Какво ще направите, след като завладеете света?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Oct 09, 2005 3:28 pm

Ще видим кой кого, отаку... :twisted:
:shark:
Feel the summer!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Oct 09, 2005 4:44 pm

Абе не знам ама който и от вас да завладее тежко му се пише... На света....
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 09, 2005 5:13 pm

A на него нищо му няма, споко. Виж, за тебе не съм много сигурна... :twisted: :twisted: :twisted:

А, да! И всеки тийн, който чатка неща като "хелп плС БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"; "незнам кои беше тойа идьот ма ас си имам мои критерий" и други подобни ще бъде пратен при американците в Каньона, дето и на него да му дават банани. Аха!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Oct 09, 2005 5:38 pm

Отказвам да ви предупредя, току виж някой взел контрамерки от рано :twisted:
Само ви предупреждавам, че нещата ще са страшни и няма да търпя противници на Светлото Алексисово Бъдеще (тм), така че да си знаете от сега.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 09, 2005 6:20 pm

о, холивуд ще падне, и още как :twisted:
както и Холи Бери и Брат Пит :twisted:
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Oct 09, 2005 8:02 pm

ImageOh, say can you see,
by the down's early light,
what so proudly we hailed
at the twilight's last gleaming...
:shark:
Feel the summer!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 09, 2005 8:03 pm

Долу лапитИ от Брад Пит! Ма виж, за Холи Бери шти помагам! :twisted: :twisted: :twisted:

Уук.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Sun Oct 09, 2005 8:41 pm

ок но Леонардо Ди Каприо може ли? :Р
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Oct 09, 2005 8:53 pm

Тъъъй, да видим за какво ще се сетя...

1. Ще екзекутирам Дейвид Едингс.
  2. Ще се погрижа всички, които са ми помогнали да обсебя властта, да умрат най-късно до половин час след като вече нямам нужда от тях.
  3. Ще се провъзглася за Император и ще обявя престолния си град. Калининград или Манагуа, как мислите?
  4. Ще въведа универсалната парична единица Любимч с изображение на жираф, слон, крава, опосум и пингвин съответно върху банкнотите от пет, десет, трийсет и осем, петдесет и сто Любимча.
  5. Ще взема конституцията на Киргизстан като база за изработване на Десетте Мои Заповеди и ще наредя всички ученици навсякъде по света да ги наизустяват и да бъдат изпитвани върху тях.
  6. Ще наложа непосилен данък на всички свои поданици, включително и на тези от моите поддръжници, които по някакъв начин са преживели точка едно.
  7. Ще екзекутирам Дейвид Едингс отново.
  8. Ще забраня религията и Биг Брадър. Освен ако аз не съм някой от предметите на обожествяване, естествено.
  9. Ще избия всички, които вече са сварили да предявят някакви възражения към мен.
  10. Ще избия всички, които са предявили възражения към предишната точка.
  11. Ще преименувам месец ноември на себе си.
  12. Ще издам заповед, която гласи, че на двайсет и пети март всяка година не трябва да има човек, който да тежи повече от четирийсет и осем килограма.
  13. Ще заровя бомба под всяко кметство в света. С дистанционно управление в калъфката на възглавницата ми.
  14. Ще замонаша Джери Брукхаймър. Или, още по-добре, ще го назнача да ръководи отдела по имперската пропаганда.
  15. Ще обявя официален ден на фикусите, в който пред всеки фикус на земното кълбо ще бъдат изгаряни ритуални жертвоприношения - жито, кози, пари и части от Хариет.
  16. От време на време ще налагам сух режим в Русия. Ей така, за кеф... Разбира се, тия режими ще бъдат кратки, защото все пак искам след тях да ми остане свят, който да управлявам...
  17. Ще заповядам всички рула тоалетна хартия на света да са изписани с Белгариадата.
  18. Ще забраня всички песни, влезли в Топ 5 на която и да е от безбройните класации на MTV.
  19. ...
  20. ...
[/b]

По-дяволите, нищо не се сещам; това не е и една десета от нещата, които ще направя, но просто нямам време да продължавам. Повярвайте, когато моето време дойде, ще бъде забавно...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 09, 2005 9:45 pm

Ще издам заповед, която гласи, че на двайсет и пети март всяка година не трябва да има човек, който да тежи повече от четирийсет и осем килограма.
ИЗРОД, това е непосилно! :evil:

*поне за мен
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Oct 09, 2005 9:50 pm

... Ми тъй де, че каква друга причина бих могъл да имам?

Освен това, на мен не би ми създало проблеми :Р

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Oct 09, 2005 9:55 pm

Дааа бе, как пък никъде не пише, че Елейн е виновна за всичко :evil:! Нека качим килата до 60, така повече ще мога да се справя, а?! :?

Освен това със слаботелесни ще си сринеш икономиката :lol:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sun Oct 09, 2005 10:35 pm

Ъммм... Хайде да кажем 75 и да си стиснем ръцете, а аз ще поработя по въпроса, а? :oops: :oops: :oops:

А ве, Лю, как ше замонашиш Джери Брукхаймър без религия? Де ше го замонашиш? Специален монастир ли ше му избичиш, що ли? Т'ва едно. Второ: ти случайно да си Тъмния? :oops: :oops: :oops:

Уук.

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Oct 09, 2005 10:43 pm

Естествено, че ще му избича специален манастир, Марф, не си чела достатъчно внимателно - религиите са забранени само дотолкова, доколкото почитат други богове освен мен... :ррр А колкото до втория въпрос... Да, аз съм Тъмния. В някои моменти го докарвам и на Боно от U2.

Четирийсет и осем килограма, казах, и четирийсет и осем си остават! Всички ще се мъчите, ще слабеете и ще се потите, иначе за какво ми е тоя свят!?

Eneya
Misting

Post by Eneya » Mon Oct 10, 2005 3:17 pm

1. Няма да се настанявам в замък/къща, каквото и да е, където има тайни проходи.
2. Няма да разрешавам да се снимат филми от типа на Д.Е.Б.С, Спайдър-мен или недай си боже - един не тъп американски филм.
3. ще задължа всички политици да се справят с доход около 200 лв и периодично ще им вдигам цената на храната, парното, тока и пр. а и няма да им се плаща 1, 2, 3, 4 и 13 заплата.
4. ще забраня всякакви реалити шоута от типа на Биг Брадър, Красавицата и Отличникът и ко.
5. Всички фанатици(независимо каква религия изпоядват) ще бъдат събрани и откарани на малко островче, по възможносрют, безлюдно.
6. ще се постарая да оправя икономиката
7. ще забраня списването на жълти вестници.
8. ще поръчам да ми доставят където живея всички книги, които някога съм искала да прочета. ;)
9. Ако до двайсет години не съм успяла да се справя с проблемите на света, ще си изтегля 1 000 000 долара/евро и ще замина на хавайски остров. + книгите. ;)
Image