Споделете
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
Да бе, да! Че да се чудя после как да им гледам отрочетата - всеки ветеринар който питах ми обясни, че на декоративните зайчета смъртността при малките била огромна ако са родени в домашни условия а не в стерилна среда... И някак не ми се рискува. Плюс, че всъщност Зази е малко още и като нищо може да се окаже Азазела.... Третият заек ще се казва Фаустина, помнете ми думата.....
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мииии... доколкото виждам, самият ти!thunder wrote:аз се размазах на Езерата от каране на ски, кой казва, че сезона е свършил, аааа?

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Аааа, не сме се разбрали значи! "Закриваме сезона", значи че още го закриваме, ама не сме го закрили още! Това е един дълъг и продължителен процес започващ в деня в който лифтове вече не бачкат и продължаващ докато имаме сили да катерим или докато снега свърши. Дотук умора от катерене нямаRoamer wrote:Мииии... доколкото виждам, самият ти!thunder wrote:аз се размазах на Езерата от каране на ски, кой казва, че сезона е свършил, аааа?

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
При първо потомство, свиркайте да си осиновя едно.Maledictus wrote:Купихме си второ зайче. Отговаря на името Азазело. Вече са двама... Мисля да отворя зайчарник.

Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
В четвъртък заминавам за Корфу. Тъй като в Гърция отпразнуват деня на труда със стачка на ферибота, ще трябва да тръгнем по-рано.
Днес ми досаждаха дърти енергетици. Един от тях се ядоса, че отказвам да го пусна в залата и да му обясня какво е вътрешен одитор и се развика на френски от входа.
Трябват ми куфар, свестни дънки и обувки. Няма голяма надежда.
В стаята ми е пълен хаос и е така от месеци. Мисля, че има няколко измерения повече, отколкото когато бях малка, а тогава виждах око на отсрещната стена.
Сюреалистично ми е.
Днес ми досаждаха дърти енергетици. Един от тях се ядоса, че отказвам да го пусна в залата и да му обясня какво е вътрешен одитор и се развика на френски от входа.
Трябват ми куфар, свестни дънки и обувки. Няма голяма надежда.
В стаята ми е пълен хаос и е така от месеци. Мисля, че има няколко измерения повече, отколкото когато бях малка, а тогава виждах око на отсрещната стена.
Сюреалистично ми е.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Мдаа, цяла сутрин съчинявам демотивационно си писмо, което да дам на шефката днеска. Кат не се сеща сама да дига заплатата. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Има го и тоя момент, макар още да си чакам командировачните от миналата седмица.