Hellgate: London - hack and slash revised:)
Moderator: AlDim
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Добре, това звучеше доста концептуално и силно
Плаши ме идеята с "абонирането" за сайта им за даунлоуд. В смисъл явно не е само въпрос на това да си купиш играта, а и да си цакаш всеки месец за още от нея. Не че е задължително, но подозирам, че ще предложат достатъчно яки неща, за да ни се иска да го направим. Не ми е ясен хич принципът на това, защото ако да речем форматирам и преинсталирам играта пак ли ще трябва да платя за допълнителните неща...? В смисъл не вярвам да ги теглиш и да си ги имаш завинаги на пц-то, защото можеш да ги шернеш и да се обезсмисли всичко. Да видим как са го измислили гадовете...

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- The Dragon
- Elder God
Еми батка 5ти левъл съм още - нямам време за игра много - ако искаш - давам ти акаунта и инсталационните файлове и се меткай.Muad_Dib wrote:Драгъне пиши повече - има ли различни трудности, как са нивата натам, има ли разнообразие голямо?
Защото като гледам така и така са си черно на бяло 3 класа:(. Ако бъркам да ми се обясни!:)
Всъщност може да го обадим тоя разговор направо петък на по чашка.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- The Dragon
- Elder God
По скоро payed клиентите имат около 1-2 месеца контента по-рано в мулти отколкото другите. Поне аз така смятам - защото иначе след няколко месеца ще бъде мноооого разбалансира а Ропър не е тъп.Bat Garo Still Rots wrote:Добре, това звучеше доста концептуално и силноПлаши ме идеята с "абонирането" за сайта им за даунлоуд. В смисъл явно не е само въпрос на това да си купиш играта, а и да си цакаш всеки месец за още от нея. Не че е задължително, но подозирам, че ще предложат достатъчно яки неща, за да ни се иска да го направим. Не ми е ясен хич принципът на това, защото ако да речем форматирам и преинсталирам играта пак ли ще трябва да платя за допълнителните неща...? В смисъл не вярвам да ги теглиш и да си ги имаш завинаги на пц-то, защото можеш да ги шернеш и да се обезсмисли всичко. Да видим как са го измислили гадовете...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Requirements
Below are the minimum recommended system specs for the Hellgate: London Beta. Please keep in mind that these specs are not finalized in any way, and only apply to the Alpha that you are participating in. Over time, as optimizations are made and the game nears completion, revised specs will be released. Thanks, and have a great time with the game!
* Processor: 1 .8GHz or faster (2.4GHz for Vista)
* RAM: 1GB or more (2GB for Vista)
* Video: DirectX 9.0c/10 compatible device w/ 128MB RAM or better and Pixel Shader 2.0 support; requires NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater
* Audio: DirectX 9.0c compatible device
* Disc drive: 8x DVD or faster
* Hard drive: 6 GB or more free space
* Input: Keyboard and mouse
* Internet: Connection required for multiplayer
То че ще тръгне на по-малко, ще тръгне, но със сигурност ще стърже доста от харда. За всеки случай по-малко от 512 си е самоубийствено
Below are the minimum recommended system specs for the Hellgate: London Beta. Please keep in mind that these specs are not finalized in any way, and only apply to the Alpha that you are participating in. Over time, as optimizations are made and the game nears completion, revised specs will be released. Thanks, and have a great time with the game!
* Processor: 1 .8GHz or faster (2.4GHz for Vista)
* RAM: 1GB or more (2GB for Vista)
* Video: DirectX 9.0c/10 compatible device w/ 128MB RAM or better and Pixel Shader 2.0 support; requires NVIDIA GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater
* Audio: DirectX 9.0c compatible device
* Disc drive: 8x DVD or faster
* Hard drive: 6 GB or more free space
* Input: Keyboard and mouse
* Internet: Connection required for multiplayer
То че ще тръгне на по-малко, ще тръгне, но със сигурност ще стърже доста от харда. За всеки случай по-малко от 512 си е самоубийствено

http://www.pcgamersblog.com/50226711/ad ... llgate.php
аз по принцип я бойкотирам тая игра заради измисления събскрипшън. ама така ми дават и още поводи .
аз по принцип я бойкотирам тая игра заради измисления събскрипшън. ама така ми дават и още поводи .

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Сигурно играта е част от световната конспирация 
Иначе има бъгове. Както вече казах, понякога героят ми не иска да спре да удря/стреля, докато има оръжие в ръката. Преди малко онези скачащите гадинки, които се приземяват върху теб ако не се дръпнеш, на няколко пъти замръзнаха във въздуха и изглеждаше глупаво. Освен това е тъпо да минеш всички куестове от демото и да срещнеш само един шампион (онзи дето пуска едни малки), след като преди това с друг герой си убил един демон в подземията и още един малък.

Иначе има бъгове. Както вече казах, понякога героят ми не иска да спре да удря/стреля, докато има оръжие в ръката. Преди малко онези скачащите гадинки, които се приземяват върху теб ако не се дръпнеш, на няколко пъти замръзнаха във въздуха и изглеждаше глупаво. Освен това е тъпо да минеш всички куестове от демото и да срещнеш само един шампион (онзи дето пуска едни малки), след като преди това с друг герой си убил един демон в подземията и още един малък.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- The Dragon
- Elder God