Мартин- It's Done!!!
Гарион?Roland of Gilead wrote:Едвам търпях главите с Денерис, но НИЩИЧКО не може да бие по скука Вала и мазния нещасник Джон Сняг. Ебати, по-клиширан, бозав, предвидим и тривиален герой аз просто НЕ ЗНАМ!

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
ROFL!!
Matrim - thumbs up!
Ае, какво толкова не и харесвате на Денерис, а? Ами на Джон Сняг? Е, малко е смотан за момента, липсва му самоувереност, прави някои глупости, така е, ама все още има време да стане пич.
Гледайте, поредицата ще се проточи в 7 книги. Търпение.
P.S. Alexis, мерси, че ми спомни. Да, вярно, сега си сетих, ама то там толкова персонажи, а пък и да си призная честно, след 5 книга, другите съм ги чела по диагонал, че и през цели глави, та ми е простено. Колелото беше много добре замислено и как стана, че се превърна в тази боза, просто се чудя. До 5 книга, поредицата ми беше любима, но сега... Не мога да се съглася, че Денерис може да се сравнява с Егвйин, хич даже.
Matrim - thumbs up!

Ае, какво толкова не и харесвате на Денерис, а? Ами на Джон Сняг? Е, малко е смотан за момента, липсва му самоувереност, прави някои глупости, така е, ама все още има време да стане пич.

P.S. Alexis, мерси, че ми спомни. Да, вярно, сега си сетих, ама то там толкова персонажи, а пък и да си призная честно, след 5 книга, другите съм ги чела по диагонал, че и през цели глави, та ми е простено. Колелото беше много добре замислено и как стана, че се превърна в тази боза, просто се чудя. До 5 книга, поредицата ми беше любима, но сега... Не мога да се съглася, че Денерис може да се сравнява с Егвйин, хич даже.

Last edited by Morgana on Mon May 30, 2005 9:34 pm, edited 1 time in total.
pulled out
Това всъщност са две смайлита (макар и в една картинка)
Иначе Джон Сняг наистина е безумно досаден...

Иначе Джон Сняг наистина е безумно досаден...
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Тру, ама името на смайлито е едно и е твърде подходящоAlexis wrote:Това всъщност са две смайлита (макар и в една картинка)![]()

Last edited by Roland on Mon May 30, 2005 9:40 pm, edited 2 times in total.
And you can't dance with a devil on your back...
- Moridin
- Global Moderator
Русинов ги превеждаше преди. За мен липсата на Денерис е значителен плюс за книгата, честно казано. Адски дразнеща нахална коза. Но и аз нищичко не помня.. ще се зарибяваме пак. Всеки случай доста тъпо от страна на Мартин. Да си е праил сметките, баси. А с това "better full story with half the heroes, than half a story with all the heroes" ми звучи абсолютно нефелно - все едно предните му книги имат някаква логическа завършеност? Глупости на търкалета.
This is it. Ground zero.
Странно народ
Не че ме е гепила хипертреска + диво очакване с висока температура по случай туй четиво, но пък смятам да си го купя щом излезе и да си го прочета с кеф. Дали ще препрочета старите не знам - все още имам някакви спомени от основните моменти. А като се замисля, единственият от персонажите, дето ми е интересно какво ще стане с него, е Тирион. Другите кучета ги яли 

Elves dig rocket launchers.
- JaimeLannister
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Обаче, видите ли, книгата най-вероятно ще е добра. Нали, не се знае предварително, но се предполага. Което означава, че манията сигурно ще сграбчи поне половината от хората, които ще я прочетат. Знаете как е, теории, цитати, никове, фланелки с надпис "I`m Arya turbo fan" и простотии. И после изворчето ще пресъхне за нови няколко години, докато на всички фрийкове им мине треската, хубаво забравят разните факти около хороскопа на Тирион, които са знаели наизуст, и отпишат поредицата. След това историята ще се повтори. И пак, и пак. Кой знае, може дори повече.
Само аз ли си мисля, че това е адски извратено?
Само аз ли си мисля, че това е адски извратено?