Очаквания за 2008
Я пак? Че то точно хората, които държат на силния, не даже бих казал на смисления, сюжет е най-вероятно да оплюят Селото.Селото е най-добрият след 6 ч-во за мен и хората, които държат на силния сюжет.
Симеоне, от теб чуто словосъчетанието "претенциозен снобизъм" за някой друг, ме кара тихо да си връщам обяда в ъгъла...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- tigermaster
- Elder God
По отношение на Шаямалан бих казал, че след "Неуязвимият" реших, че повече негови филми няма да гледам. "Шесто чувство" е и винаги ще бъде един от любимите ми филми, но "Неуязвимият" ми беше направо болезнен за гледане. Други филми на този режисьор не съм гледал, но, както казах, нямам и намерение.
По отношение на очакванията ми за тази година... Зависи какво ще ни внесат, понеже няма да чакам месеци след световната премиера за някой филм, ама... Ясно. Филмът за Индиана Джоунс ще е нещо интересно, макар че с това заглавие ми прилича на продължение на "Мумията". Което ме навежда на мисълта, че тази година наистина ще излезе продължение на "Мумията", при това с Джет Ли в ролята на злодея. Очаквам приятен фентъзи-екшън с много каскади... Общият филм на Джет Ли и Джеки Чан ще е тъп. Вероятно ще радва окото, но трябваше да оставят Юен Уо Пинг да го режисира, вместо да наемат режисьора на "Стюарт Литъл". Просто човек, правил досега само детски филми, не е готов да режисира истински боен филм, особено с имена като Ли, Чан и Юен. "Kung Fu Panda" ще е анимация с Джеки Чан като глас на Учителя Маймуна и ще е добре да се види. С Джет Ли и Натали Портман предстои започването на екранизация на приказката за Снежанка, която, според информацията в imdb трябва да бъде завършена тази година. Толкова за бойните филми, сега останалите очаквания... В трейлъра на "Хелбой 2" имаше повече екшън, отколкото в целия първи филм. Новият Батман ще е нещо убийствено, съдейки по трейлъра - сигурно най-добрият трейлър на комиксов филм, който съм виждал. "Железният човек" може и да е интересен. Песента в трейлъра ми е любима и ако я няма във филма или филмът е зле, ще съм много ядосан. "Суини Тод", ама той е от миналата година... Абе, и аз не знам.
По отношение на очакванията ми за тази година... Зависи какво ще ни внесат, понеже няма да чакам месеци след световната премиера за някой филм, ама... Ясно. Филмът за Индиана Джоунс ще е нещо интересно, макар че с това заглавие ми прилича на продължение на "Мумията". Което ме навежда на мисълта, че тази година наистина ще излезе продължение на "Мумията", при това с Джет Ли в ролята на злодея. Очаквам приятен фентъзи-екшън с много каскади... Общият филм на Джет Ли и Джеки Чан ще е тъп. Вероятно ще радва окото, но трябваше да оставят Юен Уо Пинг да го режисира, вместо да наемат режисьора на "Стюарт Литъл". Просто човек, правил досега само детски филми, не е готов да режисира истински боен филм, особено с имена като Ли, Чан и Юен. "Kung Fu Panda" ще е анимация с Джеки Чан като глас на Учителя Маймуна и ще е добре да се види. С Джет Ли и Натали Портман предстои започването на екранизация на приказката за Снежанка, която, според информацията в imdb трябва да бъде завършена тази година. Толкова за бойните филми, сега останалите очаквания... В трейлъра на "Хелбой 2" имаше повече екшън, отколкото в целия първи филм. Новият Батман ще е нещо убийствено, съдейки по трейлъра - сигурно най-добрият трейлър на комиксов филм, който съм виждал. "Железният човек" може и да е интересен. Песента в трейлъра ми е любима и ако я няма във филма или филмът е зле, ще съм много ядосан. "Суини Тод", ама той е от миналата година... Абе, и аз не знам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
raiders of the lost ark
temple of doom
last crusade
kingdom of the crystal skull
както се вижда, заглавието залепва добре в шаблона и over the top концепцията.
иначе чакам с умерен оптимизъм това:
http://www.imdb.com/title/tt0425637/
temple of doom
last crusade
kingdom of the crystal skull
както се вижда, заглавието залепва добре в шаблона и over the top концепцията.
иначе чакам с умерен оптимизъм това:
http://www.imdb.com/title/tt0425637/
Ми дай да видим. За мен филмът е веднага след 6-то ч-во като правилно изигран сюжет с достатъчно силна изненада. Макар аз лично да я бях предвидил и в двата случая.Matrim wrote:Я пак? Че то точно хората, които държат на силния, не даже бих казал на смисления, сюжет е най-вероятно да оплюят Селото.Селото е най-добрият след 6 ч-во за мен и хората, които държат на силния сюжет.
На теб кво не ти хареса?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да видим...това, че изненадата е едновременно предвидима и дебилна? Но едно време достатъчно се дърлихме за тоя филм, затова най-добре си намери темата и я виж, защото на мен ми писна тогава да разтягам локуми на тази тема. 
Но съм гледал Шесто чувство с пълното съзнание, че са ме оспойлили и знам обрата - пак ми се видя страхотен.

Но съм гледал Шесто чувство с пълното съзнание, че са ме оспойлили и знам обрата - пак ми се видя страхотен.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Намерих го.
Получавам ли курабийка?
Последният пост (по-горе) в оная тема ми допадна. Това означава ли обаче, че филмът не е добър? Никъде нямаше конкретно обвинение в нелогичност. Макар че, ако се замисля бегло, за чий пратиха точно сляпото момиче за животоспасяващите лекарства? Не трябваше ли да отиде някой от старейшините? Ето тва вече изглежда като жестока дупка и ако никой не го обясни, сваля оценката на филма.

Matrim wrote:Аз го тълкувам като сценаристка немощ - ако не можеш да измислиш разумна причина най-лесното е да създадеш луд герой, който практически не се нуждае от разумна мотивация за действията си. Много по-интересно щеше да е ако някой по своя воля решеше да прекоси гората, а не подтикнат от действията на селския идиот. Все пак почти всички знаят, че идилии не съществуват и причината за това далеч не е в лудите хора, а в човешката природа.Не съм сигурна как да тълкувам това, че проблемите идваха от "ненормалния", но за себе си го приемам от една страна като знак за това, че иначе подобно нещо би било изключено, и от друга като напомняне, че все пак хората не са всесилни и не могат да контролират всичко.
Последният пост (по-горе) в оная тема ми допадна. Това означава ли обаче, че филмът не е добър? Никъде нямаше конкретно обвинение в нелогичност. Макар че, ако се замисля бегло, за чий пратиха точно сляпото момиче за животоспасяващите лекарства? Не трябваше ли да отиде някой от старейшините? Ето тва вече изглежда като жестока дупка и ако никой не го обясни, сваля оценката на филма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Май трябваше да измисля и категория "гилти не-плежъри", включваща: Харьо 6, Нарния 2, Спайдъруик, Уотърхорс, Телепорт (Джъмпър) - уловихте ли модела?shayhiri wrote:Гилти плежърите също са ясни: 10000 Пр.Хр., Мумията 3, Кунг Фу Панда и Забраненото кралство.

Как така няма: голям филм от "голям" продуцент? Или имаш предвид "чак '09"?
Защо се натягаш толкова на Потър? Звучи като стъпало към сигурно разочарование. Петицата биваше, от немайкъде, но за следващия всички казват, че ше е по-скучен.
И как така още не си пуснал по-подробен списък с очаквани филми, моля? Едва ли се изчерпват с горните два.
Защо се натягаш толкова на Потър? Звучи като стъпало към сигурно разочарование. Петицата биваше, от немайкъде, но за следващия всички казват, че ше е по-скучен.
И как така още не си пуснал по-подробен списък с очаквани филми, моля? Едва ли се изчерпват с горните два.