All the leafs are brown and the sky is gray
Moderator: Moridin
ммм есента е красива, изключая подгизването де и 'the first chills of the coming winter'. Красива и цветна, как да не й поискаш ръката
;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Именно, според мен също есента е много красива, и винаги е била любимия ми сезон. Може би защото и аз самия съм роден в късното лято, но някак си есента носи много - не само меланхолия, но и красота, кара те да се замислиш малко повече. Наистина, дъждовете, мъглите и студовете са си неприятни, но това прави всичко още по-живо и разнообразно. Не знам, но някак си самото подготвяне на природата за зимата кара всичко да изглежда някак си по-живо, като последен напън преди зимния сън. Освен това гледката на падащите есенни листа не може да сравни с нищо друго, все едно че природата прави една силна въздишка, преди да си почине за малко. Нещо май съм настроен доста лирично, но ето още една причина да харесвам есента 

This signature is not yet rated
Преди много харесвах есента, когато траеше повече от 2 седмици наистина и не се състоеше основно от дъждове и мъгли
Единствената ми надежда е след този дъждовен и мрачен септември да дойде топъл октомври, а защо не и ноември, както се получава последните години. Но пък зимата вече е друго нещо, обожавам я, така че есента идва малко като подготовка за снега и т.н. Обаче идея си нямате какво е да си затворен в къщи с малко човече, което е свикнало да излиза всеки ден 

За мен важно е да не вали и температурата да е в интервала 5 - 30 градуса, въобще не ми пука кой сезон сме. Може би все пак предпочитам лятото, защото го асоциирам с безкраен мързел, ваканции и подобни хубави неща. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Има ли сезон, който не асоциираш с това?Demandred wrote:За мен важно е да не вали и температурата да е в интервала 5 - 30 градуса, въобще не ми пука кой сезон сме. Може би все пак предпочитам лятото, защото го асоциирам с безкраен мързел, ваканции и подобни хубави неща.

Иначе за мен интервалът е 10-25 градуса.
And you can't dance with a devil on your back...