I'm just so doomed... (Star Academy - хора стават за резил)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Voland
E'lir

Post by Voland » Wed Jun 08, 2005 9:34 pm

Аре бе не е такава тъпня като ББ, к'во се пра'ите...Аз гледам пнеделник - тогава май е live - интересно е. Някои неща ги пеят доста добре...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 08, 2005 9:40 pm

Да бе, понеделник лайва го бяха докарали тържествено почти кат Оскарите ;)

Вики? Елейн, Вики НАЛИ не е дебелото чернокосо нещо, което ся е номинирано за изключване и вероятно ще умре до края на годината от свръхдоза простотия и елементарност?

Аз от жените още не съм си харесал нищо, щото не съм ги чувал кат хората да пеят, от мъжете Деян е единственият истински такъв в целия гей-клуб, а и има интересен глас ала Франк Синатра, макар че иначе е пълно дърво, а Дани си е истински талант и като присъствие, и като гласови заложби. Но ямболския чалгар го искам мъртъв. Ебати гнусното лицемерно и подло животно е тоя.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 08, 2005 10:00 pm

U are sick ;p
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Jun 08, 2005 10:06 pm

Tell 'em...

Не мога да повярвам, че започнахте Обсъждане на "Звездите". Накъде отива този свят!Image

Image SHIT ACADEMY Image
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 08, 2005 10:08 pm

Ми врътка се насам натам из космоса ;р
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Jun 08, 2005 10:09 pm

По-скоро пада в черна дупка...

Image SHIT ACADEMY Image
Feel the summer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 10:22 pm

На да ви е сега, един дъъълъг пост само за Стар Академия :twisted:.

Вики? Елейн, Вики НАЛИ не е дебелото чернокосо нещо, което ся е номинирано за изключване и вероятно ще умре до края на годината от свръхдоза простотия и елементарност?
Симеоне, почти да се обидя. Толкова ли ми липсва вкус :roll: и елементарен слух? Мне, тази е Весела и е едно истинско недоразумение.

Виктория и Вяра са ми най-симпатични. Вики e онова момиче с блoнд русата коса, която има леко рокаджийски тембър на гласа. Досега не съм я чула да пее фалшиво, прави много добри интерпретации на песните, които й дават, има страхотно излъчване, не се прави на идиот, естествена е, прилично интелигентна :twisted:. За мен тя заслужава 1-вото място.

Вяра е нисичка, слаба и тъмнокоса. На последния лайв беше 1-ва и пя песен на Уитни Хюстън. Много ми харесва спонтанността й, емоцията, която влага във всяко свое изпълнение, тембърът (който бтв е като на Лили Иванова на младини) и най-вече желанието, с което изпълнява всички задачи. Може би е твърде чувствителна и лабилна, но е много добър човек, а и добър изпълнител.

Не мога да не се съглася с Рол за Ивайло (въпросният от Ямбол), много е изкуствен, освен това е абсолютен простак и селянин и колкото и Марфа да ме убеждава, че пеел хубаво и че ще бъде най-добрият избор да представя България в Кан - не мога да се примиря. Още повече след като гледах ужасните 'цензурирани' сцени с неговата дясна ръка и миенето на зъбите :evil:. Простак.

Съгласна за Дани. По принцип той е 1-ви курс в ДМА, естрадно пеене (not so sure). Има страхотен тембър и някой трябва да набие на преподавателите в главите, че момчето се справя блестящо. Все намират кусури, обикновено абсурдни...

Деян (Дидо)... тук не мога да съм обективна :twisted:. Въпросният ми събира очите в една точка. Мога да въздишам от разстояние. Иначе на последния лайв беше неузнаваем, лежи му този стил, а и критиките, които отнесе за интерпретация явно са го стреснали. Досега беше като бучка лед на сцената, пееше си фалшиво и на нос и до там...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jun 08, 2005 10:33 pm

Хора, почвате да ме плашите. Толкова канали на кабелната, толкова филми за гледане в нета и видеотеките, толкова много трева, която да следиш как расте 8-) ...а вие избирате да се правите на воайори в живота на разни музикални инвалиди или полуинвалиди тип идиоти? :?: :?: :?: :!:
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 10:48 pm

Подозирам, че звучи плашещо, Дем :P. Ти сам каза, че няма кой знае какво по телевизията напоследък. Аз гледам Дискавъри преди да заспя и концертите в понеделник на Стар Академия.

О и Cartoon Network като си хапвам :P.

Edit: Въх, това по-горе прозвуча като оправдание, а всъщност няма за какво да се оправдавам. Гледам каквото ми харесва :P
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Wed Jun 08, 2005 11:34 pm

Аз съм гледала само 2 лайв-а и затова не мога да дам много адекватно мнение кой какъв е извън сцената, но впечатленията ми от сцената са: тази, която на последния лайв се пробва да изпее Don't speak на No Doubt заслужава да бъде изритана от Академията на момента. Да оставим настрана факта, че това е най-любимата ми от всички мои любими песни, но това момиче, струва ми се, изобщо няма усет за музика, мелодия и пеене на микрофон. Аууу, толкова фалшиво и лошо изпята от сцена песен, никога в живота си не съм чувала. От останалите единствения, който ми хареса как пее е Марин - невероятен глас вади това момче, а сега, в понеделник, мисля че пя най-добре от всички. Този Деян ми е най-антипатичен като визия и физиономия и най-неприятен като глас (това след онази с Don't speak).
pulled out

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 08, 2005 11:40 pm

Тази с Don't speak беше именно въпросната Весела. Тя сега е номинрана, напълно си го заслужава. Всъщност тя влезе в Академията преди 1 седмица. Всичко около нейното влизане ще си остане мистерия. Девойката е абсолютен музикален инвалид, но явно са я набутали заради актьорските й заложби (завършила е актьорско майсторство).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 09, 2005 12:54 am

Ех село селоооо.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Jun 09, 2005 1:28 am

stars невидело...

Image SHIT ACADEMY Image
Feel the summer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Jun 09, 2005 8:48 am

Като вървеше Биг Брадър и малко се бях зарибил. Сега честно и гордо мога да кажа, че нито веднъж не съм гледал стар академи!
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 09, 2005 9:18 am

Деян по-антипатичен от Марин? Брях...
This is it. Ground zero.