Съжелявам за флуда, но копелеценцата...
Moderator: Moridin
- Freddy Krueger
- Adept
- Amos Trask
- Aes Sedai
Момченце, освен че си нагъл, си и много прост.inkheart wrote:Оф, пускам тука щото просто като гледам тоя дето го е направил толкова и обича и вас. Ама като толкова много искаш мога да подам жалба срещу Роланд в съда

Освен това не пише на латиница, камо ли с 6-тици.Marfa wrote:Между другото, на Рол в кюто никът му се изписва така: Roland_of_Gilead - с долни тиренца тоест. Тоя т'ва го е не знаел![]()

Feel the summer!
- Couatl
- Sorcerer
Не че не може рол да си смени всички тия работи междудругото;)Amos Trask wrote:Освен това не пише на латиница, камо ли с 6-тици.Marfa wrote:Между другото, на Рол в кюто никът му се изписва така: Roland_of_Gilead - с долни тиренца тоест. Тоя т'ва го е не знаел![]()
И дяволчето му не се вижда... И въобще кво се обясняваме - очевадно аматьорско е тва.
Амосе, ква е тая агресия, бе човек? Ще си докараш някой инсулт...
...
Има си причина човека. Като нямаш идея не се меси...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Сори, знам, че не е красиво, но не може едни дечица да ти се въртят постоянно "из къщи" и да подпитват и обвиняват приятелите ти заради своята собствена глупост. При това въпросните дечица (да не използвам по-силни думи) неведнъж са изливали помия в наша посока, пък сега се правят на невинни жертви. Какво очакват, да им окажеме хуманитарна помощ ли? Е, медицината още не е измислила начин за присаждане на акъл.Night Wanderer wrote:Амосе, ква е тая агресия, бе човек? Ще си докараш някой инсулт...
Лично аз не съм злопаметен - както всеки съм правил грешки и говорил глупости - но поне съм имал лицето да поискам прошка преди отново да правя опити да общувам с човека (хората), които съм обидил. Другото е чиста наглост, която ми е невъзможно да толерирам.

Feel the summer!