The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
DELgado, да не си гледал Вероника Марс, а да се чудиш за неща като Грозната Бети си е грехота
ВМ беше един от най-готините сериали през последните години (че и изобщо), особено първия сезон. И естествено не беше продължен след 3-ти
.... Макар че може и да му беше време да свърши, аз така и не съм си доизгледала последните няколко епизода още.
To the unfortunate person who threw a shoe on the stage. We collect shoes, so you're not getting it back. You're gonna have to hop home, on one leg. And while you're hopping home, dear shoeless person, you could whistle this tune to yourself. *starts playing Nancy Boy*
Nyn, по-скоро не съжалявай, че не си го догледала, защото, за мен, Вероника Марс не го довършиха както подобава. Доколкото разбирам не са имали средства да направят качествен завършек (от друга страна за един качествен сценарий не трябват пари за 'ефекти'). На мен лично финалът ми е малко слаб, но като цяло сериалът изстрелва Кристен Бел в небето, а за мен е и една от най-красивите жени актриси евър (както си личи от аватара ми ^^).
Колкото до Lost. Гибли, мисля, че ако сега изгледаш 4-тия сезон няма да те е яд твърде много, че ще се налага да чакаш за още два сезона. Сезонът има някаква 'завършеност' и това, което ще се случва нататък е много интересно като идея и да, има неща, които сигурно би искала веднага да рзбереш, но 'клифхенгърът' не е прекалено болезнен и епизодът има завършеност така че да не те дразни. Аз
казвам 'за' да го видиш, ще ти хареса.
Btw, Еванджелин Лили е някаква невероятна красавица:
Колкото до Lost. Гибли, мисля, че ако сега изгледаш 4-тия сезон няма да те е яд твърде много, че ще се налага да чакаш за още два сезона. Сезонът има някаква 'завършеност' и това, което ще се случва нататък е много интересно като идея и да, има неща, които сигурно би искала веднага да рзбереш, но 'клифхенгърът' не е прекалено болезнен и епизодът има завършеност така че да не те дразни. Аз
Btw, Еванджелин Лили е някаква невероятна красавица:
- Spoiler: show
Last edited by Elayne on Sat May 31, 2008 12:17 am, edited 1 time in total.
- armageddon
- Forsaken
Вероника май не са я завършили щото до последният момент са водили преговори за 4ти сезон (включително такъв който се развива доста напред във времето ала това което сега правят Съпругите) и все пак са им дръпнали шалтера. Носят се слухове за филм, който да зашие отворения край на 3ти сезон или продължение в комикс ала Бъфи 8ми сезон.
В този ред на мисли снощи такнах епизода на корейците и беше доста благ. Очаквам по-нататък да се разбере какви точно са били бащата и съпругът.
Епизода на Чарли също беше доста готин. Въобще досега не съм попаднал на слаб епизод.
Много се кефя и на похвата, който често използват, но за съжаление не винаги, епизода да завършва с песен. Даже в момента се чудя кое ме кефи повече. Този вариант или наратива от Съпругите.
Епизода на Чарли също беше доста готин. Въобще досега не съм попаднал на слаб епизод.
Много се кефя и на похвата, който често използват, но за съжаление не винаги, епизода да завършва с песен. Даже в момента се чудя кое ме кефи повече. Този вариант или наратива от Съпругите.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!