Какво ще направите, след като завладеете света?
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
- JaimeLannister
- Forsaken
Отказвам да ви предупредя, току виж някой взел контрамерки от рано
Само ви предупреждавам, че нещата ще са страшни и няма да търпя противници на Светлото Алексисово Бъдеще (тм), така че да си знаете от сега.

Само ви предупреждавам, че нещата ще са страшни и няма да търпя противници на Светлото Алексисово Бъдеще (тм), така че да си знаете от сега.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Lubimetz13
- Mistborn
Тъъъй, да видим за какво ще се сетя...
По-дяволите, нищо не се сещам; това не е и една десета от нещата, които ще направя, но просто нямам време да продължавам. Повярвайте, когато моето време дойде, ще бъде забавно...
- Ще екзекутирам Дейвид Едингс.
- Ще се погрижа всички, които са ми помогнали да обсебя властта, да умрат най-късно до половин час след като вече нямам нужда от тях.
- Ще се провъзглася за Император и ще обявя престолния си град. Калининград или Манагуа, как мислите?
- Ще въведа универсалната парична единица Любимч с изображение на жираф, слон, крава, опосум и пингвин съответно върху банкнотите от пет, десет, трийсет и осем, петдесет и сто Любимча.
- Ще взема конституцията на Киргизстан като база за изработване на Десетте Мои Заповеди и ще наредя всички ученици навсякъде по света да ги наизустяват и да бъдат изпитвани върху тях.
- Ще наложа непосилен данък на всички свои поданици, включително и на тези от моите поддръжници, които по някакъв начин са преживели точка едно.
- Ще екзекутирам Дейвид Едингс отново.
- Ще забраня религията и Биг Брадър. Освен ако аз не съм някой от предметите на обожествяване, естествено.
- Ще избия всички, които вече са сварили да предявят някакви възражения към мен.
- Ще избия всички, които са предявили възражения към предишната точка.
- Ще преименувам месец ноември на себе си.
- Ще издам заповед, която гласи, че на двайсет и пети март всяка година не трябва да има човек, който да тежи повече от четирийсет и осем килограма.
- Ще заровя бомба под всяко кметство в света. С дистанционно управление в калъфката на възглавницата ми.
- Ще замонаша Джери Брукхаймър. Или, още по-добре, ще го назнача да ръководи отдела по имперската пропаганда.
- Ще обявя официален ден на фикусите, в който пред всеки фикус на земното кълбо ще бъдат изгаряни ритуални жертвоприношения - жито, кози, пари и части от Хариет.
- От време на време ще налагам сух режим в Русия. Ей така, за кеф... Разбира се, тия режими ще бъдат кратки, защото все пак искам след тях да ми остане свят, който да управлявам...
- Ще заповядам всички рула тоалетна хартия на света да са изписани с Белгариадата.
- Ще забраня всички песни, влезли в Топ 5 на която и да е от безбройните класации на MTV.
- ...
- ...
По-дяволите, нищо не се сещам; това не е и една десета от нещата, които ще направя, но просто нямам време да продължавам. Повярвайте, когато моето време дойде, ще бъде забавно...
ИЗРОД, това е непосилно!Ще издам заповед, която гласи, че на двайсет и пети март всяка година не трябва да има човек, който да тежи повече от четирийсет и осем килограма.

*поне за мен
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Lubimetz13
- Mistborn
Дааа бе, как пък никъде не пише, че Елейн е виновна за всичко
! Нека качим килата до 60, така повече ще мога да се справя, а?! 
Освен това със слаботелесни ще си сринеш икономиката

Освен това със слаботелесни ще си сринеш икономиката

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Lubimetz13
- Mistborn
Естествено, че ще му избича специален манастир, Марф, не си чела достатъчно внимателно - религиите са забранени само дотолкова, доколкото почитат други богове освен мен... :ррр А колкото до втория въпрос... Да, аз съм Тъмния. В някои моменти го докарвам и на Боно от U2.
Четирийсет и осем килограма, казах, и четирийсет и осем си остават! Всички ще се мъчите, ще слабеете и ще се потите, иначе за какво ми е тоя свят!?
Четирийсет и осем килограма, казах, и четирийсет и осем си остават! Всички ще се мъчите, ще слабеете и ще се потите, иначе за какво ми е тоя свят!?
1. Няма да се настанявам в замък/къща, каквото и да е, където има тайни проходи.
2. Няма да разрешавам да се снимат филми от типа на Д.Е.Б.С, Спайдър-мен или недай си боже - един не тъп американски филм.
3. ще задължа всички политици да се справят с доход около 200 лв и периодично ще им вдигам цената на храната, парното, тока и пр. а и няма да им се плаща 1, 2, 3, 4 и 13 заплата.
4. ще забраня всякакви реалити шоута от типа на Биг Брадър, Красавицата и Отличникът и ко.
5. Всички фанатици(независимо каква религия изпоядват) ще бъдат събрани и откарани на малко островче, по възможносрют, безлюдно.
6. ще се постарая да оправя икономиката
7. ще забраня списването на жълти вестници.
8. ще поръчам да ми доставят където живея всички книги, които някога съм искала да прочета.
9. Ако до двайсет години не съм успяла да се справя с проблемите на света, ще си изтегля 1 000 000 долара/евро и ще замина на хавайски остров. + книгите.
2. Няма да разрешавам да се снимат филми от типа на Д.Е.Б.С, Спайдър-мен или недай си боже - един не тъп американски филм.
3. ще задължа всички политици да се справят с доход около 200 лв и периодично ще им вдигам цената на храната, парното, тока и пр. а и няма да им се плаща 1, 2, 3, 4 и 13 заплата.
4. ще забраня всякакви реалити шоута от типа на Биг Брадър, Красавицата и Отличникът и ко.
5. Всички фанатици(независимо каква религия изпоядват) ще бъдат събрани и откарани на малко островче, по възможносрют, безлюдно.
6. ще се постарая да оправя икономиката
7. ще забраня списването на жълти вестници.
8. ще поръчам да ми доставят където живея всички книги, които някога съм искала да прочета.

9. Ако до двайсет години не съм успяла да се справя с проблемите на света, ще си изтегля 1 000 000 долара/евро и ще замина на хавайски остров. + книгите.