Lannis wrote:На Малигос се опитах да те хийлна. Имах време само за един флаш, а после ти умря преди първият тик на penance да те стигне

Много беше тъжно
ооо, изобщо не го мисли

аз НИКОГА не умирам в тази битка, винаги си следя агрото в първа фаза и да съм под купол във втора, че и с групата гледам да летя - в трета... просто снощи не ми бе ден... щях да си умра от яд, ако не беше паднал веднага Мали, че са похабени 2 комбат рез-а за мене...
Едит: ааааааааааааа, ама аз забравих да отбележа веселата част, когато по пътя се избивахме един друг

за това бяха виновни вуду-куклите, дето народа тръгна да дири в купчинките из инстанса

все съм си мислела, че като сме така висок левъл, ще резистваме на Майнд-кънтрола им, ама не би... тъкмо убихме спайдър-боса и гледам невярващо, как Делвига ми светва в червено, Ланис се развъртя, така както паладините го правят, и мноооого безжалостно и професионално му свети маслото
малко по-късно, баш преди да уважим тигъра-бос, Браги ми оказа на мене почести, като се стрелна с котката и ме прати у гробището с три удара (а аз отново се размечтах за магета в плейт)