А точно Baldur's Gate 2 има толкова разкошна графика, че няма на къде - само като излезнеш на Waukeen's Promenade ти спира дъха.
За графиката при игрите
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Ми да прав си - идва 2007. И все пак нали се сещаш, че винаги Quake 1,2,3 ще си останат по-играни
Онзи ден правихме мрежа на кооперативка на Serious Sam 1 и броя годинки не ни спряха. Warcraft 3 беше провал като игра. А графиката и беше точно толкова анимационна, че да те кефи.
А точно Baldur's Gate 2 има толкова разкошна графика, че няма на къде - само като излезнеш на Waukeen's Promenade ти спира дъха.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Обективна реалност:) Боли го некой съгласен ли си или не си:)inkheart wrote:Не съм съгласен че Quake e по-игран от Ънриъла
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Yann бпатче и мене ме боли ония че вие сте играли бозавия Куийк повече от ЪнриълаYan wrote:Обективна реалност:) Боли го некой съгласен ли си или не си:)inkheart wrote:Не съм съгласен че Quake e по-игран от Ънриъла
На пук пък Ънриъла поне има некви наченки на сюжет докат куейкът до третата част вече се изтърка много стана като Кънтъра==
Научи се да пишеш на български първо, после давай експретно мнение:)inkheart wrote:Yann бпатче и мене ме боли ония че вие сте играли бозавия Куийк повече от ЪнриълаYan wrote:Обективна реалност:) Боли го некой съгласен ли си или не си:)inkheart wrote:Не съм съгласен че Quake e по-игран от Ънриъла
На пук пък Ънриъла поне има некви наченки на сюжет докат куейкът до третата част вече се изтърка много стана като Кънтъра==
Сега ако ми кажеш, че си играл Ънриъл заради сюжета...
Правилата на бордгейминга:
БТВ са се връщам от една метълска клъчма у младост 4 Не се правя на интересен но просто съм пиян като тараба и едвам уцелвам клавишите а все още не мога да намеря точката на тая проклета клавиатура=
Без майтап Ънриъла найстина има бая як сюжет== Ако го провериш ще разбериш че найстина не е чак толкова зле===
Без майтап Ънриъла найстина има бая як сюжет== Ако го провериш ще разбериш че найстина не е чак толкова зле===
- The Dragon
- Elder God
Я чакай малко - кога е излизал нов мултиплейърен Куейк? Последния беше 3. И наистина ли ти дреме защо на последната карта е все Малкълм.
А специално Нереалните Турнири след първия вървят прогресивно надолу - скоростта на играта става все по-бавна, а оръжията все по маломощни. Единствената пуцалка която има свястна мултиплейър част излязла в последните 4 години е Painkiller.
А специално Нереалните Турнири след първия вървят прогресивно надолу - скоростта на играта става все по-бавна, а оръжията все по маломощни. Единствената пуцалка която има свястна мултиплейър част излязла в последните 4 години е Painkiller.
Сори Драгъне ама май не си много наясно с УТ и пуцалките наизлезли в последните години. В първият УТ накрая се биеш с Xan.Във 2003 с Малкълм а в 2004 на финала се срещаш или с Gorge, ili sas Skaarj Leader...
Последният Мулти Quake, дето излезе е Quake Wars. А единственята свястна мулти пуцалка в последните години си е Battlefield
)) А в последно време сичко крадне яко от батълфийлда Quake Wars.... Halo Wars - иде скоро
Дори УТ крадне от Батъла идей
Последният Мулти Quake, дето излезе е Quake Wars. А единственята свястна мулти пуцалка в последните години си е Battlefield
- The Dragon
- Elder God
Quake Wars излиза юни 2007. Така че, тепърва ще го видим що за хава е. Така или иначе кой е финалния бос в UT няма никакво значение - обидно лесни са - даже са по лесни от Xaero, който е пишлме и без това.
Батълфийлд като геймплей няма нищо общо с Quake/ UT серията които никога не са имали качествена отборна игра - за какво го шибаш дет не му е мястото?
В UT/Quake всичко се върти около качествен deathmach на който са прилепени понякога тийм хави. Практически във всеки UT/Quake група от добри играчи които играят соло могат да наритат екип от добре координирани но по-слаби играчи. Това за battlefield остро не е вярно.
Батълфийлд като геймплей няма нищо общо с Quake/ UT серията които никога не са имали качествена отборна игра - за какво го шибаш дет не му е мястото?
В UT/Quake всичко се върти около качествен deathmach на който са прилепени понякога тийм хави. Практически във всеки UT/Quake група от добри играчи които играят соло могат да наритат екип от добре координирани но по-слаби играчи. Това за battlefield остро не е вярно.
Нека се върнем малко към темата става ли? Ако толкова ви се спами направете си нова тема “непрофесионален мултиплейър гейминг в ШД” и тва е.
По темата: Ами 2007 е баси. Напук на почти всички преди мен искам да кажа, че визията си е фактор и то ОСНОВЕН за начина, по който една игра се възприема от когото и да било. Сега, и аз съм на мнение, че геймплеят прави играта и те кара да се връщаш към нея, не графиката. ФИЪР е велика игра заради механиката на “забавянето” и атмосферата, които обаче в комбинация с издухващата визия правят играта незабравима...Прей е велика игра заради ЛУДИЯ дизайн на нивата, които също с глупава графика едва ли някой би пипнал.....И за финал – Обливиън се води жесток заради геймплея си, но се слави и заради графиката си. Мисълта ми е, че наистина добрите игри (дори шутърите) са преди всичко такива заради геймплея си, а не заради визията си и тя е нещо прекрасно, което трябва да се взема предвид, но графика игра не прави. Обаче в 2007 хората като пускат нова игра на новия си комп за по 1500-2000 лв определено очакват да видят нещо страхотно като графика и като не го видят отиват да псуват разработчика по форуми и в ревюта.
По темата: Ами 2007 е баси. Напук на почти всички преди мен искам да кажа, че визията си е фактор и то ОСНОВЕН за начина, по който една игра се възприема от когото и да било. Сега, и аз съм на мнение, че геймплеят прави играта и те кара да се връщаш към нея, не графиката. ФИЪР е велика игра заради механиката на “забавянето” и атмосферата, които обаче в комбинация с издухващата визия правят играта незабравима...Прей е велика игра заради ЛУДИЯ дизайн на нивата, които също с глупава графика едва ли някой би пипнал.....И за финал – Обливиън се води жесток заради геймплея си, но се слави и заради графиката си. Мисълта ми е, че наистина добрите игри (дори шутърите) са преди всичко такива заради геймплея си, а не заради визията си и тя е нещо прекрасно, което трябва да се взема предвид, но графика игра не прави. Обаче в 2007 хората като пускат нова игра на новия си комп за по 1500-2000 лв определено очакват да видят нещо страхотно като графика и като не го видят отиват да псуват разработчика по форуми и в ревюта.