За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 10:20 am

Lannis wrote:На Малигос се опитах да те хийлна. Имах време само за един флаш, а после ти умря преди първият тик на penance да те стигне :cry: Много беше тъжно :cry:
ооо, изобщо не го мисли :D аз НИКОГА не умирам в тази битка, винаги си следя агрото в първа фаза и да съм под купол във втора, че и с групата гледам да летя - в трета... просто снощи не ми бе ден... щях да си умра от яд, ако не беше паднал веднага Мали, че са похабени 2 комбат рез-а за мене... :oops:

Едит: ааааааааааааа, ама аз забравих да отбележа веселата част, когато по пътя се избивахме един друг :lol: за това бяха виновни вуду-куклите, дето народа тръгна да дири в купчинките из инстанса :twisted: все съм си мислела, че като сме така висок левъл, ще резистваме на Майнд-кънтрола им, ама не би... тъкмо убихме спайдър-боса и гледам невярващо, как Делвига ми светва в червено, Ланис се развъртя, така както паладините го правят, и мноооого безжалостно и професионално му свети маслото :lol:
малко по-късно, баш преди да уважим тигъра-бос, Браги ми оказа на мене почести, като се стрелна с котката и ме прати у гробището с три удара (а аз отново се размечтах за магета в плейт) :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 10:58 am

Мдаа Ланис как пречука Делвига просто ми дожаля :mrgreen:

Ебаси как може като съм майндконтролнат да праим такива поражения :oops: Добре че се усетих да съм в елфска форма и без мана на втория път, а то не се усети да ме шейпшифтне, че wrath-a нема и 1к на 5к с котка ;) Жалко че нямаме хора некой ден искам прословутия Илидан да разгледам ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 11:04 am

За Илидан наистина си трябва народ, но пък нашата гилдия понякога се организират за стари инстанси през уикендите и май не са в пълен състав. Та ако има възможност... Знам, че се събираха и за Сънуел, където също си струва да се иде.

Иначе битките там просто си искат бройката. Вярно, че много свалиха от живота на босовете още преди експанжъна и разходката беше като в Каразан, но все пак си бяхме 25 нагрухани добичета.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 11:28 am

ох, Блек Темпъла и... Терон :? Илидан ми е песен, хем там имам персонални ангажименти да държа в Нова и бия паразитите от народа, но в сравнение с пустия Терон... :oops:
а Близначките в Сънуел са единствената битка, в която просто напуснах рейда, след като го взривих... май два пъти :oops:

ще ви осветлим, ако нашите правят рейд за там... но ще е добре да попрочетете тактиките за босовете предварително, защото някои битки са чиста тактика и това, че сте 80-тки не ви спасява... :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 12:07 pm

Ааа голема гилдия сте нема се излагам там ;р Аре тоя пач кога ше излиза беее :mrgreen:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:10 pm

Липсват ми онези битки. Както и онзи мъркащ глас на "мадам", като пита в началото на битката "So, business... or pleasure?" :lol:

А и останалите реплики :lol: Давам ги тук:)

Aggro:
So, business... or pleasure?

Taunt:
You play, you pay.
I'm not impressed.
Enjoying yourselves?

Special:
You seem a little tense.
Don't be shy.
I'm all yours.

killing a player:
Easy come, easy go.
So much for a happy ending.

Enraged:
Stop toying with my emotions!

Death:
I wasn't finished.

Ники, няма от какво да се притесняваш - въпросът е да се разходиш и да видиш. Ако има такова ходене въобще, ние ще ти обясняваме кое как се играе:)
Last edited by Lannis on Thu Apr 02, 2009 12:12 pm, edited 1 time in total.

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Apr 02, 2009 12:10 pm

Наш' та Йоа-на можем да я броим за допълнителен бос вече..в АК20 изпозакла партито, в ЗГ..мене. :neutral: Аз още тогава и казах да си оставя секирата пред инстанса като влизаме, ама не слуша. Арканайт Рийпъра е кофти секира..има лоша карма от древните дни, когато уориърите са управлявали БГ-тата.. 8-) В ръцете на паладин е грях и носи лош късмет..
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:15 pm

По-добре в паладински ръце, отколкото в демонични. Я, огледай щъкащите наоколо вещерчета, или по-точно големите им другарчета с още по големи рога и оназ същата секира в ръчичките. Като я пипне паладин, тя светва... светват и другарчетата на паладините:)

И беше AQ40 :Р

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Apr 02, 2009 12:25 pm

Аз следващия път ще режа по 200 ДКП на всеки, който оспорва мнението ми, когато водя райд! 200 ДКП!!! Да го запомните добре!!! :evil: Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!! :evil: :evil:

А Страхил аз го пребих, няма какво да обвинявате Йоа :roll: Йоанка тъкмо се беше спряла след сърцераздирателните викове във VC, когато аз го уан-шотнах :mrgreen: Нямаше да го преживея иначе ДК в първа група на рейда да гледам :P :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 12:29 pm

Тръгнал съм с кръвожадни изверги и аз рейд да прая :) Баси аз се мъча да му кастана циклон, место да усети моща на магическия ми стафф, а вие го разчленихте като ротвайлери бройлер

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:35 pm

Ми не знам - на мен ми го брои за kill :))) Както и Мискинчето по-късно. Но пък на адоните не винаги може да се вярва:)

Ники, твоят коментар ме просълзи от смях :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 12:37 pm

Svetlio wrote:Аз следващия път ще режа по 200 ДКП на всеки, който оспорва мнението ми, когато водя райд! 200 ДКП!!! Да го запомните добре!!! :evil: Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!! :evil: :evil:
че то ние снощи гласа не ти чухме, бре :lol:

Ланииииииииииииииииис, какви спомени отключи мило с тези реплики на Mother Shahraz.... :oops:
сетих се за блек-темпълския й харем... еееех, бих изкарала остатъка от дните си там, толкова прекрасно бе, с тези фонтани, завеси и китни градини... :oops: а Мадам бе буквално неустоима!!! :D особено ако си с под 300 шадоу резисти по себе си :lol: още се умилявам как офицерите ни едва не фалираха гилд-банката в преговори с други гилдии, за да набавят безплатни мрачни сърчица за крафтения гиър на мембърите на рейда... хвала на такива офицери! :D

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Apr 02, 2009 12:47 pm

Всичко е една конспирация Ники.. :( Влиза вчера Паламурника в играта и вика "Един ЗГ да направим?" И Ланис и тя .."Ми и аз ще дойда..(нали :neutral: )" И после - е там били куклите..много били ценни! :? Аз съм почти убеден, че почнаха да ме налагат преди да стана майндконтролнат!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 1:14 pm

дам, обичат да убиват ДК паладините ни... виж, ако пускаше някаква репутация, със сигурност и аз щях да ти налетя :twisted: ама за едното удоволствие - не си струва усилието :P
НО, ако и на следващия ЗГ ми стоиш 63 лвл, ще го направя с дисциплиниращо-наказваща мисия! :evil:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 1:22 pm

Аз не обичам... Като ги видя да се мотаят по териториите, където куестя, гледам да не съм близо до тях. Отношението ми е като цяло миролюбиво (в ЗГ беше изключение - взех Страхилчо за някакъв моб).