Най-доброто от 2007 плос най-очакваното от 2008

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 26, 2007 1:26 am

Muad_Dib wrote:God of War 2 се "случи" толкова отдавна, че съвсем го забравих, което си е мой пропуск. Играта определено не беше още от същото, а беше още по-прекрасна и доизпипана, но да не почвам, тая тема сме я водили.

Да отговоря бързо на поредния бисер на момчето с неразбираемия ник:
На първо време трябва да отбележа че не чакам Fallout защото знам кой я прави, видях маса коментари по темата и съм 100% сигурен че ще видим ЛЕГЕНДАТА принизена до Обливиън със картечници.
Имай късмета, че ВЪОБЩЕ ще има Fallout 3. На мен лично не ми пука кой го прави и няма да прибързвам с изказвания съдържащи "100%"
за неща, които не съм виждал (за разлика от теб и "тезите" ти за мас ефект в една друга тема). Доволен съм, че по един или друг начин ще се върнем ПАК в една от най-страхотните гейм-вселени въобще, от превю-то на Гейм Информър преди време нещата изглеждат наистина добре и искрено се надявам Бетесда, ако не да бъдат блестящи, то поне да се справят.
А кога ли са се справяли Бетседа???? На превюто и Обливиън обещаваше да е велика........Ще се радвам ако няма никакъв Fallout 3 отkолкото да се превърне в поредната осрана игра (Quake 4 anyone?)
http://www.rpgcodex.net/content.php?id=153 - прекалено често срещах словосъчетанието Шутър и Обливион за да вярвам. Ако пък ти продължаваш да вярваш, е Коледа е- блаженни са вярващите :D
П.С. Силно ще се радвам ако ми посочиш тезите ми за Mass effect тъй аз лично не мога да си спомня да съм изказвал "тези".

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Dec 26, 2007 1:35 am

Основното нещо, което се надявам Бетезда да не осерат (или направо да пропуснат) е хуморът във Fallout, като се има предвид крещящата фентъзи безличност и скучнярщина на всичко, по което са работили. Останалото си го могат долу-горе. Въобще сърцето на Fallout не е топ-даун перспективата и хекс-грида, а огромният отворен свят с безброй жестоки куестове, атмосферата, персонажите, черният хумор, и най-вече - духът на всичко това.

Иначе стига ги раздавахте тия сайтове/анкети и каквот там дойде, правени от РПГ сноби. Те са от най-зловредните, прекомерно взискателни и закостенели породи из геймърските среди.

И като става въпрос за шуутър ненам кво си - Fallout 3 дори ще има опция за походови битки. :roll:
Last edited by AlDim on Wed Dec 26, 2007 1:47 am, edited 1 time in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 26, 2007 1:46 am

Помня топика по който всички се скъсаха да плюят Обливион-а- как нямала сюжет, персонажи, диалози, уникален арт, добра бойна система,хумор, как не била оптимизирана и най- вече как била скучна. Всички изброени Фалаут 1 и 2 ги имаха. При положение че 90% от хората видели демо и алфа версии на Фал. 3 се изказват в стил "Духовния наследник на Обливион" не знам с каква овча наивност да се надявам че ще стане чудо и Бетседа да си подменят целия дизайнерски екип и да уволнят Тод Хауард :wink: Е това може да стане в приказките ама в живота няма как да стане. Винаги, винаги досега когато се бие барабана за такъв голям проект се получава голямата издънка. Така стана и за Куейка, и за Дуум 3 и за Ейджа 3 и за Хироуса и Уарлордс 4 (която никой не си спомня и заслужено) и много , много други.
Осъзнайте факта че Фал. 3 няма да бъде спакан заради тъпата перспектива или това че може да се играе като шутър. Простата логика го диктува. Много повече бих се надявал ако го правеха Тройка геймс , които фалираха за съжаление иммено защото правеха игри като Фаллоут - такива които масовите ламуги така и не оцениха. Бетседа работят за парици- като знаят че екшън вариант на Обливиан в бъдещето и с името на Фалаут ще се продаде 100 пъти от добре от истински Фалаут според вас кой вариант ще изберат а?

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Dec 26, 2007 1:57 am

От показаното дотук играта изглежда екстра, но виж, за оптимизацията определено се тревожа, при положение, че Oblivion има една от най-отвратителните стрийминг системи, които съм виждал. Дано да са я оправили най-накрая.
Spoiler: show
SPECIAL - чек
Image

Интересна опция за походови битки - чек
Image

Брутален арт - чек
Image

Експлодиращи тикви - чек
Image
Остава само да нагодят най-важните неща - персонажите, диалозите, хумора и куестовете. За които ще разберем чак като пуснат самата игра.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 26, 2007 2:03 am

Е като на Коледа заедно да се помолим да ги оцени божествено просветление да не съм прав :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 26, 2007 7:54 am

Пак ще повторя нещо елементарно - кефете се, че ВЪОБЩЕ ще го има. Аз като гледам единия скапан пип-бой и се размазвам от кеф.

И се пише "блажени", не блаженни...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 26, 2007 10:51 am

Абе и мен ме плаши малко играта, ама ше я правят и за бокс. Как да не ги уважа тогаз :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Dec 26, 2007 11:15 am

И Oblivion го имаше за Бокс :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 26, 2007 11:16 am

Е да, ма той не е Фолаут. Няма смекчаващи вината обстоятелства. :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 26, 2007 1:57 pm

Muad_Dib wrote:Пак ще повторя нещо елементарно - кефете се, че ВЪОБЩЕ ще го има. Аз като гледам единия скапан пип-бой и се размазвам от кеф.

И се пише "блажени", не блаженни...
Точно заради такава логика излизат полуфабрикати. Те и Бетседа си знаят - като има кой да се размазва на единия пип- бой закво да си дават труда да направят нещо. Има някои се размазват и на Фифа и на Need for speed. Аз за радост не съм от тях. Пак ще си говорим след половин година.....
Към Роланд: за пръв път чувам странната идея че има нещо като смекчаващи вината обстоятелства. Още по- зле , когато за Фалаута няма такива положения. Дали ще излиза за бокс или не няма смисъл да го кометирам- ако ще да излиза и на Game boy. Може би Господ пази Microsoft и щом е Xbox- няма слабо всичко е застраховано предварително- все едно няма боклуци за всички платформи......

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 26, 2007 4:44 pm

Има някои се размазват и на Фифа и на Need for speed. Аз за радост не съм от тях
Този аргумент автоматично повежда в личната ми класация за най-добра обосновка на рандъм форумно типче за 2008! :lol: :lol: :lol:

Просто логическата му свързаност с безмисления ни спор е ИЗКЪРТВАЩА.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Dec 26, 2007 5:01 pm

Една молба към Никола.
Затрий си го от речника "рандъм форумното типче" и се пробвай да покажеш малко уважение към fellow user. Не щото на мен така ми изнася, а щото е по-учтиво и щото човека изказва ЛИЧНО мнение. Може да не те кефи, но пък лепенето на епитети с нищо не те прави по-интересен. Само по-дразнещ.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Dec 26, 2007 5:07 pm

Лично аз се присъединявам към идеята по добре без Fallout 3 отколкото с такъв от Bethesda. Ами не, благодаря, предпочитам да си спомням с добро първата част, отколкото някакви бездарници да се гаврят с труп. Нищо от досегашните им творения не ме е грабнало досега, за да има и минимална вероятност да ми хареса въпросния.

А изказването за "гледам Pip-Boy-a и се кефя" получава личният ми приз за най-мега-малоумно изказване на годината. И ти ми твърдиш че разбираш от Fallout?

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Dec 26, 2007 6:27 pm

Muad_Dib wrote:
Има някои се размазват и на Фифа и на Need for speed. Аз за радост не съм от тях
Този аргумент автоматично повежда в личната ми класация за най-добра обосновка на рандъм форумно типче за 2008! :lol: :lol: :lol:

Просто логическата му свързаност с безмисления ни спор е ИЗКЪРТВАЩА.
По - добре да си рандъм отколкото да ставаш за смях с подобни изказвания. Обяснявам като за индианец логическата свързаност на аргумента- както Need for Speed и FIFA са ултимативните символи на некачествени серии разчитащи само едните имена(както се разчита и на "ИМЕТО" Fallout) и лицензи и ВЪПРЕКИ това те са едно от най- продаваните игри на ЕА точно заради онзи тип ламуги които се размазват от името , от лиценза, от големите приказки. А големи приказки съм чувал не една и две и "големи" продължения също. Знаеш ли , например не се размазах от кеф при възможността да стрелям с Рейлгън в Куейк 4 макар че чаках тази възможност много отдавна. Вместо размазване изпитах голям яд и тъга че името Куейк е опорочено завинаги. Същото мога да кажа и Heroes , и за might and magic, искаш ли да продължа списъка............
Единствената серия която си остава винаги класика със всяко ново издание е Цивилизацията.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Dec 26, 2007 7:20 pm

Yan wrote:Затрий си го от речника "рандъм форумното типче"
Що бе, супер забавно е как безспирно ползва тоя смешен ингилизъм, мислейки си че го прави да изглежда екстремно саркастичен и над нещата. :lol:
RRSunknown wrote:Може би Господ пази Microsoft и щом е Xbox- няма слабо всичко е застраховано предварително- все едно няма боклуци за всички платформи......
Ъм, близко до ума е, че той нямаше предвид това. :roll:
Muad_Dib wrote:Просто логическата му свързаност с безмисления
"БлажеНи" може да се пише с едно "н", но и "безСмислен" се пише със "с"...