виж листата долу ляво. jul 1869Amelia wrote:Аз искам да видя колко ще минат географията и историята.![]()
Тея деца изпит по английски език и литература нямат ли за тоя Харвард? Или латинския и гръцкия са били по-важни?![]()
И изпитът е от 1899-а.
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
А, да. Сори!
Явно са го архивирали 99-а.
Явно са го архивирали 99-а.
Сравнения между Спарта и Атина ни караха да правим в 7ми клас на контролните и не ми се струва особено сложен въпрос. Мон Блан и реките е елементарно, като просто ги караш по логика. Перикъл и той е лесен. Ма може би щото много учех по тия двата предмета.
Геометрията и алгебрата не ми се виждат чаааааааак толкова сложни, подобни на първа и пета от алгебрата ги гледах в учебника на братовчед ми, който е 7ми клас, докато си бях в БГ.
Геометрията и алгебрата не ми се виждат чаааааааак толкова сложни, подобни на първа и пета от алгебрата ги гледах в учебника на братовчед ми, който е 7ми клас, докато си бях в БГ.
- The Dragon
- Elder God
А логаритмите? не са в седми клас все още. Ако искаш си направи труда да ги решиш всичките - без калкулатор и интернет. И кажи колко време ти е отнело.Litz wrote:Сравнения между Спарта и Атина ни караха да правим в 7ми клас на контролните и не ми се струва особено сложен въпрос. Мон Блан и реките е елементарно, като просто ги караш по логика. Перикъл и той е лесен. Ма може би щото много учех по тия двата предмета.
Аз за логаритмите нищо не съм твърдяла.Тях не ги мога и това си е.
Ама задачата с часовника примерно е отвъд елементарното и ми отне 2-3 минути. Иначе колко време им е било дадено за тия всичките неща? Някои от задачите стоят с цел вдъхване на самочувствие "Успях да реша задача за Харвард ОООООООМГ"
За при география и история нещата са малко по-различни, щото доста от въпросите там съвременен средностатистически 12класник може да ти отговори, най-малкото щото почти всичко е Европа и Гърция в частност. За американски тийн доста по-трудно.
Ама задачата с часовника примерно е отвъд елементарното и ми отне 2-3 минути. Иначе колко време им е било дадено за тия всичките неща? Някои от задачите стоят с цел вдъхване на самочувствие "Успях да реша задача за Харвард ОООООООМГ"
За при география и история нещата са малко по-различни, щото доста от въпросите там съвременен средностатистически 12класник може да ти отговори, най-малкото щото почти всичко е Европа и Гърция в частност. За американски тийн доста по-трудно.
Дори не помня какво е логаритъм и съм много щастлив от тоя факт. 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- The Dragon
- Elder God
Окей - кампанията на хилари силно не искат тя да стане президент. Няма друго обяснение за това
http://gawker.com/hillary-clinton-doesn ... 1752837033
http://gawker.com/hillary-clinton-doesn ... 1752837033
На това целия му език крещи "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪРНИ!". The desperation is real

And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Което не променя факта колко точно sleazy е кампанията на Хилари.Roland wrote:На това целия му език крещи "ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪРНИ!". The desperation is real![]()
Дефинициите ни за тая дума явно са твърде различни.
- The Dragon
- Elder God
Обясни този цитат на Челси и ми дай твоята дефиниция.Roland wrote:Дефинициите ни за тая дума явно са твърде различни.
“Sen. Sanders wants to dismantle Obamacare, dismantle the CHIP program, dismantle Medicare, and dismantle private insurance,” she said during a campaign stop in New Hampshire. “I worry if we give Republicans Democratic permission to do that, we’ll go back to an era — before we had the Affordable Care Act — that would strip millions and millions and millions of people off their health insurance.”
Първо, Челси ВСЕ ПАК не е майка си. Второ, призовавам те да поровиш за количествата мръсотия и corporate-shaming, които се изливат по адрес не само на Хилари, но и на симпатизантите й от страна на лагера на Бърни.
Ние сме едва ли не фалшиви либерали, разбираш ли, и роби на Уолстрийт, ако не сме за него.
Ние сме едва ли не фалшиви либерали, разбираш ли, и роби на Уолстрийт, ако не сме за него.
Срещу Хилари не е нужно да се излива никаква мръсотия. Тя самата е затънала до гуша в мръсотия и корупция. Само такива, като тебе, дето искате да имате жена президент на всяка цена, само вие не го виждате това.
Не че ми пука особено дали някаква некомпетентна богата лелка ще ви бъде президент. Just saying.
Не че ми пука особено дали някаква некомпетентна богата лелка ще ви бъде президент. Just saying.
- The Dragon
- Elder God
Само доста наивен човек може да сметне, че има една сричка която челси е казала и тя не е клиърната с alien overlord-a предварително. Особено за толкова прецизна атака.Roland wrote:Първо, Челси ВСЕ ПАК не е майка си. Второ, призовавам те да поровиш за количествата мръсотия и corporate-shaming, които се изливат по адрес не само на Хилари, но и на симпатизантите й от страна на лагера на Бърни.
Баси дилетантската глупостAmikae wrote:Срещу Хилари не е нужно да се излива никаква мръсотия. Тя самата е затънала до гуша в мръсотия и корупция. Само такива, като тебе, дето искате да имате жена президент на всяка цена, само вие не го виждате това.

Даниеле, не беше първото изречение важното в поста ми.