Евровизия / Eurovision
-
- Sorcerer
Re: Евровизия / Eurovision
Вие сега като ме окрехнахте за тез двамата и като ги слушах в Спотифай, "Ей, принцесо" имаше егати туист ендинга, Кристофър Нолън ряпа да яде
. Кой знае, току-виж имат такъв дар слово и на английски!

- penzata
- Forsaken
Ъ ман ъф кулуре ъс вел!
Но дори и да не ги слушаш, песньовката е бая световна и единствено езикът я локализира.
И, така, като спомена махленската, да има малко

п.п. истествено, че миме писньовки се правят на инглицки. за износ, де.
The hardest battles are fought in the mind.
- Moridin
- Global Moderator
Е все пак има и тая великост, която има и огромния плюс да не е рап... или пък е, знам ли
(thanks to @Ordo Malleus )

(thanks to @Ordo Malleus )
This is it. Ground zero.
- penzata
- Forsaken
Рапец е.

Евала на Сонито, защото благодарение на този хит, по-късно се появява (аз пак да си пробутам хората) ей таз песньовка и стъпва на изградените от Бонанзата основи:
Сори Мори, Рап е сонито, poof, now you'r gay.
По принцип не е хубаво да се говори за файт клъб, че може да го призова, но съм чувал слухове, че друго негово по-маловажно алтер его е рапърът григовор от лого5, който миналата година пусна феноменалния солов пост соц рап албум Цех Депресия.
Ениуей, да приключваме темата, че изпитвам силно изкушение да постна нещо на съседа керанов, а не му е тука мястото.
По принцип не е хубаво да се говори за файт клъб, че може да го призова, но съм чувал слухове, че друго негово по-маловажно алтер его е рапърът григовор от лого5, който миналата година пусна феноменалния солов пост соц рап албум Цех Депресия.
Ениуей, да приключваме темата, че изпитвам силно изкушение да постна нещо на съседа керанов, а не му е тука мястото.
There are no rules! I'm gonna get you!
Малко им беше Биибъра явно.
Dazzling "Eurovision Song Contest" is coming to Canada in 2023.
https://dailyhive.com/calgary/eurovisio ... 4QJY0Qq8Pc

Dazzling "Eurovision Song Contest" is coming to Canada in 2023.
https://dailyhive.com/calgary/eurovisio ... 4QJY0Qq8Pc
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- penzata
- Forsaken
"What if every country would send a rock/metal band to the Eurovision song contest in 2022":
Еми след американската версия, остава да направят и канадска и метълска, що да не, колкото повече евровизия, толкова по-добре.
Anyway, хора, наближава, вторник е полуфиналът с България, четвъртък е другия, събота е финала.
Излязоха някакви секунди със репетициите, и на база какво чух оттам и от house партито ще си ъпдейтна предикшъна поне за песните, които ме кефят, много дълго ще стане да правя за всичките, а и не ми пука за тях.
UK - 1-во място за космонавта, само дано не го ощетят по инерция щото е от нулистан
Сърбия - 2-ро място за богинята, ако европейците имат поне малко музикална култура
Украйна - 3-то място за килимените хора, страхотни са и песента е кечи ей еф
Норвегия - 4-то място фор дъ мимс, нищо че не ми е фаворит
Гърция - 6-то място, или отпадане, зависи дали успее да я изпее
Латвия - 8-мо място, скритата лимонка, разчитам на тях да направят нещо интересно
Финландия - 10-то място, или отпадане, зависи колко зор си дадат
Чехия - 12-то място, пеенето ще е стръгъл, но светлинните ефекти са топ.
Франция - 15-то място, не я пеят добре
Ирландия - 20-то място, мех е като евровизия песен, но ако беше американски поп, щеше да е в билборд топ 100 без много зор
Белгия - 23-то място, доста посредствено
Грузия - отпадане, но иначе е готина
Румъния - отпадане, и не е готина
Полша - отпадане. Песента с известни забележки е winner material, но живото изпълнение ми навява спомени за едно от най-епичните евровизия моменти в историята, а именно, изпълнението на Краси Аврамов, https://www.youtube.com/watch?v=8Mz8EA_cpo4, гледайте на своя отговорност
Anyway, хора, наближава, вторник е полуфиналът с България, четвъртък е другия, събота е финала.
Излязоха някакви секунди със репетициите, и на база какво чух оттам и от house партито ще си ъпдейтна предикшъна поне за песните, които ме кефят, много дълго ще стане да правя за всичките, а и не ми пука за тях.
UK - 1-во място за космонавта, само дано не го ощетят по инерция щото е от нулистан
Сърбия - 2-ро място за богинята, ако европейците имат поне малко музикална култура
Украйна - 3-то място за килимените хора, страхотни са и песента е кечи ей еф
Норвегия - 4-то място фор дъ мимс, нищо че не ми е фаворит
Гърция - 6-то място, или отпадане, зависи дали успее да я изпее
Латвия - 8-мо място, скритата лимонка, разчитам на тях да направят нещо интересно
Финландия - 10-то място, или отпадане, зависи колко зор си дадат
Чехия - 12-то място, пеенето ще е стръгъл, но светлинните ефекти са топ.
Франция - 15-то място, не я пеят добре
Ирландия - 20-то място, мех е като евровизия песен, но ако беше американски поп, щеше да е в билборд топ 100 без много зор
Белгия - 23-то място, доста посредствено
Грузия - отпадане, но иначе е готина
Румъния - отпадане, и не е готина
Полша - отпадане. Песента с известни забележки е winner material, но живото изпълнение ми навява спомени за едно от най-епичните евровизия моменти в историята, а именно, изпълнението на Краси Аврамов, https://www.youtube.com/watch?v=8Mz8EA_cpo4, гледайте на своя отговорност
Гледате ли?
Само 9 10 смс-а по-късно
Само 9 10 смс-а по-късно

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Гледам на пресекулки, тая седмица ме измамиха да бачкам нощни смени, пуснах си смс за моите хора + Арменката обаче, няма да простя не европа ако не пуснат гъркинята и латвийците напред.
Ама имам чувството че наще са на косъм да се класират, имаше няколко слаби изпълнения, а това с китарното соло се получи доста яко.
Ама имам чувството че наще са на косъм да се класират, имаше няколко слаби изпълнения, а това с китарното соло се получи доста яко.
- penzata
- Forsaken
Армения, Исландия, Литва, Португалия напред.
Чакам и Швеция в четвъртък и топ 5 ми е пълен.
Радвам се за Молдова и Нидерландия.

Радвам се за Молдова и Нидерландия.

-
- Sorcerer
До голяма степен заради латвийците (но не само де) се бях надъхал да отида на екшуъл Юровижън парти, ама сега страдам и не съм толко сигурен...
Очаквано нашите отпаднаха, песента е безобразно слаба и е срамота, че по тоя начин пропиляха таланта на Рони Ромеро.
На част от финалистите хич не им е там мястото. Гръцката песен е баси кринджа, но девойката си я изпя. Исландките бяха много симпатични, но песента е супер умряла, изключая припева. Молдовската си е чалга при това скучна. Литовката с тоя клиширан шансон направо ме приспа. Португалците имаха силен support-group vibe, но евала че си изпяха добре песента.
Холандката и арменката ми харесаха най-много като изпълнения. Украинците беше пределно ясно, че ще ги класират. Швейцарецът има хубав глас и тъпа песен, но то това е по-добрия вариант спрямо тъп глас и хубава песен
Subwoolfer ако не се окажат Ylvis ще е баси изненадата.
Чакам четвъртък с интерес.
На част от финалистите хич не им е там мястото. Гръцката песен е баси кринджа, но девойката си я изпя. Исландките бяха много симпатични, но песента е супер умряла, изключая припева. Молдовската си е чалга при това скучна. Литовката с тоя клиширан шансон направо ме приспа. Португалците имаха силен support-group vibe, но евала че си изпяха добре песента.
Холандката и арменката ми харесаха най-много като изпълнения. Украинците беше пределно ясно, че ще ги класират. Швейцарецът има хубав глас и тъпа песен, но то това е по-добрия вариант спрямо тъп глас и хубава песен

Чакам четвъртък с интерес.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Доста точни резултати, поне на 80% съм съгласен с финалистите. Единствената сериозна замяна която бих направил е Латвия вместо Швейцария.
Когато цялата зала изпя нямото пуси бях сигурен че ще продължат, ама е на, закопаха хубавата песен, щото не е достатъчно пг-13.
Когато цялата зала изпя нямото пуси бях сигурен че ще продължат, ама е на, закопаха хубавата песен, щото не е достатъчно пг-13.
И мен ме е яд за Латвия. Но дори не съм разбрала, че имат нещо нецензурно в песента, явно съм се разсеяла от саксофониста (прекрасен беше) и костюмите в цветовете на знамето ни.
Литва как можа да продължи с тази скучна песен за бар, направо се потресох.
Швейцарецът и той ми е скучен, но поне има глас.
Другият ми потрес беше Гърция, песента е направо неприятна с този текст и мацката дори не я изпя добре! Не беше сред моите 10 финалисти и първа бих я заменила. Единствено за сценичната игра бих й дала точки, то не е лесно да представяш с вживяване такава психопатия.
Португалия също бих ги оставила извън десятката, професионални са, добри са, но този стил просто не ми е по вкуса.
На Исландия няма как човек да не им даде едно рамо ако е гледал филма, освен това много хубав припев, но честно казано останалата част от песента е никаква.
Гледам, че пиша същото като Ян
За повечето неща мислим еднакво. Но Молдова например аз ги подкрепих, едно време имаха един хит, който харесвах, а освен това песента е с хубаво настроение и западна ориентация
Украинците си бяха добре, частта с рапа ми е скучна, частта с фолка ми харесва и компенсира.
За холандката се радвам, че продължи, много хубав припев има и тя, и се вижда, че може да пее.
Армения беше приятната изненада за мен, бях я отписала по клиповете като неинтересна, но мацката направи страхотно живо изпълнение и ми влезе във вокалния топ-3. Радвам се, че продължи.
Албания беше разочарование, имаха всички предпоставки да са привлекателна с ужасността си чалга, но не се получи. Балетът, вместо да е звездата на вечерта, беше просто зле.
Словения и Хърватия - обединявам ги в категорията "яки песни, ако вокалистът/ката можеше да пее вярно, цена нямаше да имат".
Австрия бих ги класирала много назад, с нищо не ме привлече нито песента, нито изпълнението.
На Дания много им симпатизирах, но останах с усещането за нещо липсващо, повече огън исках. Иначе много ми напомниха за Нана (анимето, не диджея) по някаква причина и им пуснах един смс.
Норвегия бих се радвала да спечелят
Нашите спокойно можеха и да продължат, но не си скубя косите от мъка, нещо тази година нямах големи очаквания и надежди. Китарното соло беше яко!
Литва как можа да продължи с тази скучна песен за бар, направо се потресох.
Швейцарецът и той ми е скучен, но поне има глас.
Другият ми потрес беше Гърция, песента е направо неприятна с този текст и мацката дори не я изпя добре! Не беше сред моите 10 финалисти и първа бих я заменила. Единствено за сценичната игра бих й дала точки, то не е лесно да представяш с вживяване такава психопатия.
Португалия също бих ги оставила извън десятката, професионални са, добри са, но този стил просто не ми е по вкуса.
На Исландия няма как човек да не им даде едно рамо ако е гледал филма, освен това много хубав припев, но честно казано останалата част от песента е никаква.
Гледам, че пиша същото като Ян

Украинците си бяха добре, частта с рапа ми е скучна, частта с фолка ми харесва и компенсира.
За холандката се радвам, че продължи, много хубав припев има и тя, и се вижда, че може да пее.
Армения беше приятната изненада за мен, бях я отписала по клиповете като неинтересна, но мацката направи страхотно живо изпълнение и ми влезе във вокалния топ-3. Радвам се, че продължи.
Албания беше разочарование, имаха всички предпоставки да са привлекателна с ужасността си чалга, но не се получи. Балетът, вместо да е звездата на вечерта, беше просто зле.
Словения и Хърватия - обединявам ги в категорията "яки песни, ако вокалистът/ката можеше да пее вярно, цена нямаше да имат".
Австрия бих ги класирала много назад, с нищо не ме привлече нито песента, нито изпълнението.
На Дания много им симпатизирах, но останах с усещането за нещо липсващо, повече огън исках. Иначе много ми напомниха за Нана (анимето, не диджея) по някаква причина и им пуснах един смс.
Норвегия бих се радвала да спечелят

Нашите спокойно можеха и да продължат, но не си скубя косите от мъка, нещо тази година нямах големи очаквания и надежди. Китарното соло беше яко!
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?