За/Из/По-губени във WoW (място за nubs, дето още я играят)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 10:20 am

Lannis wrote:На Малигос се опитах да те хийлна. Имах време само за един флаш, а после ти умря преди първият тик на penance да те стигне :cry: Много беше тъжно :cry:
ооо, изобщо не го мисли :D аз НИКОГА не умирам в тази битка, винаги си следя агрото в първа фаза и да съм под купол във втора, че и с групата гледам да летя - в трета... просто снощи не ми бе ден... щях да си умра от яд, ако не беше паднал веднага Мали, че са похабени 2 комбат рез-а за мене... :oops:

Едит: ааааааааааааа, ама аз забравих да отбележа веселата част, когато по пътя се избивахме един друг :lol: за това бяха виновни вуду-куклите, дето народа тръгна да дири в купчинките из инстанса :twisted: все съм си мислела, че като сме така висок левъл, ще резистваме на Майнд-кънтрола им, ама не би... тъкмо убихме спайдър-боса и гледам невярващо, как Делвига ми светва в червено, Ланис се развъртя, така както паладините го правят, и мноооого безжалостно и професионално му свети маслото :lol:
малко по-късно, баш преди да уважим тигъра-бос, Браги ми оказа на мене почести, като се стрелна с котката и ме прати у гробището с три удара (а аз отново се размечтах за магета в плейт) :lol:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 10:58 am

Мдаа Ланис как пречука Делвига просто ми дожаля :mrgreen:

Ебаси как може като съм майндконтролнат да праим такива поражения :oops: Добре че се усетих да съм в елфска форма и без мана на втория път, а то не се усети да ме шейпшифтне, че wrath-a нема и 1к на 5к с котка ;) Жалко че нямаме хора некой ден искам прословутия Илидан да разгледам ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 11:04 am

За Илидан наистина си трябва народ, но пък нашата гилдия понякога се организират за стари инстанси през уикендите и май не са в пълен състав. Та ако има възможност... Знам, че се събираха и за Сънуел, където също си струва да се иде.

Иначе битките там просто си искат бройката. Вярно, че много свалиха от живота на босовете още преди експанжъна и разходката беше като в Каразан, но все пак си бяхме 25 нагрухани добичета.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 11:28 am

ох, Блек Темпъла и... Терон :? Илидан ми е песен, хем там имам персонални ангажименти да държа в Нова и бия паразитите от народа, но в сравнение с пустия Терон... :oops:
а Близначките в Сънуел са единствената битка, в която просто напуснах рейда, след като го взривих... май два пъти :oops:

ще ви осветлим, ако нашите правят рейд за там... но ще е добре да попрочетете тактиките за босовете предварително, защото някои битки са чиста тактика и това, че сте 80-тки не ви спасява... :roll:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 12:07 pm

Ааа голема гилдия сте нема се излагам там ;р Аре тоя пач кога ше излиза беее :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:10 pm

Липсват ми онези битки. Както и онзи мъркащ глас на "мадам", като пита в началото на битката "So, business... or pleasure?" :lol:

А и останалите реплики :lol: Давам ги тук:)

Aggro:
So, business... or pleasure?

Taunt:
You play, you pay.
I'm not impressed.
Enjoying yourselves?

Special:
You seem a little tense.
Don't be shy.
I'm all yours.

killing a player:
Easy come, easy go.
So much for a happy ending.

Enraged:
Stop toying with my emotions!

Death:
I wasn't finished.

Ники, няма от какво да се притесняваш - въпросът е да се разходиш и да видиш. Ако има такова ходене въобще, ние ще ти обясняваме кое как се играе:)
Last edited by Lannis on Thu Apr 02, 2009 12:12 pm, edited 1 time in total.

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Apr 02, 2009 12:10 pm

Наш' та Йоа-на можем да я броим за допълнителен бос вече..в АК20 изпозакла партито, в ЗГ..мене. :neutral: Аз още тогава и казах да си оставя секирата пред инстанса като влизаме, ама не слуша. Арканайт Рийпъра е кофти секира..има лоша карма от древните дни, когато уориърите са управлявали БГ-тата.. 8-) В ръцете на паладин е грях и носи лош късмет..
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:15 pm

По-добре в паладински ръце, отколкото в демонични. Я, огледай щъкащите наоколо вещерчета, или по-точно големите им другарчета с още по големи рога и оназ същата секира в ръчичките. Като я пипне паладин, тя светва... светват и другарчетата на паладините:)

И беше AQ40 :Р

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Apr 02, 2009 12:25 pm

Аз следващия път ще режа по 200 ДКП на всеки, който оспорва мнението ми, когато водя райд! 200 ДКП!!! Да го запомните добре!!! :evil: Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!! :evil: :evil:

А Страхил аз го пребих, няма какво да обвинявате Йоа :roll: Йоанка тъкмо се беше спряла след сърцераздирателните викове във VC, когато аз го уан-шотнах :mrgreen: Нямаше да го преживея иначе ДК в първа група на рейда да гледам :P :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 02, 2009 12:29 pm

Тръгнал съм с кръвожадни изверги и аз рейд да прая :) Баси аз се мъча да му кастана циклон, место да усети моща на магическия ми стафф, а вие го разчленихте като ротвайлери бройлер
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 12:35 pm

Ми не знам - на мен ми го брои за kill :))) Както и Мискинчето по-късно. Но пък на адоните не винаги може да се вярва:)

Ники, твоят коментар ме просълзи от смях :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 12:37 pm

Svetlio wrote:Аз следващия път ще режа по 200 ДКП на всеки, който оспорва мнението ми, когато водя райд! 200 ДКП!!! Да го запомните добре!!! :evil: Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!! :evil: :evil:
че то ние снощи гласа не ти чухме, бре :lol:

Ланииииииииииииииииис, какви спомени отключи мило с тези реплики на Mother Shahraz.... :oops:
сетих се за блек-темпълския й харем... еееех, бих изкарала остатъка от дните си там, толкова прекрасно бе, с тези фонтани, завеси и китни градини... :oops: а Мадам бе буквално неустоима!!! :D особено ако си с под 300 шадоу резисти по себе си :lol: още се умилявам как офицерите ни едва не фалираха гилд-банката в преговори с други гилдии, за да набавят безплатни мрачни сърчица за крафтения гиър на мембърите на рейда... хвала на такива офицери! :D

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Apr 02, 2009 12:47 pm

Всичко е една конспирация Ники.. :( Влиза вчера Паламурника в играта и вика "Един ЗГ да направим?" И Ланис и тя .."Ми и аз ще дойда..(нали :neutral: )" И после - е там били куклите..много били ценни! :? Аз съм почти убеден, че почнаха да ме налагат преди да стана майндконтролнат!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Apr 02, 2009 1:14 pm

дам, обичат да убиват ДК паладините ни... виж, ако пускаше някаква репутация, със сигурност и аз щях да ти налетя :twisted: ама за едното удоволствие - не си струва усилието :P
НО, ако и на следващия ЗГ ми стоиш 63 лвл, ще го направя с дисциплиниращо-наказваща мисия! :evil:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Apr 02, 2009 1:22 pm

Аз не обичам... Като ги видя да се мотаят по териториите, където куестя, гледам да не съм близо до тях. Отношението ми е като цяло миролюбиво (в ЗГ беше изключение - взех Страхилчо за някакъв моб).