Music Idol 3.0
Мисля, че достатъчно бях ясен.
Издразниха ме изказвания по трагедията на Виктория. Ебаси, сама си била виновна... Ама големи сте разбирачи вие. Има куп причини човек да се навие да го унижават и бият - ами ако няма родители, на които да разчита? Ако няма жилище, където да живее? Ами и да го напусне, ебаси, къде ще иде? На улицата ли?
Аман от генерални заключения с привкусица на хейтърство...
Издразниха ме изказвания по трагедията на Виктория. Ебаси, сама си била виновна... Ама големи сте разбирачи вие. Има куп причини човек да се навие да го унижават и бият - ами ако няма родители, на които да разчита? Ако няма жилище, където да живее? Ами и да го напусне, ебаси, къде ще иде? На улицата ли?
Аман от генерални заключения с привкусица на хейтърство...
Пич, не че нещо, но аз изказах обратното мнение, а ти ме пъхна в кюпа.
Бтв, мога да разбера психологическата зависимост, но не драматизирай толкова. Ако нямаше и родители, и жилище, със сигурност щяха да споменат и че е сираче, едва ли е това случаят. А и някаква квартира, макар и мижава, не е невъзможна цел в живота. Достатъчно е просто да се е залъгвала, че тя го обича и това е "само тоя път", няма нужда от имотния проблем.
Бтв, мога да разбера психологическата зависимост, но не драматизирай толкова. Ако нямаше и родители, и жилище, със сигурност щяха да споменат и че е сираче, едва ли е това случаят. А и някаква квартира, макар и мижава, не е невъзможна цел в живота. Достатъчно е просто да се е залъгвала, че тя го обича и това е "само тоя път", няма нужда от имотния проблем.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Може и така да е, но се пак...
Иначе съм съгласен, че Симончето май-май не е за мюзик айдОл и наистина дава вид, че мама си изкарва комплексите върху нея. Ами много даровити деца са така - родителите им ги натискат и ги пъхат къде ли не.... за да избият комплексите, че самите те са били навремето кръгла НУЛА и не са успели в живота...
Пресен пример... от първия Мюзик Айдъл...
http://vbox7.com/play:c8654fd3
Иначе съм съгласен, че Симончето май-май не е за мюзик айдОл и наистина дава вид, че мама си изкарва комплексите върху нея. Ами много даровити деца са така - родителите им ги натискат и ги пъхат къде ли не.... за да избият комплексите, че самите те са били навремето кръгла НУЛА и не са успели в живота...
Пресен пример... от първия Мюзик Айдъл...
http://vbox7.com/play:c8654fd3
- RRSunknown
- Elder God
Има баща Виктория. Съгласно думите и на бащата, и на Виктория, оня гьонсурат я държал заключена осем месеца в някаква стая след фаталния побой. Тя нямала достъп до телефон, до телевизор, до радио, до нищо. Накрая все пак успяла да намери телефон, звъннала на баща си да му каже къде е и той отишъл да я прибере. Намерил я сляпа и тежаща 37 кг.
Просто намирам тази PR-кампания за доста евтина, намирам я за нечестна спрямо самата Виктория, защото никой не намира за необходимо да набляга на таланта й и музикалните й качества, но вместо това двама охлюви развяват момичето като знаме с ясното послание "Ако не искате пребитата и ослепяла Виктория да отпадне, гласувайте за нея". Намирам я за нечестна и спрямо останалите кандидати, защото сигурно всеки от тях би могъл да разкаже някаква своя лична трагедия, вследствие на което той не е ослепял, но пък му се е случило нещо друго твърде неприятно.
Тази кампания е нечестна и спрямо зрителя, който по правило е твърде лесно манипулируем. И лично на мен ми е ужасно гадно усещането, което изпитвам, като виждам как едно лично нещастие се превръща умишлено в сеир.
------------------------------------------------
Така, приключвам темата с Виктория. Оттук нататък ще коментирам само представянията й, защото смятам, че това е правилно и защото тя самата затова е там, а не за да си мери драмата. А ако Опосумите са наистина загрижени за това позорно явление - домашното насилие, да направят специализирано предаване по случая, в което да се даде гласност не само на нещастието с Виктория, но да се покажат и други случаи. Забелязала съм, че тия двамата умеят да правят гледаеми неща.
В случая просто искам добрия стар МИ да се завърне и да слушам изпълненията на талантливи пеещи хора. Толкоз.
Просто намирам тази PR-кампания за доста евтина, намирам я за нечестна спрямо самата Виктория, защото никой не намира за необходимо да набляга на таланта й и музикалните й качества, но вместо това двама охлюви развяват момичето като знаме с ясното послание "Ако не искате пребитата и ослепяла Виктория да отпадне, гласувайте за нея". Намирам я за нечестна и спрямо останалите кандидати, защото сигурно всеки от тях би могъл да разкаже някаква своя лична трагедия, вследствие на което той не е ослепял, но пък му се е случило нещо друго твърде неприятно.
Тази кампания е нечестна и спрямо зрителя, който по правило е твърде лесно манипулируем. И лично на мен ми е ужасно гадно усещането, което изпитвам, като виждам как едно лично нещастие се превръща умишлено в сеир.
------------------------------------------------
Така, приключвам темата с Виктория. Оттук нататък ще коментирам само представянията й, защото смятам, че това е правилно и защото тя самата затова е там, а не за да си мери драмата. А ако Опосумите са наистина загрижени за това позорно явление - домашното насилие, да направят специализирано предаване по случая, в което да се даде гласност не само на нещастието с Виктория, но да се покажат и други случаи. Забелязала съм, че тия двамата умеят да правят гледаеми неща.
В случая просто искам добрия стар МИ да се завърне и да слушам изпълненията на талантливи пеещи хора. Толкоз.
- tigermaster
- Elder God
[ОРИГВАНЕ]Както казах, на личната й трагедия беше отделено толкова много внимание, че не успях да забележа пеенето й. Както казах, а и не само аз, това е състезание за музика, не за сърцераздирателни драми. Както казах, на драмата й беше отделено десетина пъти повече време, отколкото на изпълненията й. Честно казано, намирам това преекспониране за обидно към всички участници. Просто не е правилно на един участник да се отделят поне пет минути след изпълнението му, а на следващия да не дадат да каже и едно изречение. Не мисля, че шоу, което търси музикални идоли, трябва да се фокусира толкова върху материал, подходящ повече за "Искрено и лично". Както и да е... С плач и трагедия пред камерата Виктория лично мен може само да ме отблъсне. Ако иска да ме спечели, да го направи с пеенето си. Другото е празна работа.[/ОРИГВАНЕ]bgspace wrote:Към всички, които засегнаха темата за Виктория (малко в стил един мой познат):
- Spoiler: show
Между другото, аз ли съм единственият, който е недоволен от начина, по който върнаха Димитър в състезанието? В смисъл, беснях много, когато го изгониха, а и почти всички останали, но да го върнат по този начин... Беше някакси некоректно както спрямо останалите в групата, така и спрямо него. Отнеха му възможността да се пребори за гласовете на хората, а това е важно, според мен. А и е обидно. Един вид, той е няколко обиколки пред останалите и затова не трябва да се състезава като тях. Харесах го, а и снощи пя много хубаво, но това не ми допадна изобщо.
Last edited by tigermaster on Wed Mar 18, 2009 4:52 pm, edited 1 time in total.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог