Номинации за Еврокон 2007
Moderator: Moridin
Ми аз отказвам да участвам в тая мацаница там за списанията.
Last edited by Xellos on Fri Sep 14, 2007 10:49 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Уф как се издразних
Ощипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...Той какво очаква? Всички, които са от Shadowdance да не гласуват...или да гласуват за другите списания, защото едва ли не не е етично да се гласува за Shadowdance... 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Ами аз бях изненадана изначално то начина на "гласуване", ако изобщо това може да се нарече "гласуване".
А и не ми е ясно, ние щото харесваме Шедоуденс и пишем в тоя форум нямаме право на глас ли, що ли?
Примерно, както и обратното, разбира се от страна на феновете на друго списание и пишещи в съответния му форум, ако има такъв.
А и не ми е ясно, ние щото харесваме Шедоуденс и пишем в тоя форум нямаме право на глас ли, що ли?

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Типичен пример на безмозъчно гласуващо зомби, да? "Сивостен" въобще не бяха номинирани, а "Старлайтър", обаче то разбираш ли е малко трудно да различаваш заглавия особено като започват с една и съща буква. А колкото до Алвин - хич не е член на който и да фензин-екип, ами е от рядката и изчезваща порода "читател". Гореказаното можеш да научиш само изчитайки цялата тема в "Ефремов", обаче и четенето е трудно тия дни, заеби...Bat Garo Still Rots wrote:Уф как се издразнихОщипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...
Гаро говори конкретно с имена моля да не става объркване. не че ти е изобщо работа да коментираш отношения на които не си светил.
Никой не цитира Любето който така или ианче произвежда за 3 списания
. Ма тия ....кони по принцип са да се видят хората един с друг да си полафят, а така или ианче класирането на интернет издания се видя отще от еврокона в пловдив че е пълна и нагласена чикиджийница. Което дори и цинично да прозвучи на някои е напълно обосновано предвид как се гласят нещата. Грозно беше на международния тогава, а и са както виждам не е мръднало. Дори на нащо си малко локално ниво принципа е същия - ние/вие/те.
Никой не цитира Любето който така или ианче произвежда за 3 списания

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Пич, я вземи се усмири малко, става ли? Изненадан съм, че никой от модераторите не ти е направил забележка. Супер лесно е да плюеш по хора, който въобще не познаваш само защото въобще не ти изнася това, което говорят. По твойта логика за мен ти си просто поредният рандъм гай, който е станал с гъза нагоре и му се е прищяло да флейми НЯКЪДЕ НЯКОЙ...Svetlio wrote:Типичен пример на безмозъчно гласуващо зомби, да? "Сивостен" въобще не бяха номинирани, а "Старлайтър", обаче то разбираш ли е малко трудно да различаваш заглавия особено като започват с една и съща буква. А колкото до Алвин - хич не е член на който и да фензин-екип, ами е от рядката и изчезваща порода "читател". Гореказаното можеш да научиш само изчитайки цялата тема в "Ефремов", обаче и четенето е трудно тия дни, заеби...Bat Garo Still Rots wrote:Уф как се издразнихОщипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...
Хаха, е има дар слово Любето, ма забавно като се има предвид кой кого презентира на Аквалонията
Що не си караме по кръчмите компания ми се гърчиме по некви форуми се едно не се знаеме повечето
. Ненормална работа.
con за кокошка
то мнението ми по принцип за тия мероприятия е:

con за кокошка

- Spoiler: show
Поименно колеги поименно!