Random stuffec
Moderator: AlDim
Мдам гадини са ГОГ-а. Добре, че бавят кинтите, че иначе съм се доразорил.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
И аз нещо супер се запалих по идеята за ГОГ-а, даже си направих акаунт и дръпнах Tyrian.
Интересува ме живо ако дръпна файлчетата и ги опека на диск нали мога да ги пусна на комп, който няма нет? (понеже нямам нет при майка ми). Мерси предварително за отговора. Жесток сайт иначе:))) Плейнскейпа го боцкам тия дни заедно със Санитариума:)
Интересува ме живо ако дръпна файлчетата и ги опека на диск нали мога да ги пусна на комп, който няма нет? (понеже нямам нет при майка ми). Мерси предварително за отговора. Жесток сайт иначе:))) Плейнскейпа го боцкам тия дни заедно със Санитариума:)
Можеш. Нет не ти трябва освен за сваляне на инстарлационните файлове.
Правилата на бордгейминга:
Втори епизод на The Humble Indie Bundle (http://www.humblebundle.com/) - 5 игри в пакет, за който вие решавате колко да платите.
World of Warcraft: Cataclysm - Collector's Edition пакета е брутален, имам в него някакви излишни карти за игра само дето мое ги разкарам нанякъде.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- RRSunknown
- Elder God
Миналата седмица си взех една BFG GTS 250 карта, щото беше без пари в работата. Приличен 5-10% ъпгрейд е спрямо старото ATI 4830, но шумът е непоносим, та реших да я върна и вместо нея си поръчах EVGA GTX 460 пак за доста нищожни пари (130 канадски) - таз карта изглежда като най-доброто performance решение за конфигурации без SLI или Crossfire и се предполага да е много тиха. Пък и е минимум 50% по-бърза от старата, та е реален ъпгрейд. Така ще съм подготвен за новия Shogun 

Ех, Crysis на very high с 30+ кадъра в секунда... Само дето играта е скучна
И Far Cry 2 максната с 1920x1080 4xAA и табилни 60 кадъра... Само дето тя пък е куха
Честно казано не ми е ясно за къв хуй хората си взимат по-мощни карти от GTX 460, при положение че тя подкарва и най-злобните заглавия макснати с перфектен фреймрейт.

Честно казано не ми е ясно за къв хуй хората си взимат по-мощни карти от GTX 460, при положение че тя подкарва и най-злобните заглавия макснати с перфектен фреймрейт.
- RRSunknown
- Elder God
Мии представи си Диабло като first person пуцалка, включително имаш градове, в които ти дават куестове. Имаш 4 класа, по 3 дървета с умения на клас, като трепеш гадове падат предмети в стил хак и слаш (примерно мега слонски снайпер с допълнително огън и отрова като ефекти на куршума) , и историята като цяло не е нещо особено (не съм играл разширенията, не знам колко ги бива). Мен играта ме зариби за едно изиграване, но нещо не ми дойде желание да пробвам да я мина после с някой от другите класове - аз играх със снайпериста. Сигурно ще е интересно да се цъка мулти, но така и не стигнах да пробвам.
Elves dig rocket launchers.