Споделете

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Apr 28, 2009 12:21 pm

Студено ми е! :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 28, 2009 12:50 pm

Morwen wrote:В четвъртък заминавам за Корфу. Тъй като в Гърция отпразнуват деня на труда със стачка на ферибота, ще трябва да тръгнем по-рано.
Каааак ше се разбиеме са с Пенчев по кръчмите!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Apr 28, 2009 1:07 pm

Още нея вечер сме във вие-се-сещате-къде....

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Apr 28, 2009 1:09 pm

Миииии... на мен самия няма да ми е много лесно, защото в четвъртък вечерта ще съм в автобус на път за Корфу :plez:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 28, 2009 1:09 pm

Ееее така кажете бе диванета! Ааа са ше каеш, че сте и в един рейс ;р Баси искам и аз там.

Попеее, де се буташ и ти при старите плейбои ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Tue Apr 28, 2009 1:14 pm

Все някой трябва да балансира средната възраст на групата :P

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Apr 28, 2009 1:17 pm

Ей, като отидете на Корфу непременно да посетите къщата на Джералд Даръл :P Съмнявам се, че ще е музей или нещо такова, ма все ще е известна предполагам :) От как му прочетох книгите ми е мечта да ида там, надявам се някога да я осъществя :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 28, 2009 1:21 pm

Delegat wrote:Ей, като отидете на Корфу непременно да посетите къщата на Джералд Даръл :P Съмнявам се, че ще е музей или нещо такова, ма все ще е известна предполагам :) От как му прочетох книгите ми е мечта да ида там, надявам се някога да я осъществя :lol:
a a a

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Apr 28, 2009 1:22 pm

Ми и на мен името на Джералд Даръл ми блесна в ума веднага щом Морви ми спомена преди доста време, че един от вариантите за разходки по празниците е към Корфу :) Ще видим, едва ли ще можем да се доберем до самата къща, но току виж се позаинтересуваме. И на мен си ми е общо-взето детска мечта :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 28, 2009 1:23 pm

Проучете въпроса, че мисля лятото да мина по ваще Стъпки ;р

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Apr 28, 2009 2:29 pm

До колкото си спомням от книгите за детството му, къщата не би трябвало да е много далеч от главния град на острова(чието име нещо не си спомням), друг е въпроса дали все още я има след толкова години.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Apr 28, 2009 3:23 pm

Този месец съм най-раздразнителното и зло същество което познавам, направо не знам мъжа как ме търпи :(

А не е да нямам поводи за радост: купих си ски обувки и 1/3 ски, а любимия мъж ми купи другите 2/3 и каска :)
(обувките са малко безлични, но ските са приказно красиви:
Spoiler: show
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... _Qbs1dn6Aw)
Би трябвало да си умирам от кеф, ама нещо не ми се получава, а уж лятото и сезона за сърф идват...

Т`ва диетите са лошо нещо, мнооооооооооооого лошо, а това че се изкушавам да се мъча докато не станана тез килограми на който бях на 15 - 16, звучи като вманиячаване и леееко ме претеснява :(

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 28, 2009 4:12 pm

Не се радваш защото ски сезона свърши :) Честито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране ;) Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).

В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли :bigtongue: Смени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти ;) Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

cordelia
Adept

Post by cordelia » Tue Apr 28, 2009 4:37 pm

Днес за мен официално свършва април месец, който нарекох най-натоварения и изнервящ месец за последните пет години.
Дано да не се окажа лош пророк и в оставащите дни да изскочи още нещо, че вече ще взема да трепя наред. :x
The good face pain. But the great - they embrace it.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 28, 2009 4:51 pm

thunder wrote:Не се радваш защото ски сезона свърши :) Честито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране ;) Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).

В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли :bigtongue: Смени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти ;) Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.
Ех... полагал усилия да напълнее... как ги полагаш точно ?:)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around