Драгън, ти ще пускаш акаунта, като дойде 3.2?
аз тези дни го карам доста импулсивно...
в събота понаправих малко дейлита и от скука се джойннах с Таис в ПЪГ за For The Alliance-ачийвмънта... събра се 40 човека рейд (само с 1 лок и 1 мейдж - аз) и почти по обедно време хукнахме към Оргри... беше пълен хаос... НО Трал взе че умря... няма да казвам, че дори закъсняла за битката бях топ-дпс... това само ми показа колко зле е ПЪГ-а, щото бе пълен от рогета, друиди, паладини и ДК, дето теоретично трябва да ме отвеят или поне да са близо до мен по дпс, но явно бяха с доста зле екипировка... после тръгнахме към ТБ... там бе по-сложно, щото насъбрахме де що гвардия има в града

оказа се, че няма и кой да танква, та онзи ми ти бос само търчеше към мен, съсипах се да Блинквам, че да стоя далече от него с надеждата някой да вземе агрото... и Айс-Блока си използвах, и Инвизибилити, че и след него ПАК агрото ми за секунди пребори танкващите боса

пълни некадърници!

е, боса умря... Тишо ми уиспърна, че сега вече нищо не може да ни спре по пътя към Андърсити и Силвърмуун и... ме урочаса
хванахме ние (10-тина човека от групата) втория дирижабъл за UC, като УЖ първите трябваше да ни съмънват, като стигнат там... е, не само, че не ме съмъннаха, но и в момента, в който втората група пристигахме с летялката, те пуул-ваха Силвана

напсувах ги, че са идиоти и им казах, че не заслужават портал за обратно и напуснах рейда...
така се бях вбесила на шибания алайънс, че отидох на Шатъред холс и цял ден изкарах по БГ-тата да хийлвам ордата...
вечерта се джойннах за инвайтите за У10, за който бях се записала.. това става в 19:30... народ на лииня - почти никакъв... загледах се във филм по ТВ-то и викам... "ок, ще бъда афк за 30 мин, докато свърши филма и ще видя дали случайно няма да има и рейд".. така и направих... отивам след филма - същата история... питам в гилд-чата "явно рейд днес няма да има", а Трууп вика "така изглежда"... в това време виждам, че почва любимо криминале по ТВ-то и си викам - ще се офф-на да си го изгледам, а после ще направя с Таис малко турнирни дейлита, че беше останала със 100 голд. Филма свърши в 22 часа, влизам на линия и получавам инвайт от Крис... приемам по инерция и питам в гилд-чата за какво е инвайта... отговаря ми се, че правят рейда за Улдуар 10... казвам, че е късно за това, а Крис отсича, че не е... този Крис вече СИЛНО ми лази по нервите... отговорих им, че за мене е късно тепърва да започвам рейд за босове, за които трябва и добра група... но въпреки това послушно тръгнах към Улдуар... постоях пред инстанса 10-тина-15 минути, обаче нито ставаме повече от 5 човека в рейда, нито нещо се случваше... аз се ядосах, защото не стига, че бе късно да започвам рейд (вече минаваше 22:30 наше време), ами и не виждах как ще се събере група, а като съм в рейд не мога и куести да правя... казвам, че не съм фен да кисна пред Улдуар цяла вечер с надеждата след неопределено време да се съберем, на което Трууп ми отговаря "ами ти си записана за рейда"... е, подобен отговор как ме запали, не е истина... отговорих им - "да, записана съм за рейд от 20, не от 22 часа и бях за рейд-инвайтите навреме, които не се случиха... не се случиха и след половин час, а бе казано, че рейд няма да има... час и половина по-късно искате да стоя и да чакам тепърва да се събира рейд?"... и лефтнах рейда, направих няколко дейлита и отидох да спя...
но нещо много негативно започвам да се настройвам към У10 рейдовете и персонално към Крис... снощи казаха, че хероик рейд няма да има... и аз си викам, "ок, тогава ще изгледам някой филм", защото се чувствах уморена, че целия следобед правихме хероик-рънс... и пак без уиспър, без някой да ме попита дали искам, получавам инвайт от Крис... този път както нагло го получих, така моментално нагло го отказах... вместо това написах в рейд-чата, че след като няма да имаме хероик-рейд, аз ще гледам филм... написа се веднага "ама стартираме У10 рейд"... викам им "ок, успех на У10, аз утре съм на работа и не мога да си позволя да стоя до късно, а последните два У10 рейда завършват в 1:30-3 ам сървър тайм"... и побързах да се офф-на, че не ми се влизаше в полемики...
и така... това, което ме притеснява е именно абсолютната липса на мярка у Крис, който нещо се е заел да води У10... явно това дете е ученик във ваканция и му е все тая кога почва рейда и кога свършва... ама аз така не мога, защото обичам да разполагам с времето си и не е като да нямам какво да правя извън рейдовете... затова и за следващия У10 се записах с отметка, че мога ад остана само до полунощ сървър тайм... че след последния ми У10, дето продължи до 4 сутринта реанимирах два дена...