Puzzle Quest
Moderator: AlDim
Мани, голяма краста е...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
всъщност не. с някои класове просто се тръгва по-бавно.Delegat wrote:Играта е голяма зарибявка, но е и доста небалансирана - Warrior >>> all
лек проблем е по-скоро кривата - тръгваш трудно, но в един момент, като вдигнеш цитаделата, събереш руни и се накичиш целия с insane и legendary айтъми, минаваш през всичко (вкл. последния бос) от раз и няма особено предизвикателство.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Moridin
- Global Moderator
Аз не можах да я подкарам, май не се харесва твърде с вистата. Иска някви directX9 dll-ки (не онези, които вървят с пача за инсталацията), в нета викат да си преименуваш една подобна на исканата, ма аз изобщо нямам таквизи, пък нещо не съм убеден, че ще си дърпам... абе ще видим, кат имам време, ше се позанимавам пак.
This is it. Ground zero.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
НЕ Е ЧЕСТНО
. Опитвах се да си инсталирам 3 различни игри в рамките на месеца и трите не мога да ги инсталирам, щото съм тъпа пача, това е ясно. Ама Пъзел Куеста е супер елементарен за инсталиране И пак не тръгва. Добавих си в директорията на играта двата липсващи .dll файла, но при стартиране от иконката ми казва, че ми липсва d3dx9_28.dll, който НЕ Е от файловете в пача. Просто думи нямам, омазах Сетлърс 6, омазах Опоузинг Фронтс, ся и тва няма да го подкарам. 
Едит: Свалих си пача от официалния сайт - same, същият ДЛЛ файл липсва при стартиране.
Едит 2: Нито в Add/Remove Programs я има играта да я деинсталирам, нито в директорията има uninstall файл, нито в старт менюто при програмите има Uninstall Puzzle Quest >.<

Едит: Свалих си пача от официалния сайт - same, същият ДЛЛ файл липсва при стартиране.
Едит 2: Нито в Add/Remove Programs я има играта да я деинсталирам, нито в директорията има uninstall файл, нито в старт менюто при програмите има Uninstall Puzzle Quest >.<
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Качи си просто последния диркетХ. Това ти е проблема.Elayne wrote:НЕ Е ЧЕСТНО. Опитвах се да си инсталирам 3 различни игри в рамките на месеца и трите не мога да ги инсталирам, щото съм тъпа пача, това е ясно. Ама Пъзел Куеста е супер елементарен за инсталиране И пак не тръгва. Добавих си в директорията на играта двата липсващи .dll файла, но при стартиране от иконката ми казва, че ми липсва d3dx9_28.dll, който НЕ Е от файловете в пача. Просто думи нямам, омазах Сетлърс 6, омазах Опоузинг Фронтс, ся и тва няма да го подкарам.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Проблемът е, че вече изтрих нещо от играта, в пристъп на ярост и сега ще се наложи да я изтрия цялата (някак си; не знам как при все, че ънинстал няма никъде или аз поне не виждам, освен ако леймърски не си затрия просто директорията), да я сложа пак и да, да си сложа новия ДХ, мерси, Даниеле, нямаше да се сетя, че тва ми е проблемът
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Най-идиотското в цялата история е, че за тях вероятно технически не е хаппсолютно никакъв проблем да сложат един куп DLL файлове в инсталатора, но... може би... просто... нямат право
:< 
И... не, спокойно... няма да започвам сега с темата за свободното разпространение на софтуер и разликите между различните лицензи и к'во ли не, ама... то само си се вижда

И... не, спокойно... няма да започвам сега с темата за свободното разпространение на софтуер и разликите между различните лицензи и к'во ли не, ама... то само си се вижда

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.