Играно напоследък
Moderator: AlDim
Всъщност Warcraft 3 наистина има една много велика кампания. Всъщност дори кампанията на SC1 не може да се сравнява с тази на WC3. Нивото за мен е друго. Нещата при SC2 са доста полирани, но определено е далеч от Warcraft 3, която не мога да преброя колко пъти съм преигравал. Естествено SC2 има още какво да покаже със следващите игри, но ако продължат така да си фокусират мисиите около определена единица, то далеч няма да достигнат нивото на кампаниите на WC3.
- RRSunknown
- Elder God
Живеем в 21 век - има бърз интернет и youtube. Всеки може да се увери сам какво представлява мисията на брутал 
Няма ги точките са които говоря така че отстъпва на концептуално ниво.
Иначе всички останали Wc3 мисии бяха стандартни до към посредствени -> построй база-> изнеси / дотажийствай в дънжън краул. Има и нещо което много ме дразни - има разни опционални обжективи в кампанията които обаче не ти носят никаква ползва а понеже няма ачийвмънти няма смисъл и за точки да ги минаваш. За сметка на това те отклоняват от централната ти мисия и правят харда - по-хард, ако тръгнеш да ги минаваш. Остава удволетворението да кажеш че си ги минал но за едно надписче с поздравление (поне филмче или история да имаше нещо) не си струва да рискуваш основната цел.

Няма ги точките са които говоря така че отстъпва на концептуално ниво.
Иначе всички останали Wc3 мисии бяха стандартни до към посредствени -> построй база-> изнеси / дотажийствай в дънжън краул. Има и нещо което много ме дразни - има разни опционални обжективи в кампанията които обаче не ти носят никаква ползва а понеже няма ачийвмънти няма смисъл и за точки да ги минаваш. За сметка на това те отклоняват от централната ти мисия и правят харда - по-хард, ако тръгнеш да ги минаваш. Остава удволетворението да кажеш че си ги минал но за едно надписче с поздравление (поне филмче или история да имаше нещо) не си струва да рискуваш основната цел.
- armageddon
- Forsaken
Ааааа ти не го написа това, нали.....Нямам думите за да коментирам, честно. Уоркрафт 3, чиято тотално боклучава история копира основните мотиви от Старкрафта и чиято всяка една дръглива мисия е да строиш бхаза и да изнасяш е по-добра от тази на първия Старкрафт, който има най-чката история в кампания ВЪОБЩЕ?Всъщност дори кампанията на SC1 не може да се сравнява с тази на WC3
Освен това моля ви спрете с каквото и да било сравнение със Старкрафт 2, защото няма никакъв резон. Все едно сравнявате Лада и последен модел Порше. И двете возят, ама нали...СК2 наложи НОВ СТАНДАРТ за това каква може да е една кампания в РТС и колко точно яка може да е. Това са игри от различни епохи и буквално не подлежат на сравнение. Мисиите в СК2, в които строиш база и просто изнасяш се броят на пръстите на ветеран-стругар....
- RRSunknown
- Elder God
Точно.
Аз понеже бях подочул някакви теореми че SC2 копирала WC мисии та реших да си си припомня дали е така и резултата е - еми не е така. Не са тъпи мисиите но дума за сравнение не може да става. Само последната изпъква но те е изключението което потвърждава правилото.
За историята обаче почвам да виждам как Близард са откраднали от самите себе си.
Аз понеже бях подочул някакви теореми че SC2 копирала WC мисии та реших да си си припомня дали е така и резултата е - еми не е така. Не са тъпи мисиите но дума за сравнение не може да става. Само последната изпъква но те е изключението което потвърждава правилото.
За историята обаче почвам да виждам как Близард са откраднали от самите себе си.
- Spoiler: show
Никъде не съм казал, че историята на WC3 е по-добра от тази на SC. Просто кампанията ми харесва повече. За мен лично няма една тъпа мисия.Muad_Dib wrote:Ааааа ти не го написа това, нали.....Нямам думите за да коментирам, честно. Уоркрафт 3, чиято тотално боклучава история копира основните мотиви от Старкрафта и чиято всяка една дръглива мисия е да строиш бхаза и да изнасяш е по-добра от тази на първия Старкрафт, който има най-чката история в кампания ВЪОБЩЕ?Всъщност дори кампанията на SC1 не може да се сравнява с тази на WC3
Освен това моля ви спрете с каквото и да било сравнение със Старкрафт 2, защото няма никакъв резон. Все едно сравнявате Лада и последен модел Порше. И двете возят, ама нали...СК2 наложи НОВ СТАНДАРТ за това каква може да е една кампания в РТС и колко точно яка може да е. Това са игри от различни епохи и буквално не подлежат на сравнение. Мисиите в СК2, в които строиш база и просто изнасяш се броят на пръстите на ветеран-стругар....
- RRSunknown
- Elder God
Абе не че са тъпи мисиите - мен ме зарибяваха също, но като организация на кампанията, геймплей и възможности за преиграване WC3 кампанията стои като артефакт от древни времена сложен до SC2.
Сега съзнавам колко добра идея беше да се играе само с Терани цялата кампания. С многото раси половината мисии са абсолютни туториъли на отделните раси. Нямаше го решаващото вземане на единица която да е важна в конкретна мисия - обратното - чешеш с утвърдени тактики.
Сега съзнавам колко добра идея беше да се играе само с Терани цялата кампания. С многото раси половината мисии са абсолютни туториъли на отделните раси. Нямаше го решаващото вземане на единица която да е важна в конкретна мисия - обратното - чешеш с утвърдени тактики.
- RRSunknown
- Elder God
Аз пък въобще не съм съгласен за таймерите. За мен бяха супер куул и доближават ламугите до светкавичността на мултито. В мулти никой няма да те чака бавничко да си стигнеш до батълкрузъри.
И се кефя много на 'нит базирани мисии, яд ме е, че в двойката имаше много малко такива, тайната мисия рути много в тоя ред на мисли.
И се кефя много на 'нит базирани мисии, яд ме е, че в двойката имаше много малко такива, тайната мисия рути много в тоя ред на мисли.
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Прилагателните са хубаво нещо но "светкавично" е различна дума по значение от "за време".
На практика ако светкавично се опиташ да излезеш от базата си на повечето мисии на SC2 ще претърпиш пълен провал.
От друга страна времето ти ограничава възможноста за безопасно нагрухване и настъпване с танкове бавничко но сигурно.
На практика ако светкавично се опиташ да излезеш от базата си на повечето мисии на SC2 ще претърпиш пълен провал.
От друга страна времето ти ограничава възможноста за безопасно нагрухване и настъпване с танкове бавничко но сигурно.
- herairness
- Jaghut Tyrant
А да това забравих да кажа.Аз го превъртях като добър и сега по превъртам като лош.Открих един глич-при един куест да върнеш едно дете ако разкопаваш градината но преди това сеймнеш можеш да събереш много сребърни ключове.Отворил съм повечето значими ковчежета и врати.Сега трябва само да бия Джак втори път със Аркон Армъра. 

- RRSunknown
- Elder God