July Morning :)
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
Ааа, не. На Коледа се облажвам с подаръци, тъй че - не, да си живее. Освен това, за теб не знам, но поне аз нямам нищо против да си прекарвам времето в учене, работене и отвреме-навреме вършене на някое и друго общополезно дело, а и Роланд изглежда не намира перспективата за непосилна, така че не виждам какво друго освен собствените ви незрялост и безгрижие може да попречи на пълноценния ви начин на живот, след като някои други хора очевидно успяват в него. Някои ден ще се научите, обаче, и ще кандидатствате за Харвард както си требе... но ще е късно! Муахахахахахаха! О, не, утре пак съм на изпит...
Last edited by Lubimetz13 on Sun Jul 03, 2005 5:10 pm, edited 1 time in total.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Любимец, ти позорен сивоежедневен капиталистически изеднико, ти...
така по-голяма тежест ли има
а то, предполагам, причината Рол да не понася Джулай е щоту е точно ден преди рожденния му ден и цялото внимание е насочено към него :РР
А така или иначе Любимеца е свикнал през цялото време от годината да е център на вниманието и за това не го понася. Мога да си представя какво става с празниците около рождения му ден :Р
така по-голяма тежест ли има

а то, предполагам, причината Рол да не понася Джулай е щоту е точно ден преди рожденния му ден и цялото внимание е насочено към него :РР
А така или иначе Любимеца е свикнал през цялото време от годината да е център на вниманието и за това не го понася. Мога да си представя какво става с празниците около рождения му ден :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Lubimetz13
- Mistborn
Сбърка, защото на първо място не това е причината да се гърча в отвращение пред анемичните рожби на цивилизационната деградация, сред които спадат и ескейпистките хипи движения, макар и да е добро предположение, и на второ място защото няма празници около рождения ми ден - мъртва зона, средата на лятото, абсолютно безветрие... Сигурно Бог преди време сам е нагласил религиозния календар, че да ми остави цял един месец само за мен си, без нищо друго да разсейва околните от светлата ми личност и отдаването на полагащата ми се почит. Така ще да е било, няма друго обяснение.
Моридин, окото ми не трепва пред тези обвинения - не ме е срам от това, което съм :ррр
Моридин, окото ми не трепва пред тези обвинения - не ме е срам от това, което съм :ррр
Last edited by Lubimetz13 on Sun Jul 03, 2005 6:25 pm, edited 1 time in total.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
средата на лятото.. ерм, Юли, не щоту юли хем Рол има РД хем аз имам имен ден, че и той се пада баш по средата, и в такъв случай месецът не е свободен за теб :Р
Август, не се пада баш средата, ма верно не се сещам за разни празници. Значи, залагам на Август. :Р
Познах ли?
)
Август, не се пада баш средата, ма верно не се сещам за разни празници. Значи, залагам на Август. :Р
Познах ли?

-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
- Lubimetz13
- Mistborn
- Mentor Stormcrow
- Smallfolk
Аз посрещнах "морнинга" така...
И той каза:"Да бъде светлина....." и сервитьорката светна лампите и започна да обръща столовете върху масите, след което да чисти....Беше около четири часа и тъкмо се просветляваше. Вярно, не бяхме на плажа, но затова пък с Пешо бяхме заобиколени от море от бирени бутилки...
Между другото знаете ли че Джулай морнинг по същество е езически ритуал, извършван в деня на лятното слънцестоене от Уелските друди в чест на култа към слщнцето - принасяли са човешка жертва, след което са окачвали главата и на клона на някой вековен дъб, докато играели голи в основата му....
И той каза:"Да бъде светлина....." и сервитьорката светна лампите и започна да обръща столовете върху масите, след което да чисти....Беше около четири часа и тъкмо се просветляваше. Вярно, не бяхме на плажа, но затова пък с Пешо бяхме заобиколени от море от бирени бутилки...
Между другото знаете ли че Джулай морнинг по същество е езически ритуал, извършван в деня на лятното слънцестоене от Уелските друди в чест на култа към слщнцето - принасяли са човешка жертва, след което са окачвали главата и на клона на някой вековен дъб, докато играели голи в основата му....

Conversion, software version 7.0,
Looking at life through the eyes of a tire hub,
Eating seeds as a past time activity,
The toxicity of our city, of our city......
When I became the sun,
I shone life into the man's hearts......
Looking at life through the eyes of a tire hub,
Eating seeds as a past time activity,
The toxicity of our city, of our city......
When I became the sun,
I shone life into the man's hearts......
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant