The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Аз съм фенка на Suits и съм изгледала всичко излязло преди да зачезна от лицето на цивилизацията (сега надърпах да наваксвам). Лошото е, че Майк е прекалено статичен и героят му не се развива достатъчно. И разбира се, човек ако трябва да си suspend-не disbelief-а, щото реалистичността копа дъното.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Ох, много съм зарибена и аз по Костюмарите.
Дона ми е ЛИЧЕН ФАВОРИТ, най-забавният, готин и як персонаж с убер култовите физиономии и реплики.
Мястото си дели с Харви, в когото се влюбвам все повече и повече с всеки следващ епизод, както и Луис - едновременно мазен, противен, забавен и култов. И усмивчицата му е прайслес.
Та за Харви - в началото ми беше малко скучен, все един такъв перфектен, ама наистина с всяка минута, в която го гледам, осъзнавам колко убер куул е просто.
Случаите са ми винаги доста интересни, епизодите са динамични, никога не ми става скучно. За реалистичността това изобщо не ме притеснява. Сега съм на първи сезон 6-7 епизод някъде. Жалко, че само два сезоните.
Дона ми е ЛИЧЕН ФАВОРИТ, най-забавният, готин и як персонаж с убер култовите физиономии и реплики.
Мястото си дели с Харви, в когото се влюбвам все повече и повече с всеки следващ епизод, както и Луис - едновременно мазен, противен, забавен и култов. И усмивчицата му е прайслес.
Та за Харви - в началото ми беше малко скучен, все един такъв перфектен, ама наистина с всяка минута, в която го гледам, осъзнавам колко убер куул е просто.
Случаите са ми винаги доста интересни, епизодите са динамични, никога не ми става скучно. За реалистичността това изобщо не ме притеснява. Сега съм на първи сезон 6-7 епизод някъде. Жалко, че само два сезоните.
Харви и Дона са абсолютни и при това стават все по-яки. Съгласна за Луис. Както казах, само Майк е досадно статичен, а и да си призная ме дразни образа на Рейчъл. В тоя сериал яко шипвам Харви/Майк, но, ако си падах по хетеро, щях да съм 100% Харви/Дона.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Дам. Майк ме кефи, не ме дразни чак, но просто не може да се мери с останалите.Alexis wrote:Харви и Дона са абсолютни и при това стават все по-яки. Съгласна за Луис. Както казах, само Майк е досадно статичен, а и да си призная ме дразни образа на Рейчъл. В тоя сериал яко шипвам Харви/Майк, но, ако си падах по хетеро, щях да съм 100% Харви/Дона.
Харви и Дона фтв! ;р
Рейчъл е готина, но не й пишат толкова яки реплики. А и истината е, че просто изглежда найс, но не бих казала, че е толкова заради кой знае каква игра от нейна страна, а щото си е хот. Засега не са ми твърде интересни двамата с Майк, ма да видим. Беше забавно като се правеха на женени в един от епизодите.
Аре де не скипвате Джина Торес а
Мене фаворит ми е Луис като актьорска игра, баси гениалния комплексиран бобър е
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8qvb ... o2_250.gif

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Много е яка кака Джесика, но поне докъдето съм стигнала доста рядко я дават. Иначе комуникацията й с Харви винаги маже. Трудно е човек да си избере любимци, да, аз затова имам трима първенци засега ;рXellos wrote:Аре де не скипвате Джина Торес а![]()
Новият еп на Suits беше страхотен. Дано последните 2 епизода задържат нивото. Луис и Дона тотално бяха супер. Блях, образът на Хардман наистина прави чудеса за сериала.
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- penzata
- Forsaken
При все зарибяващия пилотен епизод, засега нивото на сериала ми се доближава повече до нивото на трейлъра му - неемоционален. Сериалът още не е избрал какъв иска да бъде - дали да е воден от символика по По или за култ, който не е типичния култ, което означава, че не е култ изобщо, или драма, защото очевидно няма как да е сериал за серийни убийци, при положение, че знаеш кои са убийците. Има три епизода - стават, ще гелдам и следващите няколко, но сериалът наистина трябва да избере някаква посока, иначе няма как да проработи в повече от сезон.Muad_Dib wrote:The Following - излезлите първи и втори епизод - еми какво да кажа, ОТВРАТИТЕЛНО ЯК СЕРИАЛ изглежда засега, Kevin Bacon и James Purefroy доставят с кофи, сценарият е достоен за култов пълнометражен филм, саундтракът просто мачка....само дано не забозее в последствие, но това ми изглежда много трудно след тези два епизода.
The hardest battles are fought in the mind.
Хора, бърз отговор, дайте мнение. С един приятел искаме да си правим маратон на някой сериал, който не сме гледали и двамата. Тюдорите, Туйн Пийкс, The Wire или Престъпната империя.
Не е важно кой от тези е най-добрият, а кой ще ни зариби от първите 2-3 епизода и няма да бъде чак толкова тегав, че да не можем да го гледаме по цяла нощ.
Не е важно кой от тези е най-добрият, а кой ще ни зариби от първите 2-3 епизода и няма да бъде чак толкова тегав, че да не можем да го гледаме по цяла нощ.
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- Dr. Horrible
- Forsaken
Boardwalk Empire - много е хубав бе! Но не съм гледал другите
))

Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
А завършен ли е той поне и колко сезона му остават ако не е?
Сайт за нещата, които ни вълнуват - http://podmosta.bg/
- tigermaster
- Elder God
Може да пробвате "Last Resort". Грабва от самото начало и не пуска зрителя до край - или поне до деветия епизод, на който съм сега, само един сезон е и, доколкото знам, приключва без клифхенгъри...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не е завършен, а колко сезона ще бъде е неясно за момента - три вече са излъчени, четвърти ще има със сигурност, оттам нататък не се знае.Dante wrote:А завършен ли е той поне и колко сезона му остават ако не е?
Но The Wire е по-добрия сериал като цяло. Въпреки че пилотният епизод на Boardwalk е доста по-впечатляващ поне за мен.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!