Tonari no Seki-kun Specials ep. 2 - не беше лошо, но харесвам повече ТВ сериите.
Sword Art Online II ep. 2 - мдааа, почнахме с идиотизмите. Стратегически шутър, в който има чудовища и където има умение за избягване на куршуми.
На теория може да има такава игра, но кой ли ще я играе...
Целият епизод беше голяма интродукция, колко гениална е героинята и това се доказва пред зрителите, като направят всички около нея пълни идиоти.

(Там за едноокия в царството на слепите.)
Лошият се издавал със злобната си усмивка...къв лош бе, вие нападате от засада!
По-добре да приемеш наказанието за смърт, отколкото наказанието за logout при битка...защото...защото? Това, че шматката си играе по нейни правила, не означава, че останалите играчи дето си пазят статусите, ще и се вържат на глупостите.
Направо ме е яд, че са ангажирали такова яко сею, като Miyuki Sawashiro, за такава дебилна роля.
Асуна и Кирито пък влизат в игра, само за да лежат на тревата.
Да, картинките са шарени, но някак не успях да изпитам удоволствие от екшъна, заради странната физика в боя на новата игра и неадекватните мотивации на участниците.
Абе, business as usual и по-скоро ми беше смешно.
Shirogane no Ishi: Argevollen ep. 2 - втората серия ми хареса малко повече и май не беше толкова евтино нарисувана, колкото първа.
Инженерката ми лази по нервите.
Rail Wars! ep. 2 - втора серия не ми хареса колкото първа. Течният азот не трябваше ли да замрази батериите и в следствие LED-а на часовника на бомбата да угасне?
M3: Sono Kuroki Hagane ep. 12 - 2/3 от серията бяха повторения на сцени от предишни серии. Останалата 1/3 не каза нищо ново.
Аз това го дропвам, щото в момента има достатъчно други боклуци, които да следя.