A Game of Thrones (HBO) [SPOILERS FOR THE SHOW]
Уф, ае стига сте се дракали двамата, а?
А Ева Грийн е абс неподходяща за Сърсей по сто и петдесет показателя. Лена Хийди е ИДЕАЛНА и къвто и да й е върхът в кариерата, е съвсем адекватна актриса.
Силвъре, земи прочети книгата преди да излезе сериалът. Ще ти хареса доста.
А Ева Грийн е абс неподходяща за Сърсей по сто и петдесет показателя. Лена Хийди е ИДЕАЛНА и къвто и да й е върхът в кариерата, е съвсем адекватна актриса.
Силвъре, земи прочети книгата преди да излезе сериалът. Ще ти хареса доста.
And you can't dance with a devil on your back...
Нов клипец.
Не ми е толко надъхващ като предните, но искам най-сетне да излиза, пустия му сериал със сериалите!
Не ми е толко надъхващ като предните, но искам най-сетне да излиза, пустия му сериал със сериалите!

Ако някой има проблеми да изгледа трейлъра в оригиналния сайт, ей го и в ютюба:
http://www.youtube.com/watch?v=XfAE3hIaPm4
Мали колко съм се настървила, не е истина!
http://www.youtube.com/watch?v=XfAE3hIaPm4
Мали колко съм се настървила, не е истина!

И вече съм почти убеден, че онези изтекли хвалби по повод безкомпромисната визия, дето цитирах, не са просто фенбойски залитания, защото, за разлика от недоносчетата на Старз, тук не се вижда грам затъване в евтини клишета. Филтрите са много по-добре, отколкото очаквах, а ако планираха да бичат в грозно сло-мо, първото нещо, което щяха да направят, е да го плеснат в трейлъра. Между другото, това дето звучи на финала на последния трейлър е леко леймъризирана версия на музиката от трейлъра на Огъвача на Шаямалан. 
Най-важното обаче е, че ХБО откровено си дават заявка за много комплрексна character-driven fantasy drama, каквото всъщност първоизточникът е. Не знам до каква степен тук ще се получи онова, което направиха (според мен съзнателно) в Рим - осъвременяването на някои от образите, което поне при мен работеше перфектно (Агрипа, робинята на Пуло...). Съдейки по каста, и тук има потенциал за нещо подобно, което в комбинация с изтеклото инфо, че сериалът ще е свръх-брутален откъм насилие, може да доведе до аналогичен ефект. Всичко зависи от това доколко кастнатите ще издържат на тежестта на персонажите си и ще ги изнесат. Дано да успеят.

Най-важното обаче е, че ХБО откровено си дават заявка за много комплрексна character-driven fantasy drama, каквото всъщност първоизточникът е. Не знам до каква степен тук ще се получи онова, което направиха (според мен съзнателно) в Рим - осъвременяването на някои от образите, което поне при мен работеше перфектно (Агрипа, робинята на Пуло...). Съдейки по каста, и тук има потенциал за нещо подобно, което в комбинация с изтеклото инфо, че сериалът ще е свръх-брутален откъм насилие, може да доведе до аналогичен ефект. Всичко зависи от това доколко кастнатите ще издържат на тежестта на персонажите си и ще ги изнесат. Дано да успеят.