в Индиенаполис, да се наредиш и да изгледаш мача.
Защото това ми е щатския еквивалент да отидеш на кино ако си от град в България който няма кино (90% от населените места).
И колко време ще загубиш да отидеш до залата в Индиенаполис, да се наредиш и да изгледаш мача.
Защото това ми е щатския еквивалент да отидеш на кино ако си от град в България който няма кино (90% от населените места).
Last edited by RRSunknown on Sun Jun 10, 2012 5:59 pm, edited 1 time in total.
Както каза Роланд, нещата опират в огромна степен до принципни предпочитания: дали си фен на определения тип филм (фантастика, филм с ейлиъни, филм с ефекти, филм с Фасбендър/Терон, филм с Креационизъм или нещо подобно му - макар че това май не се знаеше предварително. И т.н.), на конкретния режисьор/сценарист/оператор/композитор. При уравновесяващи фактори (мразиш жанра/обожаваш режисьора или каквато и да е подобна ситуация), естествено, че ревютата ще са ти критерий.
Другите коментари за времена, пари и т.н. са за мен са право не в духовата секция, не в медната, ами направо най-отзад при перкусионистите.
Явно на Ицо нито един от факторите в първия абзац не му е толкова важен, та да отиде непредубеден само заради него. Друг е въпросът, както вече споменах, защо си е загубил времето да търси отзиви след първите няколко. (А може и да не е - но достатъчно активно участва тук, за да създаде такова впечатление.)
Едит: Това важи и в случая на РРС, ако и с не толкова голяма сила. Както го изкарва, на мен ми се струва, че би си дал труда да ходи на кино, само ако дават някакви instant класики, но едва ли е така.
Другите коментари за времена, пари и т.н. са за мен са право не в духовата секция, не в медната, ами направо най-отзад при перкусионистите.
Явно на Ицо нито един от факторите в първия абзац не му е толкова важен, та да отиде непредубеден само заради него. Друг е въпросът, както вече споменах, защо си е загубил времето да търси отзиви след първите няколко. (А може и да не е - но достатъчно активно участва тук, за да създаде такова впечатление.)
Едит: Това важи и в случая на РРС, ако и с не толкова голяма сила. Както го изкарва, на мен ми се струва, че би си дал труда да ходи на кино, само ако дават някакви instant класики, но едва ли е така.
Я, как се развила темата..
А има ли проблем конкретно за Прометей да се гледа после вкъщи на компютъра, струва ми се, че тази възможност за гледане никак не сте я обсъждали тук? Все пак парите са си пари, че да се дават за щяло и нещяло, макар че аз имам склонност да ходя доста на кино..
В смисъл струва ли си изобщо да се гледа на малък екран, тъй като основно заради визия, ефекти, епика и т.н. го харесват хората.
Аз се чудя дали да отида да го гледам сега, или да изчакам да го пуснат по тракърите.
Не съм гледала никой Ейлиън (само Ейлиън вс Предатър), така че няма да съм потресена от несъответствията с останалите филми.
А има ли проблем конкретно за Прометей да се гледа после вкъщи на компютъра, струва ми се, че тази възможност за гледане никак не сте я обсъждали тук? Все пак парите са си пари, че да се дават за щяло и нещяло, макар че аз имам склонност да ходя доста на кино..
В смисъл струва ли си изобщо да се гледа на малък екран, тъй като основно заради визия, ефекти, епика и т.н. го харесват хората.
Аз се чудя дали да отида да го гледам сега, или да изчакам да го пуснат по тракърите.
Не съм гледала никой Ейлиън (само Ейлиън вс Предатър), така че няма да съм потресена от несъответствията с останалите филми.
shadow dance nikoga ne luje
И аз не съм ги гледал и филма ме изкефи супер много и бих му лепнал (за себе си) едно 8-8.5/10, защото беше страхотно преживяване и после с компанията коментирахме 2 часа. Струва си, ако не бъдеш предубеден и не си фен на пришълците.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
Абсолютно си струва киното.Killua wrote:Я, как се развила темата..
And you can't dance with a devil on your back...
A тая красива, порцеланова мацка, която играе в Снежанка и (незнайно за мен как) е спечелила Оскар, беше най-големият фейл в този филм.
Коментара ти щеше да важи го беше отправил по адрес на Кристен Стюард.Dante wrote:A тая красива, порцеланова мацка, която играе в Снежанка и (незнайно за мен как) е спечелила Оскар, беше най-големият фейл в този филм.
Щото порцелановата мацка е, може би, най-силната актриса която съм гледал напоследък а пък Чудовище, за когото получи Оскар е един много сносен и ок Филм, който ти не си гледал. Тоест, остро си върни думите на зад за Чарлийз Терон (Викерс в Прометей и мацката от Адвокат на Дявола, for christ sake! ), че да не те почвам

- tigermaster
- Elder God
Офтопик:Dante wrote:(незнайно за мен как) е спечелила Оскар
- Spoiler: show
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Аре почвай ме. Защото и аз много я харесах в "Италианска афера" и "Адвокат на дявола", обаче, тук беше ПОТРЕСАВАЩО дърво с покъртително безсмислена роля.