Идиот ли е Буш?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Mar 31, 2007 11:49 pm

Е... САЩ не са подложени на геноцид, нали?! Освен интелектуален такъв, ама той е доста отпреди Буш все пак :neutral: Виж, попадна ми днес една статия за младежката организация "Наши" в СССР... Оф, обърках се, таковата, в Русия, от която ми настръхна косата. Начи, Буш е дебил. По туй спор няма. Все едно да спорим дали дедото на Симеон Трети Хасан Първи е със забавено умствено развитие. Ся, обаче факт е, че хора като Гор Видал, Ноам Чомски, моят човек Дж. Р. Р. Мартин и всякакви други ентелектуалци открито твърдят, че Буш е идиот, по NBС правят предаване, в което обмислят каква е вероятността Буш да е идиот и т.н., а още са живи, което все пак е някакъв плюс. Верно, могат да те арестуват на летището, понеже си носиш ампула аналгин в ръчния багаж, което доказва тезата ми, че Буш е идиот, ама чак пък геноцид...

Докато в ССС... така де, в Русия, се правят "спонтанни" паради в чест на седмата година от президенстването на Путин, в които млади симаптични хора танцуват по спонтанен севернокорейски почин около пана със светещи надписи "Вперед, поколение Путина!!!", гледат злобно малцинството, което не получава епилептични припадъци от възторг по Вожда и не декламира оди в негова прослава, а в същото време по новините примерно съобщават за поредния руски журналист от поредната в списъка опозиционна медия, който е загинал при неизяснени обстоятелства, а медията, кой знае що, вероятно поради задълбочаваща се липса на персонал, спира да функционира. Да се готви следващата по азбучен ред. На тея хунвейбиноподбни младоци в Русия напоследък им викали "нашисти" btw. Бахти честно...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Apr 01, 2007 12:14 am

Марфе, така е, уви. Но на нашите комунисти убийци поне сме им свикнали.

За търговците на смърт на власт в САЩ по-добре да не задълбавам. Приеми, че съм имал предвид изтребването на американски войници с прясно продадени американски оръжия. И си спомнете, че Ал Кайда е създадена и поддържана от американците.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Apr 04, 2007 5:24 pm

Ахмадинеджад подари живота на 15-те моряци
04 април 2007 / News.dir.bg
Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад обяви, че помилва и освобождава 15-те британски моряци, задържани на 23 март в Иран. Точните думи на президента, цитирани от BBC, са, че те ще бъдат освободени като "подарък" (gift) за Великобритания.
Ахмадинеджад повтори обвиненията срещу матросите, които "нахлули в иранска територия". Въпреки това те ще бъдат освободени като подарък към Великобритания, каза той по време на пресконференция. Той съобщи също така, че награждава с медал за храброст военния командир, който плени 15-те британски моряци. Според Великобритания те са били в иракски води, изпълнявайки мисия на ООН. Минути след това говорителят на Даунинг Стрийт съобщи, че приветства решението и започва да проучва как и кога ще бъдат пуснати на свобода пленниците. Преди дългоочакваното съобщение Ахмадинеджад отправи многословни нападки срещу Съвета за сигурност на ООН, че не е попречил на окупацията на Ирак и “на престъпленията в Палестина”. Така се слага край на заложническата криза, започнала на 23 март.
Научил си е уроците. Кефи. Единственото по-лошо от осъждането на невинен, е неговото помилване:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 10, 2007 9:24 pm

Spoiler: show
Image
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

sauron
Paragon

Post by sauron » Thu Apr 12, 2007 7:14 pm

това от серията "намерете разликите" ли е? :mrgreen:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 12, 2007 7:33 pm

Не знам, но физиономиите на Буш са доста по-смешни отколкото на братчедите.

Не че това има някакво значение, де. "Хората" зад него и стотиците милиони идиоти, които го (пре)избраха, имат значение.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 17, 2007 12:19 pm

еми да,доказа го и с изявлението си след масовото убийство от вчера.Не знам за вас ама аз грам емоция не видях у него :shock:
Image

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Apr 17, 2007 12:21 pm

herairness wrote:еми да,доказа го и с изявлението си след масовото убийство от вчера.Не знам за вас ама аз грам емоция не видях у него :shock:
Линк?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 17, 2007 12:38 pm

Но идеа,аз го гледах директно включване по СНН
Image

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Tue Apr 17, 2007 1:27 pm

собствено нямам никакъв проблем да се включа в която и да е тема за идиоти, но някак си трябва особено да бъда провокиран.

herairness, ето го изказването

http://www.youtube.com/watch?v=qPCjIXEu_tA

каква емоция трябва да бъде представена за да се удоволетвори идиотската ти представа за емоционална адекватност след подобна трагедия?!?!
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Apr 17, 2007 1:47 pm

Да не кажа, че този път се предтсави както трябва. Ако помни някой с принцеса Даяна, дето кралицата не искаше да направи обръщение, е по-късно направи, но първоначално не искаше, та дори и флага не свали, чак по-късно в деня стана и това - това е идиодска постъпка, Буш се предтсави на ниво, поне този път, видях го да се държи като истински президент.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Apr 17, 2007 1:51 pm

Има си обица на ухото след 11-ти септември... "Парен каша духа", тоест, изложиш ли се веднъж, хубаво е да не се повтаря...
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Tue Apr 17, 2007 1:56 pm

трубадур wrote:Да не кажа, че този път се предтсави както трябва. Ако помни някой с принцеса Даяна, дето кралицата не искаше да направи обръщение, е по-късно направи, но първоначално не искаше, та дори и флага не свали, чак по-късно в деня стана и това - това е идиодска постъпка, Буш се предтсави на ниво, поне този път, видях го да се държи като истински президент.

трубадур, верно е, че темата е за идиоти, ама баси и аналогията направи, разбираш ли... Нерде принцеса Даяна, автомобилна катастрофа и кралицата, нерде психопат разстрелва десетки в университет и реакция на президента
Ако така ще постъпваш,
нищо не би постигнал,
а хората ще го нарекат глупост.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Tue Apr 17, 2007 2:17 pm

Ставаше въпрос за адекватни и идиотски реакции. В двата случая има смърт, държавни глави и как отреагират. Сега ако бях казал нещо за Кения, някой като чели знае за какво става въпрос, ама тука са личности познати на всички, за добро или зло. Ставаше въпрос, че тогава кралицата се омаза, докат Буш сега се държи.
Като каза "темата е за идиоти" не обиди само мен.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 17, 2007 3:25 pm

simple_stupid, трубадурът беше единственият тук на твоето мнение в случая. :lol:

На Буш като му пука толкова, що не забрани оръжията, а? :? Много ясно, че като дадеш достъп до оръжия на 300 милиона, половината от които кухи лейки, една десета от които пък пълни идиоти, подобни "инциденти" ще се случват изключително редовно. Обратното би било много учудващо. :roll: