Е... САЩ не са подложени на геноцид, нали?! Освен интелектуален такъв, ама той е доста отпреди Буш все пак

Виж, попадна ми днес една статия за младежката организация "Наши" в СССР... Оф, обърках се, таковата, в Русия, от която ми настръхна косата. Начи, Буш е дебил. По туй спор няма. Все едно да спорим дали дедото на Симеон Трети Хасан Първи е със забавено умствено развитие. Ся, обаче факт е, че хора като Гор Видал, Ноам Чомски, моят човек Дж. Р. Р. Мартин и всякакви други ентелектуалци открито твърдят, че Буш е идиот, по NBС правят предаване, в което обмислят каква е вероятността Буш да е идиот и т.н.,
а още са живи, което все пак е някакъв плюс. Верно, могат да те арестуват на летището, понеже си носиш ампула аналгин в ръчния багаж, което доказва тезата ми, че Буш е идиот, ама чак пък геноцид...
Докато в ССС... така де, в Русия, се правят "спонтанни" паради в чест на седмата година от президенстването на Путин, в които млади симаптични хора танцуват по спонтанен севернокорейски почин около пана със светещи надписи "Вперед, поколение Путина!!!", гледат злобно малцинството, което не получава епилептични припадъци от възторг по Вожда и не декламира оди в негова прослава, а в същото време по новините примерно съобщават за поредния руски журналист от поредната в списъка опозиционна медия, който е загинал при неизяснени обстоятелства, а медията, кой знае що, вероятно поради задълбочаваща се липса на персонал, спира да функционира. Да се готви следващата по азбучен ред. На тея хунвейбиноподбни младоци в Русия напоследък им викали "нашисти" btw. Бахти честно...