Алекс, веднъж да съм на твоя страна и ти да ме контранахраниш, не е честно просто.

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Точно от вас е на 2лв. с такси или на 15мин. с транспорта, чакането вкл.Morwen wrote:Ми като видиш животните, които те кефят затворени в едни садистично малки (имам предвид, че в нашия зоопарк са такива) клетки и някак убива удоволствието.
Освен това е далече и като си ходил няколко пъти няма какво ново да се гледа.
Ми не знам. Има си и доволно зелено за мен. Аз го възприемам точно като парк, иначе нямаше да ходя. Животните са само бонус. И сега особено, в хубавите есенни дни, е убиец. Да не говорим пък, че двата най-добри парка в София му се падат от двете страни. Пробвайте.zhivik wrote:Това, което най-вече ме спира, е че това място не е парк, дори не е градина, ами е един бетонен комплекс, където по съвместителство има и животни. Просто ми е гадно, не знам кой е бил архитектът навремето, ама явно думата "парк" му е звучала повече като "автопарк" или "паркинг", отколкото като нещо свързано със зеленина, която почти отсъства на това място. Иначе ми е много приятно да гледам животните, горе-долу ми се случва веднъж годишно да се отбия, но всеки път след като направя не мога да се начудя кой гений е решил, че бетонът трябва да преобладава пред растителността. Така че просто ми става неприятно всеки път, след като изляза от там, затова и ходя рядко.
Е то апетитът - с храненето.Morwen wrote:Бе, точно повечето големи котки с изключение на лъва са настанени в гарсониери, а и това, което каза Живик е доста вярно - някои части са изцяло бетонни и неестествени.
Не казвам, че не бих отишла по никакъв начин, само че не ме гони ентусиазъм.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests