The Comics Topic

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 28, 2012 11:40 pm

Не мога. Толкова илно не мога да го трая, че няма как да прочета 16 броя САМО с него...
And you can't dance with a devil on your back...

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Tue May 29, 2012 12:06 am

Roland wrote:Не мога. Толкова илно не мога да го трая, че няма как да прочета 16 броя САМО с него...
Чак пък толкова. Пък и не е само с него. Има я и Мистик. И много guest stars. :lol:
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 29, 2012 9:24 am

Astonishing X-men: Ghost Box. Прилична история за инвазия на мутанти от алтернативни реалности. НИщо гениално, но доста красив арт и доста бездарен диалог. Най-изкуствените Ема Фрост реплики, които съм чел някога, честно. На Уорън Елис нещо не му се е получило.

Най-якото обаче са двата броя накрая, които са стенд алоун истории с алтернативни версии на ситуацията от основния арк - всяка в различна вселена, с различен арт, включително и една, ситуирана в стиймпънк сетинг.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2012 4:41 pm

Хубаво, че си почнал да поставаш, че точно почти всичко за което си писал на предната страница се чудя в момента дали да го поръчвам, Fear Itself ще го пропусна, ще взема сигурно Age of X, Schism и каквото ми липсва от Легаси след Second Coming.

За Астонишинг след Уидън - имам ги до Xenogenesis включително, доста са слаби и като цяло не ги препоръчвам.

За All-star Superman - TOLD YA!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu May 31, 2012 1:13 am

Tie-in-овете на AvX продължават да са по-качествени от основната максипоредица.

Wolverine and the X-Men 11
Spoiler: show
"No watching X-Men battles during class!", вика Кити. :rofl:
И докато прибира таблетите, хвърля бърз поглед и добавя тихичко: "Geez, Rachel, watch your nine!" :mrgreen:

Хуморът продължава да се комбинира чудесно с екшъна, евала на Джейсън Аарън, човекът си го може, когато редакторите не му висят на главата като в AvX-а.

X-Men Legacy 267 - пипнат кютек и добро боравене с персонажите, браво на Кристос Гейдж.
Изкефих се и как в XML 266 при пристигането на Авенджърите имаше ситуация, в която
Moon Knight каза на мутантите в школото "You people", след което някой от тях (май че Frenzy, която е чернокожа) тръгна заплашително към него с въпроса: "Did the guy in the white hood just call us You people?" :lol: :thumbsup:
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Jun 07, 2012 12:07 am

AvX #5
Фейспалм на финала. Редакторите на това събите са на нещо много силно в момента. :roll:

Uncanny X-Men #13
Доста по-добре. За щастие в допълващите броеве тая история получава някакъв бегъл смисъл откъм мотивации.

X-Factor #237
Поредното доказателство, че Питър Дейвид е Човекът. Image
In space no one can hear ice cream. :mrgreen:
The Best of Mozart

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 07, 2012 3:22 am

Бтв, има си отделна серия AvX, минисерия в 6 броя. Тва за да няма обърквания за кое говориш.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Jun 07, 2012 3:24 am

Въпросната се казва AvX: Vs (versus), уточнявам, когато иде реч за нея, виж по-назад. :wink:

Макар че тя е по-малоумна и от основната, та не знам дали ще я поглеждам след първите два броя.
The Best of Mozart

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 16, 2012 8:28 pm

Изчетох Astonishing X-men: Exogenetic.

Все така зле, макар че врътката накрая беше симпатична. Ся следващия хардкавър е с най-грозния арт във вселената, та ше е мъка...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 20, 2012 8:36 pm

Изчетох и последните четири излезли арка - Xenogenesis, Monstrous, Children of the Brood и Exalted. От тия общо взето само последните два бяха наистина добри и само последният ме изкефи истински, ама то е щото пак с алтернативни реалности се бъзика.

Сега ми остават броеве #48-50 и после ше ида до магазина да си взема #51 със сватбата на Нортстар, който излезе днес :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 21, 2012 12:42 am

Astonishing X-men #51 в другия ми блог, за който го вълнуват тия работи.

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Thu Jun 21, 2012 1:05 pm

А аз прочетох шести брой на Авенджърс срещу Х-мен и съм просто зашеметен, феноменално е.
Личи си, че това е истинската история и тук започват нещата. Първите пет броя бяха общо взето so-so, на моменти по-приятни, на моменти по-гадни. Но явно те са били само един пролог към истинското събитие.
Доволен съм, супер много съм доволен :D
But goddamn,
you got me in love again

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Aug 04, 2012 10:16 pm

Абе някой чете ли Before Watchmen поредиците? Аз съм доста възторгнат от тях към момента, като най ме радва Ozymandias - и като арт, и като история. Затова пък историйката в края на всеки брой мисля, е можеше да е със страничка-две по-дълга, така става твърде накъсано.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Sat Aug 04, 2012 11:27 pm

Roland wrote:Абе някой чете ли Before Watchmen поредиците? Аз съм доста възторгнат от тях към момента, като най ме радва Ozymandias - и като арт, и като история. Затова пък историйката в края на всеки брой мисля, е можеше да е със страничка-две по-дълга, така става твърде накъсано.
Засега най ми хареса Nite Owl, но никой комикс не е нещо особено (освен арта, който е добър на повечето места)
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Aug 05, 2012 7:59 pm

Е то последните години не знам да има каквото и да е, което да е "нещо особено", но тия са определено на високо ниво.