Защото грозните камове освен ниската резолюция и размазаната картина, предлагат отвратителен звук, а и всички цветове са напълно различни от това, което е искал да ти покаже режисьорът. Т.е. губиш огромно парче от атмосферата, за която казваш, че ти липсвала. Най-малкото.bgspace wrote:Защо всички ми казват, че ако го гледам с нормално качество, при това на киноекран, бих си променил мнението?
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Еми ок, дотогава аз приемам, че не си го гледал, и ще те помоля да не спамиш тематаbgspace wrote:Може пък и някой ден да го гледам на киноекран - не мисля, че това ще стане сега - просто не си заслужава да хвърлям 9 лева за нищо...
АОко има по-евтино някъде, ще се размисля.
Баце, колко още двайсетстранични теми трябва да изприказваме, за да ти стане ясно, че при мен обективната и личната оценка са две тотално УСПОРЕДНИ линии? Ако трябва да ги класирам обективно, т.е. като качества на история, режисура, игра, атмосфера и прочее неща, ще са ми:passer-by wrote:Е, все пак на ниво личен кефометър наистина каза, че Т1 ти е на дъното. Тоест харесваш тройката и четворката повече.
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests