Яко! А колегата ти мина ли изпита?
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
Мдааа е днеска прекарах деня МНОГО ЯКО. Тва щото вчера вечерта предишния хард ме предаде най-мизерно умирайки си от едното нищо. Са благодарение на пълен и абсолютен инат и прекарани няколко часа в лутане из нета в Лили, както и ровичкане из нас по дискове кабеляци и биоса за драйвер за харда. Дълга и широка просто. Тва защото за разните кретени продаващи хардуер, съпорт е мръсна дума и качват къръпнати архиви на фирмените си сайтове в които и без тва се луташ. Навсякаде гъзовете обясняват как да го нагласиш През XP. Гугъла пък вади милион линка с кретени по форуми които имат конфигурации в подписите си или теми "имам проблем с харда". Шитня. Пък голям баракуда sata на старо дъно не е яко. А диска на асуса вървящ с дъното не се чете поради факта, че тарикатите са използвали някаква невероятно евтина медийка на която трябва да има праилния драйвер. От друга стана в Лили няма флопи без което не става работата ма поне насвалях от нета и хоп на цд. Как да е, айде обратно изрових системна дискетка с досец и mscdex-а. Ей бех забраил вече как се пише там. От нея заредих система и от цд-то дет записах в лили и с 3-4 експеримента пробвах поред копирайки на 2рата ми от наличните всички дискети разни драйвери. Та разгеле наааай-сетне успях да накарам инсталацията на XP чрез прословутия F6 да хареса 3rd party драйвер за SATA и да реши да се инсталне на новия хард. На стария макстор са ще му причиня нещо ужасно с чук, така и така заминаха 80 гига нещица поне да снема стреса.
Но пък са бачка де, даже работи
Ма ебати преинсталирането на сичкото и чуденето са кво точно се е загубило 
Но пък са бачка де, даже работи
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Бе сменил съм 5-6 от 386цата насам ма новия да тръгне с толко зор до са не бех виждал. Ма и аз докато работеха и двата не си направих труда да проуча въпроса 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- BaYa
- Forsaken
Уй, я да ползваме новата темичка на Амелиа.
За сега, е да се похваля. И дано да не се налага никога да се оплаквам де.
Та така, в петък шефката ми много любезно ми припомнич, че ми остават 10 дена ваканция. И се поинтересува дали ще си ги искам вече. При което аз, със супер-невинно изражение изблеях: Мдаа, мислех да навестя баба ми за Коледа! И се оказах с 8 дена отпуск за Коледа и 2 дена, за лично ползване.
Та все някой ще си остане из София за Коледа, надявам се!!
Та така, в петък шефката ми много любезно ми припомнич, че ми остават 10 дена ваканция. И се поинтересува дали ще си ги искам вече. При което аз, със супер-невинно изражение изблеях: Мдаа, мислех да навестя баба ми за Коледа! И се оказах с 8 дена отпуск за Коледа и 2 дена, за лично ползване.
Та все някой ще си остане из София за Коледа, надявам се!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Ако Валя посмее да ми изневри с теб, на връх Коледа, филмите ще й/му ги донесе разхайтената съпруга на най-малкото джудже!!
С ритник в задника!!
А за теб ще донесе една тупалка, за да си поддържаш чисти килимите! 
Luxury is a matter of having options!!!
Нахранил съм те добре в една друга тема, където ми се мяташ, та тук ще се въздържа да не се преситиш на хубавата ми храна.BaYa wrote:Ако Валя посмее да ми изневри с теб, на връх Коледа, филмите ще й/му ги донесе разхайтената съпруга на най-малкото джудже!!С ритник в задника!!
А за теб ще донесе една тупалка, за да си поддържаш чисти килимите!