Silver wrote:Nice try, Амелия, само че има малка подробност - заради това, че съм нагъвал гкниги по психология, съм се научил да интерпретирам профили пo минесотското инвентори (примерно). За да се сети човек, че тази демонстративност тук е просто евтина поза (по-вероятното, както сама показа с оправдаването на хетеросексуалността на мъжа ти) или пълна самозаблуда, не се иска да си чел НИЩО. Иска се common sense.
Виж, проблемът е, че само с филми не става. С много пот ще изкопаеш стабилна
семейна двойка, която в пристъп на разкрепостеност си позволява разумно взаимно кръшкане или многоъгълници, в които партньорът
запазва хетеросексуалността си. И пак опитният психолог ще напипа без проблем, че съгласието на думи хич не е съгласие, като го разчоплиш. Това са неща, които не можеш да контролираш. Колкото и да се правиш на непукистка, няма как да избягаш от собственическото си чувство спрямо половинката. Той е твоята половинка и когато си сложи чеп в устата вече е по-малко твоя, ако ще ти да си "дала съгласието" си.
И това дори е по-малкият проблем. Тук говорим за сексуална наслада у партньора ти, когато в устата му се намира нечий пенис (или обратното

). Той се е възбудил не от твоето тяло, а от нечие друго. И то не от женско, а от
мъжко. Значи, освен по-малко твой, той се оказва и по-малко мъж. Осъзнаваш ли го това - като човек с единица по Кинси? А ти го играеш тук, все едно си готова едва ли не да навлечеш тениска с надпис "My husband sucks cocks". Има някаква свръх-мизерна вероятност наистина да имаш подобни нагласи, щото хората са сложни и всякакви ги има, но чисто статистически това е почти невъзможно, не и в същността на реакцията. Така че, да - няма строго доказателство. Обаче, ако вземе и ти се случи това, и се окаже, че изреагираш както го описваш (не само толерантно, ами и насърчително), значи наистина ти има нещо - не знам кво точно, щото такива случаи в литературата няма описани, но във всеки случай си запиши часове при психолог, може да спретне едно скоростно PhD на твой гръб.