ооо, изобщо не го мислиLannis wrote:На Малигос се опитах да те хийлна. Имах време само за един флаш, а после ти умря преди първият тик на penance да те стигнеМного беше тъжно

аз НИКОГА не умирам в тази битка, винаги си следя агрото в първа фаза и да съм под купол във втора, че и с групата гледам да летя - в трета... просто снощи не ми бе ден... щях да си умра от яд, ако не беше паднал веднага Мали, че са похабени 2 комбат рез-а за мене...
  аз НИКОГА не умирам в тази битка, винаги си следя агрото в първа фаза и да съм под купол във втора, че и с групата гледам да летя - в трета... просто снощи не ми бе ден... щях да си умра от яд, ако не беше паднал веднага Мали, че са похабени 2 комбат рез-а за мене...  
Едит: ааааааааааааа, ама аз забравих да отбележа веселата част, когато по пътя се избивахме един друг
 за това бяха виновни вуду-куклите, дето народа тръгна да дири в купчинките из инстанса
  за това бяха виновни вуду-куклите, дето народа тръгна да дири в купчинките из инстанса   все съм си мислела, че като сме така висок левъл, ще резистваме на Майнд-кънтрола им, ама не би... тъкмо убихме спайдър-боса и гледам невярващо, как Делвига ми светва в червено, Ланис се развъртя, така както паладините го правят, и мноооого безжалостно и професионално му свети маслото
  все съм си мислела, че като сме така висок левъл, ще резистваме на Майнд-кънтрола им, ама не би... тъкмо убихме спайдър-боса и гледам невярващо, как Делвига ми светва в червено, Ланис се развъртя, така както паладините го правят, и мноооого безжалостно и професионално му свети маслото   
 малко по-късно, баш преди да уважим тигъра-бос, Браги ми оказа на мене почести, като се стрелна с котката и ме прати у гробището с три удара (а аз отново се размечтах за магета в плейт)

Жалко че нямаме хора некой ден искам прословутия Илидан да разгледам
 Жалко че нямаме хора некой ден искам прословутия Илидан да разгледам 

Илидан ми е песен, хем там имам персонални ангажименти да държа в Нова и бия паразитите от народа, но в сравнение с пустия Терон...
  Илидан ми е песен, хем там имам персонални ангажименти да държа в Нова и бия паразитите от народа, но в сравнение с пустия Терон...  

Аз още тогава и казах да си оставя секирата пред инстанса като влизаме, ама не слуша. Арканайт Рийпъра е кофти секира..има лоша карма от древните дни, когато уориърите са управлявали БГ-тата..
  Аз още тогава и казах да си оставя секирата пред инстанса като влизаме, ама не слуша. Арканайт Рийпъра е кофти секира..има лоша карма от древните дни, когато уориърите са управлявали БГ-тата..   В ръцете на паладин е грях и носи лош късмет..
 В ръцете на паладин е грях и носи лош късмет.. Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!!
 Рейд-лидерът винаги е прав, дори когато греши!!! Дисциплина и послушание!!!   
   Влиза вчера Паламурника в играта и вика "Един ЗГ да направим?" И Ланис и тя .."Ми и аз ще дойда..(нали
  Влиза вчера Паламурника в играта и вика "Един ЗГ да направим?" И Ланис и тя .."Ми и аз ще дойда..(нали