Април '07
Вчера изгледах Добрият пастир и останах очарован. Филмът е страхотен. Един от най-хубавите филми, които съм гледал напоследък. Даже мисля да повторя на кино, защото филмът определено си заслужава второ гледане (трудно е да навържеш всичко само от едно гледане). Единствения проблем на филма е дължината му според мен (поне два часа и половина беше). Някак си като въздействие и като стил ми напомня Мюнхен на Спилбърг. Хареса ми интелигентния начин по който е поднесена историята (а не като за типичния американски зрител, зажаднял за пуканки и лесно смилаема история, обяснена като за дебили, да не би случайно да пропуснеш нещо).
Супер! На това и разчитах. Ше се гледа тоя петък.
Ти на предпремиера ли отиде?
Като се замисля, по-скоро е било на компа. 
Ти на предпремиера ли отиде?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе филмът наистина е много добър, поне на мен ми хареса много, но не смятам, че твърде много хора ще го харесат. Основният проблем е, че противно на това, което историята подсказва, филмът изобщо не залага на екшъна, нито на политически интриги (които са на заден фон), а е по-скоро драма около героя на Мат Деймън, и най-вече около дилемата докъде може да стигне човек, без да изгуби себе си. Обаче, според мен много хора изобщо няма да ги развълнува това, затова очаквам филма да бъде определен като скучен. Това не ми пречи да го харесам, но дори в "Мюнхен" имаше повече екшън, само да отбележа.
This signature is not yet rated
Аз, разбира се, отдавна съм подготвен, но е чудесно, че предупреждавате хората. Филмът наистина получи много критики и "скучен" е само една от тях. Аз отивам заради актьорите и мууда.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

А и какво лошо има човек да харесва естетично красивото в женското тяло (в случая, за мен лично, най-вече ЛИЦЕ) и визия?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
"'Колко ме обичаш?" spред повечето мнения, които открих, е доста глупав филм, така че аз го прпуснах като беше на феста в Пловдив. Но пък имало голи сцени с Моника, така че за нейните фенки може и да се окаже хубав... 

Last edited by Demandred on Tue Apr 03, 2007 2:45 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!