Споделете
Moderator: Moridin
Каааак ше се разбиеме са с Пенчев по кръчмите!Morwen wrote:В четвъртък заминавам за Корфу. Тъй като в Гърция отпразнуват деня на труда със стачка на ферибота, ще трябва да тръгнем по-рано.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
Ееее така кажете бе диванета! Ааа са ше каеш, че сте и в един рейс ;р Баси искам и аз там.
Попеее, де се буташ и ти при старите плейбои ;р
Попеее, де се буташ и ти при старите плейбои ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Maledictus
- Warmage
a a aDelegat wrote:Ей, като отидете на Корфу непременно да посетите къщата на Джералд ДарълСъмнявам се, че ще е музей или нещо такова, ма все ще е известна предполагам
От как му прочетох книгите ми е мечта да ида там, надявам се някога да я осъществя
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ми и на мен името на Джералд Даръл ми блесна в ума веднага щом Морви ми спомена преди доста време, че един от вариантите за разходки по празниците е към Корфу
Ще видим, едва ли ще можем да се доберем до самата къща, но току виж се позаинтересуваме. И на мен си ми е общо-взето детска мечта 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Проучете въпроса, че мисля лятото да мина по ваще Стъпки ;р
Този месец съм най-раздразнителното и зло същество което познавам, направо не знам мъжа как ме търпи 
А не е да нямам поводи за радост: купих си ски обувки и 1/3 ски, а любимия мъж ми купи другите 2/3 и каска
(обувките са малко безлични, но ските са приказно красиви:
Т`ва диетите са лошо нещо, мнооооооооооооого лошо, а това че се изкушавам да се мъча докато не станана тез килограми на който бях на 15 - 16, звучи като вманиячаване и леееко ме претеснява

А не е да нямам поводи за радост: купих си ски обувки и 1/3 ски, а любимия мъж ми купи другите 2/3 и каска

(обувките са малко безлични, но ските са приказно красиви:
- Spoiler: show
Т`ва диетите са лошо нещо, мнооооооооооооого лошо, а това че се изкушавам да се мъча докато не станана тез килограми на който бях на 15 - 16, звучи като вманиячаване и леееко ме претеснява

Не се радваш защото ски сезона свърши
Честито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране
Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).
В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли
Смени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти
Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.

В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените Зли

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ех... полагал усилия да напълнее... как ги полагаш точно ?:)thunder wrote:Не се радваш защото ски сезона свършиЧестито за ските, Frame серията на Саломон е много добра. Става и малко за извънпистово каране
Да си вземеш каска и ти, че има всякакви идиоти по пистите (и извън тях, ама тези вторите са опасни само за себе си...).
В заключение искам да подчертая, че твоя пост е поредния в подкрепа на теорията, че Диетите правят Жените ЗлиСмени нещо в начина на живот, вместо да се мъчиш периодично с диети. Понеже хващам бас, че последната една година си била на диета поне два пъти
Естествено на хората като мен, които полагаме усилия за да напълнеем ни е лесно да говорим така.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around