Небрежен спамец (part 4)
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Има една убийствена книжка за келтската "астрология". Зодиите са различни видове растения: дървета,цветенца
. Авалон е острова на ябълките(зодия ябълка)...това всички го знаят;старото име на Шотландия - Каледония се свързва с леската(лешник) и прочие. След това идват символите на зодиите(обикновено представител на животинския свят), което е още по-кефещо: бял елен, еднорог(любимото ми....и с право
), черен кон, буревестник ...пеперуда и т.н.
Трябва да потренирам малко със скенера, както се казва: очаквайте скоро по кината :Р

Трябва да потренирам малко със скенера, както се казва: очаквайте скоро по кината :Р
Направо кажи календар, и изобщо няма да сбъркаш. Ето тук има линк с допълнителни обяснения:Seagrave wrote:Има една убийствена книжка за келтската "астрология".
http://www.bretagne-celtic.com/an/accueil_arbre_an.htm
This signature is not yet rated
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
- The Dragon
- Elder God
Какво го хвалиш толкова Антов? Как може биографията на Дан Браун да не се продава с твърди корици? Ами че това е невероятно неуважение към най-великия автор на всички времена и пространства! 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
watch out for the baby
тъй де де е бебето на картинката 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Култова тва тру.. тро... абе паважната рисунка
.

Ама туй истинска снимка ли е, или е фотошоп?!
Edit: Ъъъъ, за бебето ми беше думата де

Edit: Ъъъъ, за бебето ми беше думата де

Last edited by Marfa on Wed Mar 22, 2006 10:10 am, edited 1 time in total.