Archlord

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 20, 2007 10:53 am

Ми като начало ти трябва ъпгрейд за оръжие и после просто го слагаш на съответното, както би сложил и боя.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Tue Feb 20, 2007 10:56 am

Хм странно, или не съм срещал такова чудо или не съм обърнал достатъчно внимание. А я кажете гилдия имате ли в GW?
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 20, 2007 11:04 am

Аха, казва се Shadowdance (много неочаквано :P )... Но сме малки и затворени, де...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Tue Feb 20, 2007 11:13 am

Аз съм в BRG(Българска ролева гилдия), ние сме доста, но рядко се събираме да играем. ;)
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Feb 20, 2007 11:54 am

Зная ви, даже бяхме в един алианс дълго време. Аз бях лидера на Smaller Gods [SmrG], по-късно преименувана в Pathetic Arithmetic [Pi] :P

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Tue Feb 27, 2007 10:41 am

http://community.codemasters.com/forum/ ... p?t=162350 Тук има безплатни Trial Key-ове само трябва да си вземете един и да си свалите client-а от някой пиратски сайт(май в zamunda го имаше).
Sig by me

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Aug 18, 2007 12:50 pm

Тестих спомената игра, която вече е изцяло безплатна.

The Good:

+ Идеята един играч да се превърне в Archlord и да е върховен владетел на света
+ Наличието на награди за главите на разни играчи
+ Някои доста красиви гледки

The Bad:

- Най-кошмарното управление, с което съм се сблъсквал. Камерата смуче а самите контроли са адски неудобни.

- Pathfinding -- няма такова животно. Героят ти може да се движи от точка А до точка Б САМО ако е права линия при това без да има препятствия по пътя. Даже цветенце да има той просто забива и застава пред него.

- Безумно скучни куестове и тотален грайнд. Играта е на принципа излез и убий ниския левел гадинки, върни се и продай луутнатото и пак така до безкрай. Пълна скръб. Наличието на 70+ нива не помага особено за разнообразяване на играта

- Никакво разнообразие в класовете. Да има три раси и на теория 8 възможности за игра, но напрактика всичко се свежда до Файтър, Рейнджър и Маг (като за елфите са достъпни само последните две).

- Озвучаването смуче. Два -три вида звуци за 5 часа цъклене и обикаляне и точно 1 музикална тема... Аре няма нужда.

До някъде схващам защо от gamespot са и дали 2.7/10 :) Ако човек за пръв път се захваща с ММО, може и да му е интересно за около час-два, но при наличието на толкова дуги доказано по-добри игри...

Лична оценка 3-3.5/10
Не си струва.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Sun Aug 19, 2007 9:55 am

Падат все по-ниско. Освен ако не започнат да плащат на играчите си, че си губят времето с гриндене, то в момента са на дъното. :lol:
Sig by me

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Fri Aug 24, 2007 4:18 pm

Изтеглих я от локала,стартирах я,изписа ми,че ще тегли към 6-7 гб пачове и я изтрих. :) Пък и е малко съмнително игра,която е вече изцяло безплатна да е що годе добра.

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Sat Aug 25, 2007 8:25 am

Пачовете действително са не повече от 1.5ГБ. Лошото е, че при теб clien-та се е свързал с азиатския съпорт, а там да далеч напред с пачовете и expansion-ите. И на мен ми се случи два пъти, след преинсталация на win-а и се оправя като се изтрие играта и се инсталира отново.

А иначе за това, че я направиха безплатна беше голяма грешка. Опитват се да припечелят някой лев от купуването на готини айтъми онлайн, но едва ли ще им се получи. Единственото което направиха беше да ядосат платилите по 80 лева за акаунти те, а повечето играчи имат по 6-7 закупени копия на играта, та си представете колко се разочачовха. За съжаление тази игра няма бъдеще в Европа и е по-добре отново да се съсредоточат върху LOTRO.
Sig by me