Това просто така или с някаква целVivian wrote:Знаех си!!! Нямаше как иначе! Мерси за просветлението!
Споделете
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Interpreter
- Forsaken
Е, този с колеца е по-тежък случай. С него са възможни три подхода:Но не мога да нарека "естетически" възприятията на човек, който гледа цъфналата вишна и чака да изпопадат цветовете й и да върже, че и да опадат вишните, че да се налапа хубаво и лесно с тях - какво като са смачкани и никакви. Или на човек, който гледа вишната и вижда "някакъв там пън с клони. колко по-як си е колецът, и доматче можеш да вържеш на него, па за подпирачка можеш да го ползваш, че и да бучнеш тоя оня, ако те дразнят. КОЛЕЦЪТ Е ИСТИНСКАТА ВИШНА, СПОРЕД МОЕТО ЛИЧНО СУБЕКТИВНО МНЕНИЕ!"
- Можеш да му купиш от градинския домат, па да възлегнете с културни приятели над двойно препечена и да обсъдите принципите на изящното. Ако прекалите в дискусията, робът с гъшето перо винаги е под ръка.
- Можеш да се опиташ да му обясниш нещата. Но – добронамерено и деликатно, наистина. Че току виж се оказал бившият ти даскал, дето ти е отворил очите - закъсал с пенсийката и панкреаса човекът, не му е вече до красивото.
- А ако все пак ти размаха колеца, можеш просто да го избухаш с няколко синекдохи по главата, друг път да не прави така.
- Interpreter
- Forsaken
Бях на Перпирикон - много яко беше 
Който ходи да си взима гид, нашия поне много интиресни работи ни разказа - не някаква наизустена лекция, а история с много разклонения според нашите въпроси.
Има доста гидове и незнам дали всичките са добри, но без гид само гледаш камънаци (един от другите двама гида, които позаслушах беше дъщерята на нашия и тя се справяше доста добре, а другия беше малко прекалено разпален на тема християнство, но пък групата му очевидно го харесваше
)
Който ходи да си взима гид, нашия поне много интиресни работи ни разказа - не някаква наизустена лекция, а история с много разклонения според нашите въпроси.
Има доста гидове и незнам дали всичките са добри, но без гид само гледаш камънаци (един от другите двама гида, които позаслушах беше дъщерята на нашия и тя се справяше доста добре, а другия беше малко прекалено разпален на тема християнство, но пък групата му очевидно го харесваше
Аз съм за манговото!!! (от манго де, не от мангали...) Въпреки че то май най мяза на ...сперма.
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib