За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 12:45 pm

Както се казва - повече кръв на нормал, по-малко рипеър на хероик :lol:

Хм, аз полекичка си вдигам репутацията с Ториум Брадърс, почти Хоноред съм, след като вчера направих един повтаряем куест 250 пъти :lol: :lol: "На ти 4 дарк нещица, дай ми 27 реп" 8-) Те хората хубаво даваха съвети да си сложа адд-он като AutoComplete, ама аз съм тъп и упорит, с 10 минути бясно кликане успях :roll: То между другото бях в рейд за BWL, така че поне време имах. Рейда беше 15 човека, докато търсим още, останахме 8... Решихме все пак да почваме, дойдоха още двама-трима, кой знае защо аз се оказах МТ :shock: Добре че инстансът беше разчистен до някъде, включихме се на едни пакове с "корнер пул" (дето никое ДПС освен рейд-лидера не го схвана какво е :lol: ), после имаше един дракон, след туй още два дракона, после едно двуглаво куче и ей го на - Лорд Нефериан. Седи си на трона, чопли семки и гледа сеир. След кратки разяснения кое що го почнахме, седим си в пещерката и млатим адд-ове. Онзи му омръзна да си хаби слугите, превърна се в дракон и се почна епична битка... в която аз умрях на 20-тата секунда :oops: Как ми вкара тоз дракон 2 пъти по 20к дмг наведнъж, така и не разбрах, хем бях с танкинг гиър... Една мечка пое нещата в своите ъъъ лапи :lol: хийлърите се стегнаха и взеха да спамят хийл след хийл и... лорда се гътна. За спомен се щракнах седнал на трона му 8-) В общи линии всичко мина толкоз бърже, че разстрелвахме пленниците тичешком :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 26, 2009 12:51 pm

Svetlio wrote:Както се казва - повече кръв на нормал, по-малко рипеър на хероик :lol:
Да.. бая кръв плиска със seal of martyr :lol: Едни капчици хвърчат по екрана (това заради адона де)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Mar 26, 2009 1:16 pm

бе то нещо там се правеше да не ти вкарва шадоу демиджа , ма не помна кво. Наметало с люспи от ониксия ли, тринкет ли имаше някакъв, някво прахче ли? Нещо от трите, ма не помня. Райд лидерите ни си ги пазят от едно време и минаваме безболезнено там.

БТВ, като го убихте забихте ли всички?
Щото при нас така стана, на 90% от райда забиха комповете.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 26, 2009 1:19 pm

Svetlio wrote:Онзи му омръзна да си хаби слугите, превърна се в дракон и се почна епична битка... в която аз умрях на 20-тата секунда :oops: Как ми вкара тоз дракон 2 пъти по 20к дмг наведнъж, така и не разбрах, хем бях с танкинг гиър...
цитирам:
Phase Two
"After killing 42 Drakonids, no more will spawn (you still have to kill all the others that are up), and Nefarian lands on the balcony in Dragon Form. Before landing he will cast an area of effect Shadow Flame on the entire raid. This version of the spell does about 1,000 shadow damage and is completely resistible. Every member of the raid must be wearing an Onyxia Scale Cloak to avoid the fatal DoT from the Shadow Flame."

просто когато се лендва, удря с шадоу-флейма, дето едно време не ни засягаше само заради крафтеното наметало 8-) никога няма да забравя, че за да екипираме рейда си от 40 човека за БВЛ преди години, ходихме да фармим Ониксия, защото наметалото се крафтеше с кожа от нейния скалп :lol: представи си какво е да се екипират 40 човека, че и повече, защото си трябват и бекап играчи... като се замисля, наистина бяха трудни времена... :? иначе аз още си пазя в банката крафтеното наметало :oops:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 1:21 pm

То наметало никой нямаше :roll: Прахчета верно, че падаха по пътя, ама аз ги изхвърлях да не ми пълнят торбите :oops: А и бях включил... файър резист аурата :lol: Така че явно ми е вкарал яко шадоу демидж а хийлърите или са дремели, или са били контролнати... :roll:

Иначе не, на никой не му заби компютъра, ама ние бяхме около 15 човека. Пък моята машина си е бая слаба, ако е имало кандидат за краш, тя е най-подходящата :? Щом в Айскраун в оназ пещера край пристанището 4 пъти ми се скапа играта :?

Едит: мене ме уби след като беше кацнал, аз го потанквах едно 20-ина секунди преди да ме пречука като ... а бе като таурен гном ме преби :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 26, 2009 1:35 pm

дам... той първо го прави като се лендва... а след това - периодично, като адоните ти сигнализират.... това си го спомням, защото при първото ми влизане в БВЛ на тази битка бях без наметало, че не ми бе дошъл реда от Ониксия... :roll: и тогава ми обясняваха така - "докато се лендва и като адона ти каже, че го каства - се криеш зад зидовете, че да нямаш ЛоС към него или влизаш в айс блок"... та така оцелях тогава... но такава тактика за танк не става - да се отърсиш някак от аргото и да бягаш да се криеш от дракона зад колоните :lol:

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 2:19 pm

То не че не можех да си пусна бъбъл... :lol: Обаче после някак трябваше сигурно соло да го бия :lol:

PrivateRaio
Misting

Post by PrivateRaio » Thu Mar 26, 2009 2:29 pm

ние се крихме зад трона

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 26, 2009 3:41 pm

довечера имаме Накс 25... да се надяваме, че ще го минем бързо, поне преди да оклюмам поради недоспиване :D
а иначе в личния си план на Лийд ми влезна отново Нексус хероик... :oops: много се срамувам от себе си, че досега не съм видяла ето тази каска, която веже горещо я желая :D

http://www.wowhead.com/?item=37149

вярно, че е синя, но с тези 2 сокета, единия от които за мета джем, ме заплени :oops: сега остава някак да екзалтирам танка ни за там, щото като зная колко обича Нексуса... хич няма да ми е лесно... :?

а пак в Нексуса на хероик има едни клод-ръкавички:

http://www.wowhead.com/?item=37172

които не бих отказала да понося, докато да се сдобия с подходяща ледър-версия... та... :oops:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 26, 2009 4:18 pm

Ръкавиците са супер. Аз ги носих много дълго време - всъщност смених ги преди по-малко от месец, когато си взех т7 от дпс сета със значки.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 4:23 pm

Tais wrote:вярно, че е синя, но с тези 2 сокета, единия от които за мета джем, ме заплени :oops: сега остава някак да екзалтирам танка ни за там, щото като зная колко обича Нексуса... хич няма да ми е лесно... :?
Ахахаха, видя ли как изглежда каската :lol: :lol: Направо я възжелах и аз, екипвам я, срещам Орда и само казвам "Бууу!" и онези се обръщат в бяг :lol: :lol: Обаче трябва да си елф, че да ти стърчат ушите :lol: :lol:

А за Нексус... е то там лесно, някой подрастващ танк да ходи да тренира 8-) Иначе ще се съглася само ако направим трампа - аз искам Окулус :P Ама без хийлинг дракони на последния бос :P

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 26, 2009 4:47 pm

Може и да не е подрастваш. По принцип е по-забавно да си с танк, който обяснява, че е безсмъртен (най-малкото можеш да го убедиш в противното :P ) и се старае, за да го докаже. Ама ако тарифата за ползването на танк-услуги стане висока, няма начин, ще обявим банкрут и ще чакаме да ни назначат "служебен". :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Mar 26, 2009 4:50 pm

Svetlio wrote:Иначе ще се съглася само ако направим трампа - аз искам Окулус :P Ама без хийлинг дракони на последния бос :P
:shock: :shock: :shock:
егати! това звучи като някакво заплащане...
ама ако толкова не ти се ходи - не е задължително, ще се оправя някак... а ако ти се прави Окулус без хийлинг дракони - просто ни хващаш за ушите някоя вечер, като сме на линия (то и без това от 7 вечери, 5 сме като свободни електрони по някакви свои си задачи или просто мотаещи се), правиш парти и даваш дестинация Окулус и готово...

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Mar 26, 2009 5:32 pm

Ех :oops:
Уайп на опит за хумор: -20 ДКП за Паламурник :cry:

Амчи естествено ще го изринем Нексус, кога съм отказвал да демонстрирам танк-великолепието си сред недорасли мобове :P Пък то ясно що ми се ходи в Окулус, да оплакна малко очите по елфо-хюмански прелести като започне Голямото събличане :lol: :lol:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Mar 26, 2009 5:35 pm

аз тоя път ще карам в червената рокля от валентинския празник :Р.. то не, че ще е голяма разлика :roll: