Hellgate: London - hack and slash revised:)

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Oct 21, 2007 12:00 am

Добре, това звучеше доста концептуално и силно ;) Плаши ме идеята с "абонирането" за сайта им за даунлоуд. В смисъл явно не е само въпрос на това да си купиш играта, а и да си цакаш всеки месец за още от нея. Не че е задължително, но подозирам, че ще предложат достатъчно яки неща, за да ни се иска да го направим. Не ми е ясен хич принципът на това, защото ако да речем форматирам и преинсталирам играта пак ли ще трябва да платя за допълнителните неща...? В смисъл не вярвам да ги теглиш и да си ги имаш завинаги на пц-то, защото можеш да ги шернеш и да се обезсмисли всичко. Да видим как са го измислили гадовете...
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Oct 21, 2007 9:48 am

Muad_Dib wrote:Драгъне пиши повече - има ли различни трудности, как са нивата натам, има ли разнообразие голямо?

Защото като гледам така и така са си черно на бяло 3 класа:(. Ако бъркам да ми се обясни!:)

Всъщност може да го обадим тоя разговор направо петък на по чашка.
Еми батка 5ти левъл съм още - нямам време за игра много - ако искаш - давам ти акаунта и инсталационните файлове и се меткай.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Oct 21, 2007 9:52 am

Bat Garo Still Rots wrote:Добре, това звучеше доста концептуално и силно ;) Плаши ме идеята с "абонирането" за сайта им за даунлоуд. В смисъл явно не е само въпрос на това да си купиш играта, а и да си цакаш всеки месец за още от нея. Не че е задължително, но подозирам, че ще предложат достатъчно яки неща, за да ни се иска да го направим. Не ми е ясен хич принципът на това, защото ако да речем форматирам и преинсталирам играта пак ли ще трябва да платя за допълнителните неща...? В смисъл не вярвам да ги теглиш и да си ги имаш завинаги на пц-то, защото можеш да ги шернеш и да се обезсмисли всичко. Да видим как са го измислили гадовете...
По скоро payed клиентите имат около 1-2 месеца контента по-рано в мулти отколкото другите. Поне аз така смятам - защото иначе след няколко месеца ще бъде мноооого разбалансира а Ропър не е тъп.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Sun Oct 21, 2007 1:03 pm

за бокс ще я има ли?

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 21, 2007 1:45 pm

Ми нищо чудно, но засега нищо не се знае. За всеки случай за бокс съвсем скоро ще има нещо доста подобно - Too Human.

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Oct 21, 2007 2:36 pm

Има ли вероятност да тръгне на моята машина с 384 рам на най-ниските настройки? :roll:

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 21, 2007 2:46 pm

Не. Изиква минимум 1GB.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Oct 21, 2007 3:03 pm

Е не може да иска минимум 1г и да ми тръгва на средни настройки на 768

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sun Oct 21, 2007 3:12 pm

Requirements

Below are the minimum recommended system specs for the Hellgate: London Beta. Please keep in mind that these specs are not finalized in any way, and only apply to the Alpha that you are participating in. Over time, as optimizations are made and the game nears completion, revised specs will be released. Thanks, and have a great time with the game!

* Processor: 1 .8GHz or faster (2.4GHz for Vista)
* RAM: 1GB or more (2GB for Vista)
* Video: DirectX 9.0c/10 compatible device w/ 128MB RAM or better and Pixel Shader 2.0 support; requires NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater
* Audio: DirectX 9.0c compatible device
* Disc drive: 8x DVD or faster
* Hard drive: 6 GB or more free space
* Input: Keyboard and mouse
* Internet: Connection required for multiplayer

То че ще тръгне на по-малко, ще тръгне, но със сигурност ще стърже доста от харда. За всеки случай по-малко от 512 си е самоубийствено :)

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sun Oct 21, 2007 4:47 pm

http://www.pcgamersblog.com/50226711/ad ... llgate.php

аз по принцип я бойкотирам тая игра заради измисления събскрипшън. ама така ми дават и още поводи . :)

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Oct 21, 2007 5:53 pm

Сигурно играта е част от световната конспирация :)
Иначе има бъгове. Както вече казах, понякога героят ми не иска да спре да удря/стреля, докато има оръжие в ръката. Преди малко онези скачащите гадинки, които се приземяват върху теб ако не се дръпнеш, на няколко пъти замръзнаха във въздуха и изглеждаше глупаво. Освен това е тъпо да минеш всички куестове от демото и да срещнеш само един шампион (онзи дето пуска едни малки), след като преди това с друг герой си убил един демон в подземията и още един малък.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Oct 23, 2007 9:21 am

Аз тая седмица ако си взема новия компютър определено мисля да я тествам игрицата. :wink:
От това което видях от демото у Гаро ми хареса. Само дано не е толкова бъгава като излезе цялата.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Oct 31, 2007 1:04 am

Утре т.е. днес трябва да излезе цялата версия. ТРЪПНЕМ!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Oct 31, 2007 1:25 pm

чак па да "ТРЪПНЕМ"...

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Nov 01, 2007 9:08 am

Айде народе появи се по магазините.