Грехота е да не гледаш
Moderator: Moridin
Така, снощи поради поредица токови удари хванах малко от шоуто, малко, но достатъчно да се възмутя
Сега, както може би не сте разбрали дотук, аз хич недолюбвам Шамандурка, обаче, признавам, гадно ми стана за момичето
То ебаси и "разпни я!" беше, честно! Ми хубу, копала-некопала, като я знаеха, че е слабовата, да я бяха пратили да дири лопатата предния път, не да я слагат на финалната права! А сега всички се изредиха да я плюят и то много грозно
Аре, джудистката я знаем, тя си е долно, злобно човече по подразбиране, ама от другите не го очаквах, най-малко от верния й досега роб Звезди - как можа да се изцепи така?! Камен го пита: "Е, какво стана със сватбата?" Звезди: "Миии ше се поотложи... Де да знам, че булката толко рехава ше излезе!" Що? Щот не откопала няколко ореха бързо! А досега като й зяпаше шамандурите, хич не му пукаше може ли да копае, не може ли! Камен: "Заради кого загубихте?" Звезди: "ми зарад персоната, дето седи до мен!" Мамка му! А до вчера му текоха лигите по нея! Мъже!
Не, честно казвам, да я бяха изгонили, ама ебаси и злобите, как можаха толквоа гадно да я оплюят преди това, много грозно беше!
Изобщо тея са мамка му и племе - не могат да седят и две минути без да се сърдят един на друг, да се вайкат, да се хапят... И нищо не правят, ни-що! Самият факт, дето като спечелиха предния път и имаха избор на храна, след като не бяха яли няколко дни, си избраха кафе, цигари и шоколад, показва колко са настроени да "оцеляват"! Изобщо, като цяло мнението ми за племето Останaхме без Цица е
Без един-двама души. От останалите съм възмутена! 

Изобщо тея са мамка му и племе - не могат да седят и две минути без да се сърдят един на друг, да се вайкат, да се хапят... И нищо не правят, ни-що! Самият факт, дето като спечелиха предния път и имаха избор на храна, след като не бяха яли няколко дни, си избраха кафе, цигари и шоколад, показва колко са настроени да "оцеляват"! Изобщо, като цяло мнението ми за племето Останaхме без Цица е

- JaimeLannister
- Forsaken
Не, ама и аз го видях това, и малко тъпо се получи, че я сложиха на позиция, за която тя очевидно не ставаше. Не съм гледал отлъчването снощи, но ми се струва, че май нещата до голяма степен са нагласени (т.е. Шамандурка да отпадне), така че по тази линия съм съгласен с Марфа. Абе друго си е племето вече да се казва Останахме без Цица, нали? 

This signature is not yet rated
- PrivateRaio
- Misting
- CruelGoblin
- E'lir
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Interpreter
- Forsaken
- CruelGoblin
- E'lir
Букмейкър предложи залози за българския БИГ БРАДЪР 3
Лондон. Водещият световен букмейкър "Sportingbet" предложи за пръв път в историята коефициенти за българския вариант на телевизионната игра БИГ БРАДЪР. Фаворит за спечелване на голямата награда в БИГ БРАДЪР 3 е Боян Ангелов с коефициент 4,00. В класацията следват Борислав Борисов 4,50, Дияна Николова 6,00, Тодор Карагьозов 7,00 и други. Според "Sportingbet" с най-малки шансове в надпреварата е Панайот Кючуков - коефициент 26,00

Лондон. Водещият световен букмейкър "Sportingbet" предложи за пръв път в историята коефициенти за българския вариант на телевизионната игра БИГ БРАДЪР. Фаворит за спечелване на голямата награда в БИГ БРАДЪР 3 е Боян Ангелов с коефициент 4,00. В класацията следват Борислав Борисов 4,50, Дияна Николова 6,00, Тодор Карагьозов 7,00 и други. Според "Sportingbet" с най-малки шансове в надпреварата е Панайот Кючуков - коефициент 26,00

-
- Paragon
Въй, аз такива надежди възлагам на Диди, пък те да е турнат чак на трето място. МръснициMarfa wrote:Букмейкър предложи залози за българския БИГ БРАДЪР 3
![]()
![]()
![]()

Иначе Марфа с нейния обзор на събитията от деня ми спестява доста безплодно висене пред телевизора.

Gone for good
Какво ми се случи докато най-спокойно си белех картофи и гледах новини... изтъпани ми се някакъв чичка с важна физиономия и обяви, че специално за Зрителите на Календар ще съобщят подробности около Състоянието на Пеньо. На Пеньо, значи, операцията на носа била минала ама съвсем по план и състоянието му било ама много стабилно, по план минало намаляването на върха на носа и не-помня-какво-още по въпросния нос.
Значи няма спасение? Много е важно всеки истински българин да знае съдбините на пеньовия нос. Ебаси. :(
Значи няма спасение? Много е важно всеки истински българин да знае съдбините на пеньовия нос. Ебаси. :(
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know