„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Сега ако вземе някой да ги разкара и от shadowdance, няма да е никак лошо. Не знам откъде е Java script-а и за какво е оптимизиран, ама ако отворя няколко таба в мозилата при мен и нещата стават много грозни. Добре че имам Ctrl-Alt-Esc...
Аз мога ли да кажа, че който се е постарал, си заслужава похвалите, но...
Долу легендата на форумите не е сменена с 'играчките за елха' в различни цветове. При толкова много вече направено, това едва ли ще отнеме кой знае колко време.
Иначе при мен няма пробелми, всичко си зарежда с нормалната скорост.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Навън има повече от достатъчно сняг, благодаря. А и това "коледно настроение" още малко и от чешмата ще потече и ще почне да ми се гади от него.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ам, в момента на мен не ми изкарва топките при означенията на форумите...
едит: Странно, оправиха се сами след известно време...
втори едит: А сега не ми изкарва само червените топки за нови теми...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Алекс, иконките долу не са оправени, щото все едно използват същата легенда и за вътрешните форуми, където са си оставени старите (и по-малки). Реших, че не е толкоз проблем.
Обмислям да сложа опция за спиране на снежинките в профила и толкоз JSто наистина е тежко, като постои повече в бекграунда и почва май да дава дефекти и CPU 50%
Мен много ме радва
Слушкам си коледна музика, гледам си коледен форум, обичам коледните украси, точно щото създават хубаво коледно настроение
Аз предложих на Мор да пуснем и накаква коледна темичка към форума, но май ще дойде прекалено "коледното" на някои хора