Номинации за Еврокон 2007

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Sep 12, 2007 10:39 pm

Ми аз отказвам да участвам в тая мацаница там за списанията.
Last edited by Xellos on Fri Sep 14, 2007 10:49 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 14, 2007 10:29 pm

Решихме да оттеглим номинацията. Няма смисъл по тоя начин.
And you can't dance with a devil on your back...

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sat Sep 15, 2007 12:30 am

Уф как се издразних :dash: Ощипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...Той какво очаква? Всички, които са от Shadowdance да не гласуват...или да гласуват за другите списания, защото едва ли не не е етично да се гласува за Shadowdance... :twisted:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Sep 15, 2007 12:41 am

Защо ли не съм изненадан от развитието на събитията.... Точно заради това се въздържах да гласувам досега.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Sep 15, 2007 2:00 am

Ами аз бях изненадана изначално то начина на "гласуване", ако изобщо това може да се нарече "гласуване".

А и не ми е ясно, ние щото харесваме Шедоуденс и пишем в тоя форум нямаме право на глас ли, що ли? :shock: Примерно, както и обратното, разбира се от страна на феновете на друго списание и пишещи в съответния му форум, ако има такъв.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Sat Sep 15, 2007 11:13 am

Bat Garo Still Rots wrote:Уф как се издразних :dash: Ощипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...
Типичен пример на безмозъчно гласуващо зомби, да? "Сивостен" въобще не бяха номинирани, а "Старлайтър", обаче то разбираш ли е малко трудно да различаваш заглавия особено като започват с една и съща буква. А колкото до Алвин - хич не е член на който и да фензин-екип, ами е от рядката и изчезваща порода "читател". Гореказаното можеш да научиш само изчитайки цялата тема в "Ефремов", обаче и четенето е трудно тия дни, заеби...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 15, 2007 11:15 am

Алвин го цаниха за автор в Старлайтър бтв :) тва просто като фактология го споменавам. А Гаро, мисля, наистина визираше поста на Райстлин.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 12:09 pm

Гаро говори конкретно с имена моля да не става объркване. не че ти е изобщо работа да коментираш отношения на които не си светил.

Никой не цитира Любето който така или ианче произвежда за 3 списания ;). Ма тия ....кони по принцип са да се видят хората един с друг да си полафят, а така или ианче класирането на интернет издания се видя отще от еврокона в пловдив че е пълна и нагласена чикиджийница. Което дори и цинично да прозвучи на някои е напълно обосновано предвид как се гласят нещата. Грозно беше на международния тогава, а и са както виждам не е мръднало. Дори на нащо си малко локално ниво принципа е същия - ние/вие/те.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 12:14 pm

Svetlio wrote:
Bat Garo Still Rots wrote:Уф как се издразних :dash: Ощипана госпожица е по-скоро онзи пич от Сивостен, който очевидно след "наплива" от гласове за тяхното списание е почувствал липсата на тестостерон там където му е мястото и започна да мрънка...
Типичен пример на безмозъчно гласуващо зомби, да? "Сивостен" въобще не бяха номинирани, а "Старлайтър", обаче то разбираш ли е малко трудно да различаваш заглавия особено като започват с една и съща буква. А колкото до Алвин - хич не е член на който и да фензин-екип, ами е от рядката и изчезваща порода "читател". Гореказаното можеш да научиш само изчитайки цялата тема в "Ефремов", обаче и четенето е трудно тия дни, заеби...
Пич, я вземи се усмири малко, става ли? Изненадан съм, че никой от модераторите не ти е направил забележка. Супер лесно е да плюеш по хора, който въобще не познаваш само защото въобще не ти изнася това, което говорят. По твойта логика за мен ти си просто поредният рандъм гай, който е станал с гъза нагоре и му се е прищяло да флейми НЯКЪДЕ НЯКОЙ...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Sep 15, 2007 12:14 pm

Абе Любето изби рибата с тва за интегрирането и конкуренцията, ама няма смисъл да правим театър, на Ефремовци без друго не им е особено интересно. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 12:15 pm

Баси аз да взема да я прочета тази тема, зарибихте ме:).

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Sep 15, 2007 12:16 pm

Мда, за горния цитат мога само и аз да посъветвам автора да изчита цялата тема, а не да решава, че говорят, за който би било най-лошо.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 12:17 pm

Хаха, е има дар слово Любето, ма забавно като се има предвид кой кого презентира на Аквалонията :mrgreen: :mrgreen: Що не си караме по кръчмите компания ми се гърчиме по некви форуми се едно не се знаеме повечето ;). Ненормална работа.

con за кокошка ;) то мнението ми по принцип за тия мероприятия е:
Spoiler: show
Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 12:21 pm

Morwen wrote:Мда, за горния цитат мога само и аз да посъветвам автора да изчита цялата тема, а не да решава, че говорят, за който би било най-лошо.
Сега на Гаро или на рандъм дюд-а се репчиш, не мога да разбера.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Sep 15, 2007 12:22 pm

Поименно колеги поименно! :)